canım benim bende çok yoğun mide bulantısı olmadığı halde aşırı kokulara hassaslıktan çıkarttım sen iyi inş da çıkartmazsın çok yoruyo insanı rabbim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eyesin canım bel ağrısı kasık ağrısı bendede oluyo bebiş büyüyo ondan oluyo benim bulantım geçti dersem yalan olur ağzımda sürekli bir su var o suda midemi bulandırıyo birde boğazımda sanki bişey takılıyo oda midemin bulanmasını tetikliyo ama iyiyim yememde sıkıntı yok yemesem yemek aramıyom açken daha rahatım çünkü yemeklerden hep nasıl desem bıkkınlık geldi değişik bişeyler istiyo canım ama onuda yemek istemiyom bu günlerde geçecek hayırlısıyla bunları yaşadığıma bazen inanamıyom rabbim hayırlısıyla gününde saatinde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş
Aynı şeyler bende de var kokulara karşı hassasım ağzıma hep su geliyor midemden genizimden midem bulanıyo falan ama çok istedik dimi katlanıcaz rabbim kucağımıza almayı nasip etsin darısı feryalimizin başına istirahat ediyodur şimdi rabbim can versin bebeğine.
ohh çok şükürrr nasıl sevindim ya hergün girip baktım neredeyse 6. günün de yapılacak transfer maşallah blastokist olabilecek kuzucuklar demekki. inşallah donmuş da kalır canım Allah bu sefer yüzünü güldürsün tek embriyon sana sıkı sıkı tutunsun ben güzel şeyler hissediyorum. Allaha emanetsin canım sen de bol bol dua et tesbih çek rabbimden hayırlısını iste. ilaçlarına çok dikkat et düzenli iç canım. çok sevindim çok :)))
canım selam,,, maşallah hamilelik ilerlemiş bayağı, allah yar ve yardımcın olsun.
feryalcim, dualarımız seninle, maşallah maşallah yumiler bayağı iyi..... inşallah sonuna dek gider ve bebeğini kucağına alırsın.... sen transfer ol da, hayırlı sonucunu alalım....... sonra da benim endo için plan yapalım arkadaşımmmmm...
feryal canım bugün hayırlısıyla transferin gerçekleşmiştir rabbim bu tedavini son tedavin eylesin inş kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunsun canım kendine çok dikkat et inş güzel haberlerle gelirsin canım rabbim bunca emeğinin karşılığını almanı nasip eylesin inş
Çok şükür iyi canım mide bulantılarım hafif hafif devam ediyor hiç kusmadım ama sık sık yiyorum aç kalmıyorum içimi bastıracak şeyler yiyorum öğürtü oluyor arada ama çıkartmıyorum:) bel ağrılarım oluyor sık sık onun dışında iyiyim. Yarın serklaj için bir profesör e gidicem dikiş atılabilir o da bir netleşse hayırlısıyla. Sen nasılsın senin geçmiştir sıkıntıların. Cinsiyetiniz belli oldumu?
havinciğim, bugün adetin 3.günü, bir tane folikül var, hapa başlıyorm..... bu arada histereskopiyi konuştum , şu an gerek yok, ama kafana takılıyorsa transfer öncesi yapalım dedi.... senin rahime çizik atıldı mı, perde var demişsin o halledilip bir de çizik mi atıldı.... kendinize iyi bakın (bebiş ve sana)canım benim benimde hep kalınlaşmama sorunu yüzünden dondurulmuş tedavimin 1 ri iptal oldu diğerinde doktorum risk aldı bunu yazmıştım sana inş rabbim nasip ederse her şekilde olur canım bana doktorum histereskopiyi rahim duvarlarına çizik atmak için birde rahimde herhanki bir sorun varmı diye yapmıştı ve rahimde pere çıkmıştı sende eğer aklında varsa yaptır canım hiç değilse bunuda yapmadım demezsin inş bundan sonra herşey senin içinde güzel olur canım rabbim güldürsün yüzünü
arkadasım inşallah bebeğini kucağına alrısın, sen den bu kez çok ümitliyim ......Cumartesi ogleden sonra transferim yapildi.
Ve iki emb.donduruldu
dr um herseyin yolunda oldugunu basari sansimizin %50 oldugunu soyledi.
hayirlisi artik bekliyoru.
Insallah canim
Cok emek verdik cok uzulduk hayirlisi ile hepimiz en kisa surede mutlu sona ulasiriz sanirim.
Endometrium kalinligi ile ilgili pek bir bilgim yok.ama histereskopi ile rahim ici incelendimi perde vs. Gibi durumlar icin buda kalinlasmayi engelleiyor.
dr a bir danis istersen
Insallah canim
Masallah haftalar ilerliyor
Cinsiyet ne zaman belli olucak
Canım 10 gün olmuş bile çoğu gitti azı kaldı rabbim sana bağışlasınCumartesi ogleden sonra transferim yapildi.
Ve iki emb.donduruldu
dr um herseyin yolunda oldugunu basari sansimizin %50 oldugunu soyledi.
hayirlisi artik bekliyoru.
O mide bulantilarida baslamis.ufakliklar burdayiz diyor galiba
Birkac kez rahim agzi yetmezligi topiginde gordum seni benim ilk goz agrim olan topic.
Dr gorusmen nasil gecti serklaj ile ilgili ne dedi ve rahim agzi olcumun kac cm
Insallah hersey yolundadir ve tedavi icin dogru karar verilir
Àrkadaslar transfer sonrasinsaki bekleme suresinde hamile oldugunuza dair hic belirti hissettinizmi mesela neler
Yazarsaniz sevinirim.
Àrkadaslar transfer sonrasinsaki bekleme suresinde hamile oldugunuza dair hic belirti hissettinizmi mesela neler
Yazarsaniz sevinirim.
canım benim tekrardan transfrin hayırlı olsun şu mübarek üç aylar hürmetine yarınki regaib gecesi yüzüsuyu hürmetine bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunsun ve rabbim sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin bu bekleyişlerin son olur inş rabbim kucağını doldurur
canım haftaya kontrolum var o zaman inş doktor cinsiyeti söyler sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında olsun gününde saatinde doğsunda ben cinsiyeti merak etmiyom 14 yıl beklemişim rabbim sağlıkla versinde kız erkek fark etmez canım
canım ben ilk belirtim kasıklarımda sürekli batma oldu ve test günümde kanamam oldu birde aşırı göğüs hassasiyetim oldu
Canım 10 gün olmuş bile çoğu gitti azı kaldı rabbim sana bağışlasın
12. Haftadan sonra ilk ölçümüm yapılacak canım profesör e gittim o da normal doktorum da temkinli gidip ölçme taraftarı hemen atmak istemiyolar dikiş ve gerek olmayacağını düşünüyolar ben erken doğum riskimdem dolayı danıştım ray topiğine bazen de giyorum işte.
Göğüslerim hassaslaştı canım transferden sonra ve hala da öyleler onun haricinde kasık ağrısından bel ağrısından anlamak mümkün değil benim 8 ve 9. Günlerde lekelenmem başladı 10. Günümde de inanılmaz bel kalça ağrıları ile birlikte birkereye mahsus kırmızı kan geldi meğerse bebeğim tutunuyomuş bol kanlı biryere tutunmuş olacakki beni kanattı ben adet oluyorum sanmıştım. Allahım çok şükür vericem kulum demiş birkere. Darısı başına canım ne zaman test yapacaksın?
Feryalcim inşallah her şey gönlünce olur. Test günün 23 Mayıs mı listeye ekleyeyim
Amin canim.
insallah bu son bekleyisim olur.inan herseferinde beklemek daha zor geliyor
ayni belirtiler bendede var ama ne bileyim acaba ilaclardanmi diyorum.
Benim negatif denemelerimde dahil hic kanamam olmamisti.
Kiz erkek tabiki farketmez ama insan ister istemez merak ediyor.
Gunlerini nasil geciriyorsun surekli yatiyormusun yada dr un bu durumla ilgili ne diyor.
insallah saglikla zamaninda kucagina alicaksin bebegini
Canlar kandiliniz mubarek olsun.
Bugunun yuzu suyu hurmetine rabbim tum dualarinizi kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?