canım benim çok sevindim demiştim rabbimin izniyle pıt pıtlarıda duyarsın diye rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın inş
Arkadaslar bugun itibariyle bebegim 6+3 gunluk.
Ve hem keaeyi hemde kalp atiaini gorduk.
kismetse bir sonraki kontrol 15 gun sonra
Ercelf
Ben transfer itibariyle progeston 200*3 vajinal estrofem 3*1 ve folbiol 1*1 kullandim ve onumuzdeki hafta itibariyle sadece.folbiol kullanicam.
feryal, çok sevindim, inşallah her muayeneden mutlu haberlerle dönersiniz, darısı bizlerin başına...
İnsallah canim
Sejdende en kisa zamanda guzel haberler bekliyorum
slm kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi için uğraşıyorum 3 gün rstrofem 2 tane 4 gün 3 tane aldım adetim 9 günü hiç ilaç içmeden gittim doktora rahim kalınlığı 6 mm dedi ilacı 5 e çıkardı kalınlaşırmı acaba inşaallah bende sizde olumlu sonuçlar alırsınız
Amin insallah hep beraber canim: 16:
inşallah canım,,, bugün yine başladım, bakalım bu ay neler olacak, yazarım size de.
selam, umarım kalınlaşır canım, 9.gün 6 mm ise, bir hafta daha devam edersen büyük ihtimal kalınlaşır... daha önceden incelik sorunun yoksa zaten problem olmaz
inşallah canım,,, bugün yine başladım, bakalım bu ay neler olacak, yazarım size de.
selam, umarım kalınlaşır canım, 9.gün 6 mm ise, bir hafta daha devam edersen büyük ihtimal kalınlaşır... daha önceden incelik sorunun yoksa zaten problem olmaz
Selam herkese. Konuyu yeterince okumaya çalıştım .. şuan hafif dereceli ohss yim. daha yeni hastaneden çıktım ve bu durum yüzünden transferim ertelendi. herşeyi geçtim onca ağrı sıkıntı ki hala ağrı çekmekteyim.. şimdide dondurulmuş embriyolarımla şansım ne kadar diye düşünmeye başladım. umarım bu düşüncem yersiz çıkar. sizlerin profillerinde gebeliğimin 15. haftası gibi yazılar yazıyor. merakımı mazur görün lütfen acaba dondurulmuş emriyolarlamı bebekleriniz oldu. Ağrım yüzünden tüm sayfaları okuyamadım. yazarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim .
Evet canım dondurulmuş embriyo ile hamile kaldık. Moralini bozma inşallah sen de hamile kalacaksın
çok şükür bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş embriyo ile olan hamileliklerin hepsi doğum ile sonuçlanmayabiliyormuş, kendime "hamile" diyemiyorum bir türlüsürekli bir korku var öksürmeye bile korkuyorum, Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere
inş canım rabbim ard arda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inş nasılsın canım bulantıların başladımı bir dahaki kontrolun ne zaman seni ve ercelf i çok merak ediyom inş hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçirip sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşuruz
Canim.sagolmide bulantim yok cok sukur ama genel anlamda pek iatahim yok. Agzimin tadi surekli bir garip
Birsonraki kontrolum 21/06 kismetse
Masallah sen yolu yariladinrabbim bizlerede nasip eder insallah.
Selam herkese. Konuyu yeterince okumaya çalıştım .. şuan hafif dereceli ohss yim. daha yeni hastaneden çıktım ve bu durum yüzünden transferim ertelendi. herşeyi geçtim onca ağrı sıkıntı ki hala ağrı çekmekteyim.. şimdide dondurulmuş embriyolarımla şansım ne kadar diye düşünmeye başladım. umarım bu düşüncem yersiz çıkar. sizlerin profillerinde gebeliğimin 15. haftası gibi yazılar yazıyor. merakımı mazur görün lütfen acaba dondurulmuş emriyolarlamı bebekleriniz oldu. Ağrım yüzünden tüm sayfaları okuyamadım. yazarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim .
çok şükür bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım ama araştırdığım kadarıyla dondurulmuş embriyo ile olan hamileliklerin hepsi doğum ile sonuçlanmayabiliyormuş, kendime "hamile" diyemiyorum bir türlüsürekli bir korku var öksürmeye bile korkuyorum, Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere
mrb arkadaşlar bende temmuz başında dondurulmuşlarımı almaya ideceğim kısmetse çok heyecanlıyım bende ohss oldum hastanede yattım çok zor bir sürecti neyseki geçti şükür şimdi bana ait olanları almaya gidecem inşallah ama bu kezde bebeklerim çözünürken sağlıklı olacaklarmı düşünesi oluştu 9 tane üçüncü gün embriyom var inşallah bende sizler gibi hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?