dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryal canım inş herşey yolundadır çok merak ediyom seni rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin canım rabbim bu kadarıyla bıraksın hayırlı eblatların olsun inş

Aynı şeyler bende de var kokulara karşı hassasım ağzıma hep su geliyor midemden genizimden midem bulanıyo falan ama çok istedik dimi katlanıcaz rabbim kucağımıza almayı nasip etsin darısı feryalimizin başına istirahat ediyodur şimdi rabbim can versin bebeğine.

canım evet çok istedik hatta ilk haftalarda neden bulantım yok acaba bişeymi oldu diye çok endişeleniyodum sonra 7. haftada koku hassasiyeti ile başladı hala devam ediyo bazen diyom bebiş öyle hissettiriyo kendini sağlıklı olsunda biz herşeye katlanıyoz rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde gösterir inş

Cumartesi ogleden sonra transferim yapildi.
Ve iki emb.donduruldu
dr um herseyin yolunda oldugunu basari sansimizin %50 oldugunu soyledi.
hayirlisi artik bekliyoru.

Insallah canim
Cok emek verdik cok uzulduk hayirlisi ile hepimiz en kisa surede mutlu sona ulasiriz sanirim.

Endometrium kalinligi ile ilgili pek bir bilgim yok.ama histereskopi ile rahim ici incelendimi perde vs. Gibi durumlar icin buda kalinlasmayi engelleiyor.
dr a bir danis istersen

Insallah canim
Masallah haftalar ilerliyor
Cinsiyet ne zaman belli olucak

O mide bulantilarida baslamis.ufakliklar burdayiz diyor galiba

Birkac kez rahim agzi yetmezligi topiginde gordum seni benim ilk goz agrim olan topic.
Dr gorusmen nasil gecti serklaj ile ilgili ne dedi ve rahim agzi olcumun kac cm
Insallah hersey yolundadir ve tedavi icin dogru karar verilir

Àrkadaslar transfer sonrasinsaki bekleme suresinde hamile oldugunuza dair hic belirti hissettinizmi mesela neler

Yazarsaniz sevinirim.

Feryalcim inşallah her şey gönlünce olur. Test günün 23 Mayıs mı listeye ekleyeyim

havinciğim, bugün adetin 3.günü, bir tane folikül var, hapa başlıyorm..... bu arada histereskopiyi konuştum , şu an gerek yok, ama kafana takılıyorsa transfer öncesi yapalım dedi.... senin rahime çizik atıldı mı, perde var demişsin o halledilip bir de çizik mi atıldı.... kendinize iyi bakın (bebiş ve sana)
Ve iki emb.donduruldu
arkadasım inşallah bebeğini kucağına alrısın, sen den bu kez çok ümitliyim ......

canım, doktor 10.ay da yani yeni myom ameliyatı yaptığı için ve kaviteye girmedim dediği için gerek yok dedi.... ben de bu ayki tek fölikülüm boşa gitmesin diye tedaviye devam edeceğim, herşey yolunda gider ve embryom oluşur diye... kendine dikkat et, ananas ve kabak çekirdeğini unutma...... kabız olma...... (ben iki kez olmuştum,),

Insallah canim
Masallah haftalar ilerliyor
Cinsiyet ne zaman belli olucak

canım benim tekrardan transfrin hayırlı olsun şu mübarek üç aylar hürmetine yarınki regaib gecesi yüzüsuyu hürmetine bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunsun ve rabbim sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin bu bekleyişlerin son olur inş rabbim kucağını doldurur

canım haftaya kontrolum var o zaman inş doktor cinsiyeti söyler sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında olsun gününde saatinde doğsunda ben cinsiyeti merak etmiyom 14 yıl beklemişim rabbim sağlıkla versinde kız erkek fark etmez canım

Ve iki emb.donduruldu
Canım 10 gün olmuş bile çoğu gitti azı kaldı rabbim sana bağışlasın

12. Haftadan sonra ilk ölçümüm yapılacak canım profesör e gittim o da normal doktorum da temkinli gidip ölçme taraftarı hemen atmak istemiyolar dikiş ve gerek olmayacağını düşünüyolar ben erken doğum riskimdem dolayı danıştım ray topiğine bazen de giyorum işte.

Àrkadaslar transfer sonrasinsaki bekleme suresinde hamile oldugunuza dair hic belirti hissettinizmi mesela neler

Yazarsaniz sevinirim.

Göğüslerim hassaslaştı canım transferden sonra ve hala da öyleler onun haricinde kasık ağrısından bel ağrısından anlamak mümkün değil benim 8 ve 9. Günlerde lekelenmem başladı 10. Günümde de inanılmaz bel kalça ağrıları ile birlikte birkereye mahsus kırmızı kan geldi meğerse bebeğim tutunuyomuş bol kanlı biryere tutunmuş olacakki beni kanattı ben adet oluyorum sanmıştım. Allahım çok şükür vericem kulum demiş birkere. Darısı başına canım ne zaman test yapacaksın?

Yazarsaniz sevinirim.

canım ben ilk belirtim kasıklarımda sürekli batma oldu ve test günümde kanamam oldu birde aşırı göğüs hassasiyetim oldu

canım ben ilk belirtim kasıklarımda sürekli batma oldu ve test günümde kanamam oldu birde aşırı göğüs hassasiyetim oldu

Amin canim.
insallah bu son bekleyisim olur.inan herseferinde beklemek daha zor geliyor
ayni belirtiler bendede var ama ne bileyim acaba ilaclardanmi diyorum.

Benim negatif denemelerimde dahil hic kanamam olmamisti.

Kiz erkek tabiki farketmez ama insan ister istemez merak ediyor.

Gunlerini nasil geciriyorsun surekli yatiyormusun yada dr un bu durumla ilgili ne diyor.
insallah saglikla zamaninda kucagina alicaksin bebegini

Bugun itibariyle daha 5 gunoldu.keske onuncu gun olsaydi
Kismetse test gunu 23/05

Dr un takip karari vermis sanirim.serklaj faydasi kadar riskleride olan bir islem ve muhakkak gerekliyse yapilmali.
ben r.a.y topigini bastan sona okudum nerdeyse ve sukurki dr lar son yillarda daha bilincli ve kayip yok denecek kadar az. Ozellikle tek gebeliklerde
Ancak dr un muhakkak riskli gebelik uzmani olmali
topicte bir arkadas var adini net hatirlayamadim ancak rahim anomolisi vardi ve 34. Haftada serklasiz
adi 16 asos ... la basliyan bir isimdi.
surecini oku istersen.

Evet belirtilere takilmamak gerekiyor ama insan tutunacak bir dal bir umut ariyor iste.
Bu mubarek gunler hurmetine rabbim kismet etmistir insallah.

İnşallah canım güzel haberler vermeni bekliyorum ama şimdi yat uyu guzelim uyku düzeni önemli kuzucugunun da dinlenmesi lazim öptüm çok :) sen az mı kahrimi çektin canım ya allah güzel gonlune göre versin

canım benim ilk denememde sürekli uykum gelmişti koku hassasiyetim olmuştu bunda ise göğüslerim çok acıcı kasıklarımda sürekli batma oldu uyku halim ilk denememe göre bunda olmadı

canım ben evden pek çıkamıyom 20. haftaya kadar işte yasak evde yat otur gez modundayım işte gecen gün salık ocağına iğnem vardı vurulmaya gittim onun haricindede dışarı çıkmadım zaten ayakta fazla kalmam yasak inş şu 5 ayı hayırlısıyla doldururumda bıraz toparlarım kendimi

Canlar kandiliniz mubarek olsun.

Bugunun yuzu suyu hurmetine rabbim tum dualarinizi kabul etsin.

feryal canım seninde kandilin mübarek olsun bü gecenin yüzüsuyu hürmetine meleğin sana sıkı sıkı tutunsun dokuz ay hiç bırakmasın inş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…