dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canlar kandiliniz mübarek olsun bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun rabbim kimseyi bu gecenin hürmetine daha fazla evlat hasretiyle sınamasın herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin burdaki can arkadaşlarada

Canim benimde goguslerim sizliyor ve ozellikle sol kaaigimda bir agri var.
ama ne biletim cokta umutlanmak iatemiyorum

Neden 20. Haftaya kadar
Dr unmu soyledi.
Ibrahim bey serviks olcumu yaptimi hic yada bununla ilgili bir sey soyledimi

İnşallah canım güzel haberler vermeni bekliyorum ama şimdi yat uyu guzelim uyku düzeni önemli kuzucugunun da dinlenmesi lazim öptüm çok :) sen az mı kahrimi çektin canım ya allah güzel gonlune göre versin

Utandirdin beni
Ben her kosulda buralardayim.

Insallah canim.
kimbilir belki bebeklerimizide konusmak kismet olur.

canım rabbim nasip ettikten sonra uzak değil inş bebişlerimizide konuşuruz benim kontrol günüm senin test günün inş ben rabbimin izniyle cinsiyeti öğrenirim sende o gün pozitifi görürsün ve bebeğin dokuz ay bırakmaz seni

Canim benimde goguslerim sizliyor ve ozellikle sol kaaigimda bir agri var.
ama ne biletim cokta umutlanmak iatemiyorum

Neden 20. Haftaya kadar
Dr unmu soyledi.
Ibrahim bey serviks olcumu yaptimi hic yada bununla ilgili bir sey soyledimi

canım benim bebekler ikizdş 5. haftada biri düştü ve 10 gün kanamam oldu doktor ondan dolayı bana 5. ayım dolana kadar tedbir amaçlı evde eğilip kalkmadan fazla ayakta durmadan işyapmakta yok yaşıyom işte şimdi yalnızım inş yapabilirsem yemeğimi yeter bana

canım öyle bir ölçüm yapmadı söylemedide

feryal canım ne aşmadasın benim kontrol günüm senin test günün inş o gün güzel haberlerini okurum canım bakalım bende kuzumun cinsiyetini öğrenebilitmiyim o gün

feryal cim hayırlı haberlerini bekliyoruz. test günün ne zaman geçmedi mi hala 12 gün ? bana da çok uzun geldi

Selam kızlar,
Uzun zamandır bu topic'i takip ediyorum. Hepinizin hamile haberlerini yada üzüntülerini okuyorum. Feryal'in sonucunu bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerle gelir bu gün.

Arkadaslar merhaba

Tranaferin 8. Gunu beta 66.83 cikmiati ama guvenemedim.
Ama 11. Gun beta 229 cikti ve kismetae hamileyim.

İnsallah rabbim devamini getirir.
Rabbim.isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaslar merhaba

feryal canım okadar sevindimki anlatamam değerlerin kat kat katlansın bebeğin dahada sıkı tutunsun sana inş rabbim tamamına ersirsin önce kese sonra kalp atışı derken gününde saatinde bebeğini kucağına alırsın inş bizi merakta bırakma bol bol yaz canım

Arkadaslar merhaba

İnan çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Bende kızıma kardeş için dondurulmuşları kullanmayı düşünüyorum kısmetse Eylül-Ekim gibi.

Arkadaslar merhaba

Feryalcim çok sevindim maşallah ben bütün kalbimle olacağına inanıyordum zaten benim de 12. Gün 238 di değerim senin 11. Gün gayet güzel hatta süper. Sen şimdi kendine çok dikkat et güzel güzel tutunsun bebecik bizi de hanersiz bırakma rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ercelf canım nasılsın yakında gidip gördünmü meleğini bulantıların falan nasıl oldu

ben meleğimi gidip gördüm teyzesi kızım olacak hayırlısıyla

ercelf canım nasılsın yakında gidip gördünmü meleğini bulantıların falan nasıl oldu

Sagol canim.
İnsallah rabbim bu sefer kismet etmistir.
Yazmaz olurmuyum elbette yazicam.
07/06 da randevum var. U.u de
İnsallah o gunde guzel haberlerle gelirim.

Bu arada gozun aydin.prenses geliyormus cok sevindim:118:
Rabbim vaktinde kucagina almayi nasip etsin.

Amin canim.
insallah bugunden sonra hep guzel haberler paylaairiz burdan.

Sağol havincim iyiyim dün gördüm yavrucağı ikili test için sabahın erken saatlerinde hastanedeydik. Çikolata ve meyvesuyu yememe içmeme rağmen uyuyordu bebiş öksürdük sağa sola döndük biraz hareketlendi bırun kemiği ölçüldü ama ense kalınlığı için biraz daha bekledik yine bir çikolata ve meyvesuyu:) içim dılım tatlı oldu üstelikde hiç canım istemiyorken. Sonunda uyanmıştı eller kollar maşallah hareketliydi Allah feryale de göstersin inşallah nt:1.2 mm çıktı kan verdim sonuçlar çıkınca görüşücez dedi ama aksi bir şey söylemedi normal bir değer sanırım.

Amin canim.
insallah bugunden sonra hep guzel haberler paylaairiz burdan.

Allah sana da bu haftaları göstersin canım.

canım benim rabbimin izniyle o günde güzel haberlerle geliceksin inş rabbim tamamınma erdirip kucağına aldığın günüde gösterecek inş sana

canım benim bizi habersiz bırakma merak ederiz seni burdan gelişmeleri yaz şuan bi değişiklik hissediyonmu kendinde nasıl geçiyo günler

sağol canım evet bir prenses geliyo rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alalım inş

canım ben ikili test yaptırmadım doktor üçlü yapalım dedi onuda yaptırmadım ama senin bebişinde ense kalınlığı güzel çıkmış rabbimin izniyle test sonucunda güzel çıkar benim bebişin ense kalınlığıda 1.1 çıkmıştı herşeyi normaldi sıkıntı yoktu bu kontrolumdade aynını dedi doktor gelişimi sağlıkğı gayet güzel dedi bende ondan test yaptırmadım bekleyip gerilmemek için canım maşallah senin kuzuda büyüyo rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş bende çikolata yiyememde lokum yiyecektim kontrole girmeden önce heyecandan unuttum ama kuzum o kadar hareketliydiki yememe gerek kalmadı yani maşallah senin kuzucuğada rabbim ana rahmindeki süreçlerini sağlıklı sıhatli tamamlayıp sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza almayı nasip eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…