dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

bende ocak ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ama başarısızlıkla sonuçlandı, 4 tane 3. gün embriyom donduruldu. doktorum bir adet geçtikten sonra 2. adetinin 2. günü gel dedi, ama yorumlardan okuduğum kadarıyla 2 adetten sonra gitmek daha mantıklıymış, tedirginim, lütfen tecrübe sahiibi olan arkadaşlar bilgilendirin bizleri, doktorlardan öğrenmediğim şeyleri tecrübeli olan arkadaşlardan öğrendim. Dondurulmuşlarla zormu tutuyor, öncesinde ve sonrasında nelere dikkat etmek lazımmm

Merhaba canim tedavin simdiden hayirli ve sonucun olsun.

Ilk deneme ve yas 35 alti ise tek nakil yapiliyor yeni kanunlara gore
Embriyolarin kacinci gun donduruldugu onemli eger 5. Gun ise geeiye kalanlar tekrar dondurulamiyor cunku blastokist son evre
ama daha erken gun dond.ialemi yapildiysa ve embriyolar gelisimine saglikli bir sekilde devam ediyorsa tekrar dondurabildiklerini soylemislerdi dr lar

Ben iki kez dond.emb tranaferi yaptirdim
Ilkinde tedaviye adetin 2. Gunu basladik ve estrofem kullandim sadece rahim tabakasi 8.5 mm ulasinca transfer oldu
ikincide adetin 21. Gunu lucrinle basladik yeni adetin 3. Gunu itibariyle artan dozlarla estrofemle devam ettik ve rahim tabakasi olgunlasinca nakil yaptirdik

Burda yazanlardan kac tane hamile var aklimda yok
Ama ben her iki uygulamadada negatif sonuc aldim ne yazikki

Benim dr um iki islem arasinda en az 3 adet donemi gecmeli diyor
Ancak rezerv azligi kist miyom gibi sikinti yaratabilecek durumlar haric

Bu is kismet isi canim
Taze tedaviylede sonuc alan var dondurulmuslarlada

Bence normal hayatina devam et bazi seylere sart koymak insani gereksiz geriyor ve strres bizim icinen tehlikelisi
Sonrasina gelince insallah pozitif sonuc alirsin ve gebeligin seyrine gore dr un seni yonlendirir

Bizlerinde yardimci olabilecegi konular olursa her zaman yanindayiz.

Nasilsin canim
Bir gorunup bir kayboluyorsun tedaviye basladinmi

Insallah hersey iatedigin gibi ilerliyordur

yok be güzelim ya, adet olmayı bekliyordum rahim incelmiş adet de yok, kendi doktorumdan başka bir doktora gittim siklus atlamışsın yumurtlama dnemine girmişsin diyor yarın da kendi doktoruma gideceğim, belki biliyorsundur perde ameliyatı oldum ilk adetim gayet yoğundu adetin 9.günü de endimetrium 10.5 idi bu kadar kalınlığa rağmen adet olmadan tekrar nasıl 4.2 mm ye indi şaşkınlardayım yarın net bir cevap almaya çalışacağım, sizi takip ediyorum ben de burdan ve ağustos topiğinden...

sağolasın havinciğim, benim 3.gün embryosu. inşallah senin içinde herşey güzel olsun.

sevgili arkadaşım gözlenir embriyolar dondurulmaya uygunsa tekrar dondururlar heralde bu konuda benimde net bilgim yok
inşallah dondurulabilirler, çünkü ben 2 tane, olmazsa sonra yine 2 tane istiyorum. aksi halde biri heba olacak..

feryalcım, teşekkürler bilgilendirdiğin için..
umarım senin için de herşey bu ke z çok olumlu gelişir ve bebeğine kavuşursun... topic sahibi imişsin, ben aralık 2012 topiğindeyim, bundan sonra sizlerle de yazışırım, herkese başarılı tedavi ve sağlık lı bebek diliyorum.

Canim ben rahim tabakasinin her adet donemiyle birlikte yenilendigini biliyorum ama

Insallah dr kontrolun olumlu gecmiatir
merak ettim

Amin canim
Insallah bundan sonra bol bol ve
Haberleei aliriz burdan

Insallah canim
rabbim daha fazla bekletmesin hersey yolunda olsun insallah

Gelince hemen yaz merakta birakma

canım herşey yolunda doktor rahim yavaş yavaş kalınlaşıyo dedi çarşamba tekrar kontrolum var bakalım ne kadar daha ilerleme olmuş

Bugun yine kontrolun var insallah hersey yolundadir ve nakil gunun belli olur

canım rabbimin izniyle haftaya salı transferim olacak bir aksilik olmazsa embriyolarım sağlıklı çözünürse inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım ve sıkı sıkı tutunurlar bana 9 ay bırakmazlar beni 9 ay sonra sağlıkla kucağıma alırım kuzucuklarımı

feryal canım duada unutma

bende tıpkı sizler gibi dondurulmuş emriyoyla şansını deneyecek adaylardanım. sizlerin yazdıklarını okurken aklıma bi soru geldi :44: :44: :44: benim ilk tüp bebek denemem çok sıkıntılı oldu malesef ve tutmadı. 31 yumurtammı aldılar ki ilaç dozunu doktor düşürmüştü 150 ml kullandım diğer arkadaşlar 250 ml 300 ml kullanıyordu.transferden sonra 2 kez su aldılar benden 2 günde hastanede yattım sağlıklı ilerlemedi neyse uzattım galiba sorum şuki dondurulmuş transferinden sonra tekrar iğne jel ilaç veriyolar mı bende ilk te transferden sonra 2 iğne vardı biri proğestron digeride kan cıvıltıcıydı. hap vardı bi de jel dondurulmuştan sonrada tutması için verirler diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim deneyen arkadaşlara.. mağlum okadar çok iğne yedim ki :18: :18: :18: hastaneye yatıncada kan al kan al öldürdüler yinede yılmayım anne olmak istiyorum işte allahım duysun sesimizi dondulurmuş için 2 yada 3 kez kontrole gidiliyomuş şuda var rahim kalınlığını ölçüyolarmış onun hakkında bilği sahibi olan var mı yani neden bakılıyo ?

Aylardir beklenen tarih belli olmus cok sevindim

Burda yazdigim her arkadasimi merak ediyorum ve dualrimda herkes icin yer var
Insallah pozitif sonuc alirsin canim ya rabbim yuzunu guldursun

Aylardir beklenen tarih belli olmus cok sevindim

Burda yazdigim her arkadasimi merak ediyorum ve dualrimda herkes icin yer var
Insallah pozitif sonuc alirsin canim ya rabbim yuzunu guldursun

canım çok dua et rabbim bu sefer benimda hayırlısıyla evlatlarıma kavuşmamı nasip etsin inş salı günü embriyolarım sağlıklı çözünür ve hayırlısıyla transferim gerçekleşir canım çok dua et bu aşamaya kadar geldim inş bebişlerimi hayırlısıyla göbüşümüde alırım

Sen simdi birde bunu kafana takilip uzulme
ben.iki kez yaptirdim ve embriyolar hep saglikli cozundu insallah seninde oyle olucak
nakil sayisi icin rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin
Sakin tek veya ik diye uzulme
Bizler icin onemli olan bebeklerimizi saglikla kucagimiza alabilmek

Ve insallah ilk once pozitif sonra kese sonra kalp atisi derken rabbim 38. Haftayida nasip edicek

Canim ilk once gecmis olsun zor gunler gecirmissin

Dond.emb transferinde her dr un izledigi yol farkli
Ama ben iki kez yaptirdim ilkinde adetin 2. Gunu estrofemle basladik ve rahim tabakasi 8.5 mm ulasinca nakil yapildi nakil oncesi 5 gun 200*3 mg vajinal progestan ve nakil sonrasi clexsan 0.4 mg igne kullandim

Ikincisinde adetin 21. Gunu lucrinle basladik ve yeni adetin 2. Gunu estrofeme basladik ve rahim tabakasi kalinlaainca nakil yapildi
Nakil sonrasi progestan ve clexsan a devam ettim.

Rahim tabakasinin en az 8 mm ve ustu olmasi isteniyor
Cunku dahaince olursa embriyo tutunamiyor

Insallah yeni tedavinde hersey yolunda gider ve bebek yada bebeklerine kavuaursun.

canım zaten iki embriyom var ikiside sağlıklı çözünürse ikisinide doktorum transfer edecek inş seninkiler gibi benimkilerde rabbimin izniyle sağlıklı tutunur sım sıkı transfer edildikten sonra tutunurlar valla feryal canım ne düşüneceğimi bende şaşırdım çok karmaşık duygular içindeyim rabbim inş bu sefer hayırlısıyla bebişlerime kavuşturur beni sıkı sıkı tutunurlar seninde dediğin gibi kese kalp atışı derken sağlıkla kucağımada alırım inş çok dua edin canım salı herşey yolunda gitsin rabbim bu garib kulunuda sevindirir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…