feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,
havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.
ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.
Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz
Bende 8. Haftamdayım canım maşallah 12 ye gelmişsin bende inşallah riskli dönemi atlatırım. Sen progestanı hala kullanıyomusun canım iğne olarak mı kullandın? Donmuş olduğu için doktorum ditil uyguladı ilkinde o kimyasal oldu bu ikinci denememde ben iğne istedim be hala vıruluyorum 12. Haftaya kadar devam dedi yüp bebek merkezi fitil olarak düşündüler sanırım iğne istediğimi aklımda tutmamıştır. Jinekoloğumda kendine eziyet etme fitile geçelim diyor aynı etki yapar iğne ile diyor. Ama ben düşük olmasından çok korkuyorum ama iğneden de yıldım hergün sen nasıl yapın bana fikir verirmisin bir de serklaj ıygulanabilir bana seninde varmı öyle bir özel durumum varsa hiç ölçüm yapıldımı?
Tedavime basladim canim insallah sonu iyi olur.
pek yazamiyorsun ama arada bir haber ver emi.
Ne guzel haberler vermssin.insallah son zamana kadar hersey yolunda gider canim.
Ibrahim beye gidiyordun degilmi.
memenunmusun birde hic rahim agzi olcumu yaptimi sana
Insallah hep iyi haberler vermen dilegim.
feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,
havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.
ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.
Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz
Canim osman bey progestani vajinal olarak kullandiriyor.
Tek gebeliklerde 3*100
ikiz gebeliklerde 3*200 mg olarak
Bence kendine eziyet etme canim.ikiside aynidir bence
canım ben progestan fitil kullanıyom elimdekiler bitince doğuma kadar rabbim inş o günleri gösterir her hafta kalçadan prolutan depot iğne vurulcağım bide 9 ay boyunca hergün göbekten clexane kan sulandırıcı iğne vurulcam bide elevit diye bir vitamin hapına başladım oda 9 ay kullanılacak rabbim yardımcımız olsun rabbim inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde nasip eyler rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatır inş
ben de fitile geçtim canım sabah akşam 200 mg kullanıyorum. haftalık iğneyi sordum doktoruma şuan gerek yok zaten 8 haftalık olmuşsun (sanki çok büyümüş gibi :)) o tarz iğnelerin de çeşitli komplikasyonları oluyor dedi. vermedizaten ben istedim kadın da işime karışıyosun demiştir içinden. işte tüp bebek olduğunu da biliyor ama gerek görmedi yine de ben de tedirginim ama haftaya cerrahpaşa da prof.dr. rıza madazlı var ondan randevu alıcaz ona gidicez. daha doğru bilgi edinirim durumumla ilgili. bir de senin de donmıştu ya estrofem i kullanmaya devam ediyomusun hala? ben onun muadili cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar devam dedi. sen içiyomusun hala yada bıraktıysan doktorun bişey söyledi mi canım?
Kafam o kadar dalginki kac gundur yazmamisim.
Gecen carsamba ignelere baslamistim.
Pazartesi usg kontrolu sonrasi 12 yumurta oldugunu soylediler ve gonal f 225 uniteye dusuruldu.
Iki gunde bir dr a gidiyorum.arin sabah opu gunum belli olucak.
Insallah saglikli embriyolar elde edilir ve bende guzel haberler veririm.
ERCELF canim ta basindan beri gonlum tek transferden yana ve dr um blastokist hucre elde edersek beni destekliyor.
Serviks yetmezligi yuzunden.
HAVINSU canim masallah haftalar ilerliyor.
Surekli yatiyormusun
Kismtese birkac haftaya cinsiyetinide ogreniriz.
rabbim hayirlisini nasip etsin.
Ya kimi doktor bıraktırıyor benimki de önlem amaçlı içiriyor işte içenler var 12. Haftaya kadar dün de merkezimle konuştum bir sakıncası yok içebilirsiniz dedi ben de söz dinlicem devam edicem canım herkesin ilaç protokolü farklı . İnşallah neticesinde hepimiz kucağımıza alırız sağlıkla bebeklerimizi.canım ben estrofemi kalp atışını duyduğumuzda yani 6. haftamda doktorum kesti senin doktor neden 12. haftaya kadar kullandırtma ihtiyacı duyduki
evet canım benimkide dondurulmuş transferiydi inş gittiğin doktor seni aydınlatır canım fitili 12. haftaya kadar kullanırsın hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım rabbim tamamına erdirip kuzucuklarımızı kucağımıza almayıda nasip eyler inş
Kafam o kadar dalginki kac gundur yazmamisim.
Gecen carsamba ignelere baslamistim.
Pazartesi usg kontrolu sonrasi 12 yumurta oldugunu soylediler ve gonal f 225 uniteye dusuruldu.
Iki gunde bir dr a gidiyorum.arin sabah opu gunum belli olucak.
Insallah saglikli embriyolar elde edilir ve bende guzel haberler veririm.
ERCELF canim ta basindan beri gonlum tek transferden yana ve dr um blastokist hucre elde edersek beni destekliyor.
Serviks yetmezligi yuzunden.
HAVINSU canim masallah haftalar ilerliyor.
Surekli yatiyormusun
Kismtese birkac haftaya cinsiyetinide ogreniriz.
rabbim hayirlisini nasip etsin.
Canim
Bir kez ikiz gebelik olustu.ancak negatif iki dond.emb transferim var.
Gittugim baris bey ayni zamanda elde edilen ve ayni kalitede embriyolar neden sonuc vermedi acaba dedi.
Ben genetik test yaptirmak istedigimde sorun cikmaz gereksiz senin iki bebegin var saglikli kaybetme sebebin sadece erken dogum dedi.
Iste boyle karmakarisigim.
umut,caresizlik,sevinc ve kaygi hepsi bir arada.
Insallah dogum sonrasi bir sikinti olusmamistir ve hersey yolundadir.
Ne olur dualarinizda henide unutmayin.
canım meraktayım senin için giriyorum ama hiç yazmamışsın umarım herşey yolundadır.
Sagol canim.
Pazartesi sabahi opu islemim yapildi ve 31 yumurta toplandi.
Dr um cumartesi aksami nakil yapariz demisti.
Ve sali gunu embriyolog ile gorustum.
13 tanesi iyi durumdaymis ve nakil gunu kesinlesti.
cumartesi aksami yapilicak kismetse.
dualarinda benide unutma olurmu
seni merak ediyorumTesekkur ederim canim
Insallah her ikimiz icinde tedavi hayirli sonuclanir.
canım tedavin hayırlı olsun rabbim tedavinin sonunda önce göbüşünü inş da kucağını doldursun
evet canım ben ibrahim beye devam ediym bu gidişimde osman beyle konuştuğunu ve kullandığım kan sulandırıcı iğneye nasip olursa 9 ay devam etmemi ve her ihtimale karşı progestanı kestiğimde haftalık kaladan iğne vurulacağımı söyledi şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder canım dua et rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş peş peşe kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız canım
canım arada topiğe baksamda yazamıyom annem yanımda ve bilgisayara oturamıyom tedavinin sonucu inş bu sefer güzel olur rabbim bunca zahmetinin karşılığını inş hayırlı bir evlat veverek seni sevindirir canım yazamasamda ara ara takipteyim siz hep güzel hanerler yazın inş
canım meraktayım senin için giriyorum ama hiç yazmamışsın umarım herşey yolundadır.
feryalcim, dualarımız seninle, maşallah maşallah yumiler bayağı iyi..... inşallah sonuna dek gider ve bebeğini kucağına alırsın.... sen transfer ol da, hayırlı sonucunu alalım....... sonra da benim endo için plan yapalım arkadaşımmmmm...Sagol canim.
Sagol canim.
seni merak ediyorum
havinim içine sinsin hamilelğin canım ya,,,, ben de pek haber yok.... geçen ay 1 yumoş vardı, o da boş çıktı, adeti bekliyorum, biraz kafam karışık........ endo incelği için histereskopi düşünemiyim mi diye, dr gerek yok dedi, rahim üç çizgi oluyor bu kadar kalınlaşıyor dedi ama ben acabalardayım........ myom ameliyatım var ya o inceltirmi diye, dr da myom sorun yapacak yerde değil diyor,,,, peki niye kalınlaşmaz değil mi
ercelf canım hamilelik nasıl gidiyo bulantın falan varmı rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına sağlıkla evladını almanı nasip eylesin inş
Çok şükür iyi canım mide bulantılarım hafif hafif devam ediyor hiç kusmadım ama sık sık yiyorum aç kalmıyorum içimi bastıracak şeyler yiyorum öğürtü oluyor arada ama çıkartmıyorum:) bel ağrılarım oluyor sık sık onun dışında iyiyim. Yarın serklaj için bir profesör e gidicem dikiş atılabilir o da bir netleşse hayırlısıyla. Sen nasılsın senin geçmiştir sıkıntıların. Cinsiyetiniz belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?