canım zaten iki embriyom var ikiside sağlıklı çözünürse ikisinide doktorum transfer edecek inş seninkiler gibi benimkilerde rabbimin izniyle sağlıklı tutunur sım sıkı transfer edildikten sonra tutunurlar valla feryal canım ne düşüneceğimi bende şaşırdım çok karmaşık duygular içindeyim rabbim inş bu sefer hayırlısıyla bebişlerime kavuşturur beni sıkı sıkı tutunurlar seninde dediğin gibi kese kalp atışı derken sağlıkla kucağımada alırım inş çok dua edin canım salı herşey yolunda gitsin rabbim bu garib kulunuda sevindirir inş
kızlar herkese selam,
herşey gönlünüzce olsun, ben estrofem , burun spreyi, corasprine devam ediyorum, salı günü endimetrium ölçümüne gideceğim, kalınlığa göre transfer günü belli olacak,,,, hepinizi çok çok öpüyorummm, sabırlar diliyorum...
Nakil gunu geldi catti
rabbim yar ve yardimcin olsun hersey yolunda gitsin insallah
Hadi bakalim miniklerini alda gel
Rabbim yarinki mitlulugunu 9 ay devam ettirmeni ve sonunda bebeklerine kavusmani naaip etsin
feryalcim, kontrol 19 şubatta idi ya, endimetrium ölçüldü, 5,7 mm imiş, ilaclara ilave band verdi, yani burun spreyi ve band takmaya devam edip, haftaya salı tekrar gidiyorum, sanırım kalınlaşma 8 mm yi geçince transfer olacak..... burun spreyini sormuşsun, hormonları baskılamak için, rahmi dinlendiriyor sanırım.....Yarin seninde kontrolun varmis hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah ve bebegine bir adim daha yaklas canim
Sizler onden yolu acin kismetse bende yetisirim insallah
Kullandigin ilaclardan burun spreyini anlamadim:44:
canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberini alacağız, arkandan geliyorum, bende endimetrium kalınlaşmasını bekliyorum, umarın embriyolar çözünürken problem olmaz ve hemen transferim olabilir.....feryallll haberlerim var dün transferim oldu, rahim gayet iyiydi geri sayımdayım, Allah bize de anne olmayı nasip etsin, öptüm kocaman
havin-su Allah dualarını kabul eylesin, umarım birbirimize güzel haberler veririz
canım ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, regl den kaç gün sonra transferin olmuştu,,, benim şu an endimetrium 5,7 mm , 8 i geçince transfer olucam,,, mutlaka kalınlaşırmı acaba kalınlaşmayabiliyor mu..... senin o aşamaların nasıldı..Arkadaşlar bu topiğin ilk buzbebeği yani benim bebeğim tammm 24 haftalık oldu. Sakın Allahtan ümidinizi kesmeyin. Dondurulmuş tedavisi çok kolay. İğne yokkk!! İnşallah hepimiz bebeleneceğiz:)
Rahat olmak çok önemli. Herşeyi Allaha bırakmak çok önemli, o isterse oluyor, kısmetse oluyor.. Herşey vaktini bekliyor..
feryallll haberlerim var dün transferim oldu, rahim gayet iyiydi geri sayımdayım, Allah bize de anne olmayı nasip etsin, öptüm kocaman
havin-su Allah dualarını kabul eylesin, umarım birbirimize güzel haberler veririz
feryallll haberlerim var dün transferim oldu, rahim gayet iyiydi geri sayımdayım, Allah bize de anne olmayı nasip etsin, öptüm kocaman
feryalcim, kontrol 19 şubatta idi ya, endimetrium ölçüldü, 5,7 mm imiş, ilaclara ilave band verdi, yani burun spreyi ve band takmaya devam edip, haftaya salı tekrar gidiyorum, sanırım kalınlaşma 8 mm yi geçince transfer olacak..... burun spreyini sormuşsun, hormonları baskılamak için, rahmi dinlendiriyor sanırım.....
canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberini alacağız, arkandan geliyorum, bende endimetrium kalınlaşmasını bekliyorum, umarın embriyolar çözünürken problem olmaz ve hemen transferim olabilir.....
canım ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, regl den kaç gün sonra transferin olmuştu,,, benim şu an endimetrium 5,7 mm , 8 i geçince transfer olucam,,, mutlaka kalınlaşırmı acaba kalınlaşmayabiliyor mu..... senin o aşamaların nasıldı..
selam kızlar uzuuun bir aradan sonra yine tüp bebek forumlarına bakmaya başladım. hazirandaki negatif tüp bebekten sonra hiç gücüm yoktu buralarda dolaşmaya. şimdilerde dondurulmuşları kullanmaya niyetlendim. diyetteyim 5 kiloya yakın kilo verdim. kafama takılan bir şey var adetime 1 hafta falan var bu günlerde gideyim mi doktora yoksa adet olduktan sonra mı gitsem. tüp bebekten beri hiç gitmemiştim. yapacağı kontoller vardır değil mi?
feryalcim, kontrol 19 şubatta idi ya, endimetrium ölçüldü, 5,7 mm imiş, ilaclara ilave band verdi, yani burun spreyi ve band takmaya devam edip, haftaya salı tekrar gidiyorum, sanırım kalınlaşma 8 mm yi geçince transfer olacak..... burun spreyini sormuşsun, hormonları baskılamak için, rahmi dinlendiriyor sanırım.....
canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberini alacağız, arkandan geliyorum, bende endimetrium kalınlaşmasını bekliyorum, umarın embriyolar çözünürken problem olmaz ve hemen transferim olabilir.....
canım ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, regl den kaç gün sonra transferin olmuştu,,, benim şu an endimetrium 5,7 mm , 8 i geçince transfer olucam,,, mutlaka kalınlaşırmı acaba kalınlaşmayabiliyor mu..... senin o aşamaların nasıldı..
Merhaba
nasilsin canim yeniden tedaviye basliycakmissin ne guzel rabbim bu sefer yuzunu guldursun
Normalde dr lar adetin 2. Gunu estrofemle basliyor tedaviye ama bence bor ay oncesinden git genel bir muayene olursun ve smear vs yapilir
tedavi surecini yazarsan sevinirim.
Ben buranin demirbasi gibi buralardayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?