bir sorum daha var, bilginiz varsa lütfen paylaşın, benim bir opuda 3 tane, bir opuda 1 tane donduruldu. 3ü bir arada donunca hepsi mi çözülür, çözülünce tekrar donabiliyor mu, buna göre kaç tane konulacağını planlayayım diyorum, tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleinizi bekliyoum
merhaba arkadaşlar,
benim de donmuş embriyom var, henüz hiç transfer olmadım, şubat ayı regl olurum, sonrasında da transfer, tecrübelerinizle bana tavsiyeleriniz var mı, çözme ve transfer kaçıncı gün oluyor, neler kullanılılyor, benim endimetrium inceydi, ilaçla mutlaka kalınlaştırılıp transferi gerçekleştiriyorlarmı
bu arada dondurulmuş ile topicde kaç hamile var.....
bende ocak ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ama başarısızlıkla sonuçlandı, 4 tane 3. gün embriyom donduruldu. doktorum bir adet geçtikten sonra 2. adetinin 2. günü gel dedi, ama yorumlardan okuduğum kadarıyla 2 adetten sonra gitmek daha mantıklıymış, tedirginim, lütfen tecrübe sahiibi olan arkadaşlar bilgilendirin bizleri, doktorlardan öğrenmediğim şeyleri tecrübeli olan arkadaşlardan öğrendim. Dondurulmuşlarla zormu tutuyor, öncesinde ve sonrasında nelere dikkat etmek lazımmm
Nasilsin canim
Bir gorunup bir kayboluyorsun tedaviye basladinmi
Insallah hersey iatedigin gibi ilerliyordur
sağolasın havinciğim, benim 3.gün embryosu. inşallah senin içinde herşey güzel olsun.sevgili arkadaşım rahim 8mm geçmeden transfer yapılmıyo embriyoların kaçıncı gün donduruldu ona göre transfer yapılıyo benim 5. gün embriyosu ve embriyo çözündükten 3 saat sonra yalınmıyosam transfer edilecek 3. gün emriyosunda da aynı
rahim kalınlaşması içinde estrofem hap veriyo doktor şuan ben tedavi aşamasındayım ve doktor istenilen kalınlığa ulaşana kadar hapa devam dedi inş senin içinde herşey güzel olur
inşallah dondurulabilirler, çünkü ben 2 tane, olmazsa sonra yine 2 tane istiyorum. aksi halde biri heba olacak..sevgili arkadaşım gözlenir embriyolar dondurulmaya uygunsa tekrar dondururlar heralde bu konuda benimde net bilgim yok
feryalcım, teşekkürler bilgilendirdiğin için..Merhaba canim tedavin simdiden hayirli ve sonucunolsun.
Ilk deneme ve yas 35 alti ise tek nakil yapiliyor yeni kanunlara gore
Embriyolarin kacinci gun donduruldugu onemli eger 5. Gun ise geeiye kalanlar tekrar dondurulamiyor cunku blastokist son evre
ama daha erken gun dond.ialemi yapildiysa ve embriyolar gelisimine saglikli bir sekilde devam ediyorsa tekrar dondurabildiklerini soylemislerdi dr lar
yok be güzelim ya, adet olmayı bekliyordum rahim incelmiş adet de yok, kendi doktorumdan başka bir doktora gittim siklus atlamışsın yumurtlama dnemine girmişsin diyor yarın da kendi doktoruma gideceğim, belki biliyorsundur perde ameliyatı oldum ilk adetim gayet yoğundu adetin 9.günü de endimetrium 10.5 idi bu kadar kalınlığa rağmen adet olmadan tekrar nasıl 4.2 mm ye indi şaşkınlardayım yarın net bir cevap almaya çalışacağım, sizi takip ediyorum ben de burdan ve ağustos topiğinden...
sağolasın havinciğim, benim 3.gün embryosu. inşallah senin içinde herşey güzel olsun.
inşallah dondurulabilirler, çünkü ben 2 tane, olmazsa sonra yine 2 tane istiyorum. aksi halde biri heba olacak..
feryalcım, teşekkürler bilgilendirdiğin için..
umarım senin için de herşey bu ke z çok olumlu gelişir ve bebeğine kavuşursun... topic sahibi imişsin, ben aralık 2012 topiğindeyim, bundan sonra sizlerle de yazışırım, herkese başarılı tedavi ve sağlık lı bebek diliyorum.
Yarinki dr kontrolunden iyi haberlerle donersin insallah
Nakil gununu merakla bekliyorum
canım inş herşey yolundadır çok dua et yarın güzel haberlerle geleyim inş
Insallah canim
rabbim daha fazla bekletmesin hersey yolunda olsun insallah
Gelince hemen yaz merakta birakma
canım herşey yolunda doktor rahim yavaş yavaş kalınlaşıyo dedi çarşamba tekrar kontrolum var bakalım ne kadar daha ilerleme olmuş
Bugun yine kontrolun var insallah hersey yolundadir ve nakil gunun belli olur
canım rabbimin izniyle haftaya salı transferim olacak bir aksilik olmazsa embriyolarım sağlıklı çözünürse inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım ve sıkı sıkı tutunurlar bana 9 ay bırakmazlar beni 9 ay sonra sağlıkla kucağıma alırım kuzucuklarımı
feryal canım duada unutma
Aylardir beklenen tarih belli olmus cok sevindim
Burda yazdigim her arkadasimi merak ediyorum ve dualrimda herkes icin yer var
Insallah pozitif sonuc alirsin canim ya rabbim yuzunu guldursun
canım çok dua et rabbim bu sefer benimda hayırlısıyla evlatlarıma kavuşmamı nasip etsin inş salı günü embriyolarım sağlıklı çözünür ve hayırlısıyla transferim gerçekleşir canım çok dua et bu aşamaya kadar geldim inş bebişlerimi hayırlısıyla göbüşümüde alırım
bende tıpkı sizler gibi dondurulmuş emriyoyla şansını deneyecek adaylardanım. sizlerin yazdıklarını okurken aklıma bi soru geldi :44: :44: :44: benim ilk tüp bebek denemem çok sıkıntılı oldu malesef ve tutmadı.31 yumurtammı aldılar ki ilaç dozunu doktor düşürmüştü 150 ml kullandım diğer arkadaşlar 250 ml 300 ml kullanıyordu.transferden sonra 2 kez su aldılar benden 2 günde hastanede yattım sağlıklı ilerlemedi neyse uzattım galiba sorum şuki dondurulmuş transferinden sonra tekrar iğne jel ilaç veriyolar mı bende ilk te transferden sonra 2 iğne vardı biri proğestron digeride kan cıvıltıcıydı. hap vardı bi de jel dondurulmuştan sonrada tutması için verirler diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim deneyen arkadaşlara.. mağlum okadar çok iğne yedim ki :18: :18: :18: hastaneye yatıncada kan al kan al öldürdüler yinede yılmayım anne olmak istiyorum işte allahım duysun sesimizi dondulurmuş için 2 yada 3 kez kontrole gidiliyomuş şuda var rahim kalınlığını ölçüyolarmış onun hakkında bilği sahibi olan var mı yani neden bakılıyo ?
Sen simdi birde bunu kafana takilip uzulme
ben.iki kez yaptirdim ve embriyolar hep saglikli cozundu insallah seninde oyle olucak
nakil sayisi icin rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin
Sakin tek veya ik diye uzulme
Bizler icin onemli olan bebeklerimizi saglikla kucagimiza alabilmek
Ve insallah ilk once pozitif sonra kese sonra kalp atisi derken rabbim 38. Haftayida nasip edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?