canım ben ikili test yaptırmadım doktor üçlü yapalım dedi onuda yaptırmadım ama senin bebişinde ense kalınlığı güzel çıkmış rabbimin izniyle test sonucunda güzel çıkar benim bebişin ense kalınlığıda 1.1 çıkmıştı herşeyi normaldi sıkıntı yoktu bu kontrolumdade aynını dedi doktor gelişimi sağlıkğı gayet güzel dedi bende ondan test yaptırmadım bekleyip gerilmemek için canım maşallah senin kuzuda büyüyo rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş bende çikolata yiyememde lokum yiyecektim kontrole girmeden önce heyecandan unuttum ama kuzum o kadar hareketliydiki yememe gerek kalmadı yani maşallah senin kuzucuğada rabbim ana rahmindeki süreçlerini sağlıklı sıhatli tamamlayıp sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza almayı nasip eylesin inş
feryalcim, canım çok çok sevindim, hayırlısı olsun..... sürekli gir çık baktım, göremedim, sonra da kaçırmışım. yahu... nasıl sevindim bilemezsin....
havincim ve ercelfciğim sizin de haberleriniz muhteşem... sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah herşeyiniz....
ne güzel 3 hamilemiz olmuş......
ben de beklemedeydim, yarın opum var,, inşallah geçen ay ki gibi yumoş boş çıkmaz,,,,,, sonucunu yazarım,,, siz de beni unutmayın şeker kızlar..... dua edin olur mu canlar........
feryalcim, canım çok çok sevindim, hayırlısı olsun..... sürekli gir çık baktım, göremedim, sonra da kaçırmışım. yahu... nasıl sevindim bilemezsin....
havincim ve ercelfciğim sizin de haberleriniz muhteşem... sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah herşeyiniz....
ne güzel 3 hamilemiz olmuş......
ben de beklemedeydim, yarın opum var,, inşallah geçen ay ki gibi yumoş boş çıkmaz,,,,,, sonucunu yazarım,,, siz de beni unutmayın şeker kızlar..... dua edin olur mu canlar........
Yazmamissin merak ettim.
selam herkese
kızlar tek yumoşum döllendi ve dün donduruldu...... bilginize......... sizlerde son durum ne..... 3.gün 8 hücreli.
Kendi bebişimim heyecanından senin prensesi kutlamayı unutmuşummm:) hayırlı evlat olur inşallah sen 17 de öğrendim bakalım ben kaçta öğrenicem :)
Doktorum 11+ 5 ken sorduğumda erken demişti bu haftada ikili test haftasıydı onun temiz çıkması için dua ettim önemsemedim eli ağayı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun da dedim ama artık baya bebeğe benziyor ultrasonda merak da etmiyor değilim umarım çok saklamaz kendisini:)
selam havinciğim,
az önce feryal ile aynı anda yazıştık ama buluşamadık, biraz onu bekleyim dedim sen geldin güzel oldu, iyi dileklerin için teşekkür ederim. inan ben de hepimize daima dua ediyorum, tüm arkadaşlarım sağlıkla bebeğine kavuşsun diye.
az önce seni, feryali,ercelfi arkadaş olarak ekledim, istek gelince kabul edersin, böylece birbirimizin yazıştıklarını yakalarız. bazen uzun zaman geçiyor , en azından giriş çıkışlarımızdan takip ederiz birbirimizi...
senin nasıl gidiyor, bu saatte ben okuyorum, araştırıyorum da, sen niye uyumadın hala.....
benim şu anda iki tane 3.gün 8 hücreli embryom oldu, biri dün dondu, ilki daha önceden vardı zaten.... klomen içince endo ince oluyor ya, o yüzden bir kaç tane biriktirip sonra transfer olacam, ilk transfer de 5,7 mm yi geçememiştim ve 3 tane 6,7,7 hücreli konulmuştu... negatifti hatırlarsan.ben hala neden uyumadım güzel soru geç kalkmıştım uykum gelsin diye bekliyom :))
canım arkadaşlık talebin kabul ettim
nasipse dondurulmuşya embriyon ne zaman transferin olacak rahim kalınlaşsın diyemi bekleyeceksin canım rabbim emekleri zayi etmez hayırlısıyla inş seninde yüzünü güldürür canım rabbim sanada şu mübarek gece günve aylar hürmetine hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin rabbim içinden geçen tüm duaları kabul etsin
kız sormayı unuttum ne araştırıyon hayırdır
selam herkese
kızlar tek yumoşum döllendi ve dün donduruldu...... bilginize......... sizlerde son durum ne..... 3.gün 8 hücreli.
ercelf canım sen nasılsın bi görünüp kayboluyon inş iyisindir meleğinde iyidir inş
canım bende doktora 11+6 gitmiştim o zaman sormadım bile daha erkendi onun üzerinden tam 1 ay geçti 16+1 öğrendim ben cinsiyeti inş sende hayırlısıyla öğrenirsin ben cinsiyeti doktora sormak aklıma bilee gelmemişti doktor kendi söyledi rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında anne babasına saygılı hayırlı evlatlar eylesin meleklerimizi gününde saatinde kucağımıza aldığımızıda görelim inş
hayırlı olsun canım benim bebişim de 3. gün 8 hücreli idi. inşallah en kısa sürede transferin gerçekleşir. sen böyle tek tek yumurta toplatmaya ve embriyo oluşturmaya devam mı edeceksin yoksa biraz dinlenip endo nun kalınlaşmasını mı bekleyeceksin?
iyiyim canım napiyım işte günleri geçiriyorum. yarın kontrolümüz var ikili test sonuçları değerlendirilecek bir de bebeğimi görürsem daha ne isterim ki :) ayrıca ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçülecek biraz da onun gerginliği var. doktorum 4 cm nin üzerinde çıkarsa ben dikiş atmak istemem temkinli davranırız sık sık kontrol ederiz gerekirse atarız dedi. yani baştan atmak istemiyor izleyip görecek. ben de ona güveniyorum. bebek büyüdükçe daha .ok istirahat etmem gerekebilir ama eğer gerekmiyorsa da boşu boşuna narkoz alıp hamileyken bir operasyon geçirmek istemiyorum.Allah hakkımda hangisi hayırlı ise onu kararlasın.
feryali ben de merak ediyorum. girmedi birdaha umarım huzurla kese yi görmeyi bekliyordur. ters bişey olmasın Allaha emanet feryalcim...
ben de az önce seni merak etmiştim, bu kadar olur yani , aynı anda yazıştık, yuh bize yahu, bu kadar mı kalp kalbe karşı olur....... şaşırdım vallahi...... nasıl gidiyor canikom
feryal canım nasılsın merak ediyom seni bulantıların başladımı hamişlik nasıl gidiyo hayırlısıyla keseyi görmene gitmeye az kaldı heralde sen keseyi gördüğün gün hayırlısıoyla kalp atışlarınıda duyarsın canım rabbim bu sefer sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin canım
selam havinciğim,
az önce feryal ile aynı anda yazıştık ama buluşamadık, biraz onu bekleyim dedim sen geldin güzel oldu, iyi dileklerin için teşekkür ederim. inan ben de hepimize daima dua ediyorum, tüm arkadaşlarım sağlıkla bebeğine kavuşsun diye.
az önce seni, feryali,ercelfi arkadaş olarak ekledim, istek gelince kabul edersin, böylece birbirimizin yazıştıklarını yakalarız. bazen uzun zaman geçiyor , en azından giriş çıkışlarımızdan takip ederiz birbirimizi...
senin nasıl gidiyor, bu saatte ben okuyorum, araştırıyorum da, sen niye uyumadın hala.....
hayırlı olsun canım benim bebişim de 3. gün 8 hücreli idi. inşallah en kısa sürede transferin gerçekleşir. sen böyle tek tek yumurta toplatmaya ve embriyo oluşturmaya devam mı edeceksin yoksa biraz dinlenip endo nun kalınlaşmasını mı bekleyeceksin?
iyiyim canım napiyım işte günleri geçiriyorum. yarın kontrolümüz var ikili test sonuçları değerlendirilecek bir de bebeğimi görürsem daha ne isterim ki :) ayrıca ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçülecek biraz da onun gerginliği var. doktorum 4 cm nin üzerinde çıkarsa ben dikiş atmak istemem temkinli davranırız sık sık kontrol ederiz gerekirse atarız dedi. yani baştan atmak istemiyor izleyip görecek. ben de ona güveniyorum. bebek büyüdükçe daha .ok istirahat etmem gerekebilir ama eğer gerekmiyorsa da boşu boşuna narkoz alıp hamileyken bir operasyon geçirmek istemiyorum.Allah hakkımda hangisi hayırlı ise onu kararlasın.
feryali ben de merak ediyorum. girmedi birdaha umarım huzurla kese yi görmeyi bekliyordur. ters bişey olmasın Allaha emanet feryalcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?