dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryal, çok sevindim, inşallah her muayeneden mutlu haberlerle dönersiniz, darısı bizlerin başına...

slm kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi için uğraşıyorum 3 gün rstrofem 2 tane 4 gün 3 tane aldım adetim 9 günü hiç ilaç içmeden gittim doktora rahim kalınlığı 6 mm dedi ilacı 5 e çıkardı kalınlaşırmı acaba inşaallah bende sizde olumlu sonuçlar alırsınız

İnsallah canim
Sejdende en kisa zamanda guzel haberler bekliyorum

inşallah canım,,, bugün yine başladım, bakalım bu ay neler olacak, yazarım size de.

selam, umarım kalınlaşır canım, 9.gün 6 mm ise, bir hafta daha devam edersen büyük ihtimal kalınlaşır... daha önceden incelik sorunun yoksa zaten problem olmaz

Amin insallah hep beraber canim:16:

inş canım rabbim ard arda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inş nasılsın canım bulantıların başladımı bir dahaki kontrolun ne zaman seni ve ercelf i çok merak ediyom inş hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçirip sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşuruz

canım yeniden tedavin hayırlı olsun hep duamdasın sonu rabbimin izniyle bebişli olsun inş

cevabın için teşekkürler sende yeni başlamışsın umarım bütün herkes olumlu snuçlarını yazar:)

Selam herkese. Konuyu yeterince okumaya çalıştım .. şuan hafif dereceli ohss yim. daha yeni hastaneden çıktım ve bu durum yüzünden transferim ertelendi. herşeyi geçtim onca ağrı sıkıntı ki hala ağrı çekmekteyim.. şimdide dondurulmuş embriyolarımla şansım ne kadar diye düşünmeye başladım. umarım bu düşüncem yersiz çıkar. sizlerin profillerinde gebeliğimin 15. haftası gibi yazılar yazıyor. merakımı mazur görün lütfen acaba dondurulmuş emriyolarlamı bebekleriniz oldu. Ağrım yüzünden tüm sayfaları okuyamadım. yazarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim .

Evet canım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldık. Moralini bozma inşallah sen de hamile kalacaksın

çok şükür bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş embriyo ile olan hamileliklerin hepsi doğum ile sonuçlanmayabiliyormuş, kendime "hamile" diyemiyorum bir türlü sürekli bir korku var öksürmeye bile korkuyorum, Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere

Evet canım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldık. Moralini bozma inşallah sen de hamile kalacaksın

çok teşekkür ederim bu piskolojiyi muhakkakki tahmin ediyorsunuz ben yolun başındayım. sizler gibi deneyimli anne adaylarından bu bilgileri aldığımda içime huzur doluyor. çok çok sağol :)

Rabbime inanıyorumki kucağına vericektir o tatlı meleğini. Bana cesaret verdiniz :)

Canim.sagol mide bulantim yok cok sukur ama genel anlamda pek iatahim yok. Agzimin tadi surekli bir garip
Birsonraki kontrolum 21/06 kismetse

Masallah sen yolu yariladin rabbim bizlerede nasip eder insallah.

İnsallah bu ayda en az saglikli bir tumosun olur.
Yaz merakta birakma tabi

Rabbim en kisa zamanda rabbim sanada hamileligi naaip etsin. Hep aklimdasin.

Canim.sagol mide bulantim yok cok sukur ama genel anlamda pek iatahim yok. Agzimin tadi surekli bir garip
Birsonraki kontrolum 21/06 kismetse

Masallah sen yolu yariladin rabbim bizlerede nasip eder insallah.

feryal canım nasipse aynı gün kontrollerimiz inş ikimizde güzel haberlerle döneriz hastaneden rabbim sağlıkla güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eylasın inş

gelince yaz tamamı canmım merakta bırakma

burdaki herkes dondurulmuş embriyo ile hamile kaldı canım. ben de ohss olduğum için transferim ertelenmişti. en doğru olanı da bu. sen bol bol su iç bu şekilde o rahatsızlıkların geçecektir. su toplayan yumurtaların için ne kadar çok su içersen onları idrarla dışarı atman o kadar kolay olur ve protein ağırlıklı beslen. 1-2 ay müsade et bedenine. sonra emin ol daha sağlıklı bir transferin olur.

yanlış düşünüyorsun canım. benim de okuduğum bir haberde bir araştırma ortaya koymuş ki dondurulmuş embriyo transfri ile doğan bebekler yaklaşık 250 gr daha ağır ve normal tüp bebek transferine göre de 2 hafta daha geç dünyaya geliyorlarmış. çünkü dinlenmiş rahime transfer ediliyor. sen bunları düşünme gebelik ne şekilde elde edilirse edilsin gebeliktir ve kişiye özeldir. bana doktorum hiçbirzaman tüp bebek hamilesi gibi davranmıyor. sadece ilk 3 ay daha sık kontroller ve transferin gerektirdiği ilaçları kullanıyorsun o kadar.

mrb arkadaşlar bende temmuz başında dondurulmuşlarımı almaya ideceğim kısmetse çok heyecanlıyım bende ohss oldum hastanede yattım çok zor bir sürecti neyseki geçti şükür şimdi bana ait olanları almaya gidecem inşallah ama bu kezde bebeklerim çözünürken sağlıklı olacaklarmı düşünesi oluştu 9 tane üçüncü gün embriyom var inşallah bende sizler gibi hamile kalabilirim

senin 9 tane imiş canım. ben 2 tane idi ayrı ayrı dondurulmuştu. ben de çözündüklerinde yaşayacaklar mı endişesini çok yaşadım. artık teknoloji öyle ileri ki hiçbirşey olmuyor. yaşama olasılııkları %95 benim fazla embriyom yok diye korkuyordum ama senin 9 taneden illaki birkaç tanesi hatta hepsi sağlıklı çözünür. ayrı ayrı dondurduysalar hepsini çözmelerine izin verme canım. hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…