dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

iyi düşüncelerin için sağol canım seninkiler sörunsuz çözündülermi yada hamilemisin sen

2 embriyom da sağlıklı çözündü hücre kaybı olmadan tek tek transfer edildi. ilk transferimde de sonuç pozitif ti ama kimyasal gebelik oldu. 1 ay dinlenip yeniden demedik o da sağlıklı çözündü yaşadı ve aynen transfer ettiler. şuanda 4 aylık hamileyim Allahıma şükürler olsun

feryalcim nasılsın pek sık girmiyorsun umarım sıkıntılı geçmiyordur günlerin. benim bebeğim gelene kadar annesini üzdü ama geldikten sonra Allaha şükür çok sıkıntı vermedi hafif mide bulantılarıyla atlattım ilk 3 ayı. ara sıra da inanılmaz bel ağrılarım oldu istirahat edince geçti. birdahaki kontrolünüz ne zaman?

havincim sen ayrıntılı ultrason yaptıracakmısın? bir de ikili test yaptırmamıştın sanırım sen o zaman dörtlü test de yaptırmamışsındır. 16-20. haftalar arasında yapılıyormuş o da. ikili test temiz çıkınca kimi doktor gerek görmüyormuş ama bakalım benim doktorum ne diyecek?
havincim benim her ay adet günlerim yaklaştığında ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ödüm kopuyor sende de oluyor mu?
bir de dikkat ediyormusun bilmiyorum da yine de sorayım benim son zamanlarda rahimağzıma sancı giriyor böyle tam idrar yaptığım yerin orda hafiften seyirme gibi küçük kramp tarzında bişeyler giriyor sonra giriyor. haftada 1-2 kez oluyor. dün de ard arda oldu. endişeleniyorum. doktoruma gitmemede 10 gün var. hani rahimde kasıklarda sancı ağrı vs.. onlar oluyor normal karşılıyorum da bu alt tarafta olunca tedirgin oldum.

canım o yazdığın ağrılar bende de oldu arada oluyorda onlar normal rahim genişliyo rahim büyüyo bebeklerimizde büyüyo onları kafana takma rabbim bu günleri gösterdi inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir

canım doktor bebeğin ölçümlerini yapıp kan ver demişti bende bu ne diye sorduğumda 2li test demişti bende bu testtin doğruluk payını ve her hanki bir sıkıntı olduğunda bebeğe anarahminde tedavi etme durumu varmı diye sordum doktorda yok diyinde bende bebeğin gelişimi nasıl dedim şuanda gayet sağlıklı herşey yolunda dedi bende gerek görmedim geçen kontrolumdede 4lüyü yapalım dedi onuda istemedim çünkü 4lüde 2liye göre yanılma payı çok ondan onuda istemedim meleğim rabbime emanet bu gidişimde ayrıntılı ultrasonla alakalı bişey söyler heralde 20. hafta ile 24. hafta arasında yapılıyoya ayruntılı onuda söyler heralde canım seninde 2lin temiz çıktıysa 3lü 4 lü yaptırarak strese sokma kendini çünkü 2li daha kesin sonuç veriyomuş inş sende gittiğinde kuzunun cinsiyetini öğrenirsin hayırlısıyla

feryal canım merak ediyom seni iştahsızlık mide bulantısınamı döndü yoksa kız nasılsın ne alemdesin yazsana

sen bende de oldu deyince rahatladım vallahi bir arkadaşıma daha sordum onda da olmuş demekki normal :)
doktorum gerek görmezse ben de yaptırmayı düşünmüyorum. 2 li de yeterince strese girdim. ayrıntılı ultrasona 22. haftamda bir profesör e gideceğim. 10. haftamda gitmiştim rutin kontrollerine devam et ayrıntılı da bana gel demişti. onu sen de ihmal etme canım.
ben bugün ilk defa sanki bişey hissettim. uykudan uyandım allerjik nezlemden dolayı sık sık hapşırıyorum. yavrum annesin şiddetli hapşırıklarına karşı dayanıklı çıktı sımsıkı tutundu bana. hapşırıktan sarsıldı demekki belki de uyanıktı karnımın ortasında bir yerden biryere pırrrr diye sanki bişey geçti. gaz değildi. başka bişeydi. belki yanılıyorumdur ama onun hareketlerinin olduğunu düşünmek bile güzel. bidaha olmadı ben kalkınca uykuya daldı demekki. hep dua ediyorum rabbime erkenden hissedeyim de iyi olduğunu bileyim diye. kontrol için gün sayıyorum 29 haziran :) az kaldı.

feryal i ben de merak ediyorum. ama istirahat etmesi lazım. dinlensin bol bol. daha çok yeni. kötü bişey yoktur .

canım o tür ağrılara takılma ben bugün iğne olmaya gittim yoruldum ayakta durduğumda yine ağrım oldu hapşırırken kendine çok dikkat et bende çok hapşırırım ve birgün boş bulundum uzandığım yerde hapşırırken kasığıma öyle şiddetli ağrı girdiki 2 dakikada zor toparladım kendimi canım benim doktorum olacaklarda sırayla yönlendiriyo bu gidişimde onuda der bana öyle tahmin ediyom

canım gaz sancısı değilse bebektir ben bazen hafifte olsa tekmelerini hissediyom dün gece 3 defa peş peşe ben burdayım der gibi tekmeledi beni inş seninde az kaldı canım tekmeleri hissetmeye

ben daha transfer oldummm arkasından allerjik rinit im başladı. 28 mart da hamile olduğumu öğrendim. nisan ayında allerjim başladı burun tıkanıklığı ve her türlü kokuya toza karşı hapşırık. öyle şiddetli oluyordu ki tutamıyordum kendimi. ama tutmadım da zaten o daha tehlikeli. serbest bıraktım kendimi sıkmadan hapşırdım. ama gardımı alıyordum ayağa kalkıp karnıma doğru eğiliyordum gerilmesin diye gücümü karnıma vermiyordum. ben de senin gibi bikaç sefer aniden yatarken hapşırdım kasıklarım iğne gibi batıyordu. artık geçiyor çok şükür azaldı hapşırık krizleri günde bikaç kez hapşırıyorum. ama ilk zamanlar üst üste 5-6 kez düşün bitkin düşüyordum artık.

neyse güzel olansa artık geride kaldı sıkıntılı zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. gaz ve bağırsak hareketlerimi ayırt edebiliyorum artık. zaten gaz sa yolunu bulup çıkıyor. eskiden kasıklarımda hissederdim bebişi şimdi göbeğime doğru çıkmış. pırrrr diye uçuşan bişey. ben çok araştırıp dikkat etmesem anlamam bile. bu sabah da kahvaltı hazırlarken hareketliydi. acıktı sanırsam. mükemmel bir duygu. şimdiden konuşuyorum onunla acıktın mı annecim diyorum. anne olmak. çok güzel daha kucağıma almamışken o kelimeyi telaffuz etmek harika. duygulandım hatta gözlerim doldu. Allah isteyen herkesi hayırlısıyla evlat sahibi yapsın. bize de miadında kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar bende de bazen adet sancısı gibi sancı giriyor wc ye gitmeye korkuyorum, 2 haftadır sıkışırsında sancı ve ağırlık yaparya onun gibi oluyor ama sanırım rahim büyümesiyle alakalı... benim bebişim daha çok küçük ama hissetmek istiyorum biran önce... ikili testi verdim bakalım ne çıkacak sonuç, ense kalınlığını ölçtüler 1,2 çıktı, sorun yok dedi. bu miniklere kavuşmak için verdiğimiz emekleri Allahım boşa çıkarmasın...

canım inş ikili testinin sonu güzel çıkar hayırlısıylada çıkacak zaten bebeğini hissetmene daha çok var rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin inş kucağımıza aldığımız günleride

ağrılar normal. benim de her ay adet günlerim yaklaştığında oluyordu. otomatik adet mekanizması çalışmak ve vücut adet olmak istermiş gibiydi. benim 3 aydan sonra o kadar olmadı. ama rahim büyümesiyle alakalı kuyruk sokumunda olan bel ağrıları kasık ağrısı hatta ilerleyen zamanlarda karın ağrısı normal canım. inşallah ikili testiniz temiz çıkar ense kalınlığı normal ise hiç korkmana gerek yok.

selam g090 , tatlım 13 haftlalık olmuşsun maşallah , daha dün gibi, haberini aldııgımız, hada bakalım bu hızla devam, bir avazda inşallahh

feryal canım nerelerdesin bugün kontrolun vardı inş herşey yolundadır meleğin sağlıklı sıhatli gelişip büyüyordur

bende bugün kontrole gittim bebeğim kocaman olmuş maşallah rabbimin izniyle herşey yolunda rabbim bebeğimin sağlıklı sıhatlı gelişip büyümesini sağlıkla kucağıma almamı nasip eyler inş

ercelf canım doktorum bügün ayrıntılı için bana nerede yaptıracağıma dağir talimatı verdi hayırlısıyla şurda 2 hafta içinde ayrıntılı ultrasona gireceğim canım

seninde kontrole az kaldı hayırlı haberlerle gelirsin inş

havincigimmmmm, yerim ben o kocaman bebişi...... maşallah.... bin kere maşallah.........

feryal canım nerelerdesin bugün kontrolun vardı inş herşey yolundadır meleğin sağlıklı sıhatli gelişip büyüyordur

Merhabalar :3
bu aralar pek nete giremedim.

Neyse kontrolu iyi gecti kuzum 8+4 gunluk ve hersey yolunda
Ve vajinal.serviks olcumumde yapildi sukur 4 cm in uzerinde:118:

Kismetse bir sonraki kontrol 12/07 de ve ikili test yapilicak.

Ne guzel haberlerle gelmissin.kucuk prensesine masallah
Yolu yariladin insallah 40 haftalari saglikla gormen dilegiyle.

Canim r.a.y topigindeki yazini okudum. Ben o topigi bastan sona okdum ve bir yildir duzenli takip ediyorum.

Serviks olcumun dogru olmasi icin muhakkak vajinal olculmesi gerekiyor. Aklinda olsun . Benimde bu hafta itibariyle olcume basladi.
Ve gece yatarken vajinal progeston kullanmaya basladim. Bu sekilde kullanimda rahim tarafindan %85 emiliyor aklinda bulunsun. R.a.y topigindeki arkadaslarin hemen hemen hepsi vajinal kullandi.

Merhabalar :3
bu aralar pek nete giremedim.

Neyse kontrolu iyi gecti kuzum 8+4 gunluk ve hersey yolunda
Ve vajinal.serviks olcumumde yapildi sukur 4 cm in uzerinde:118:

Kismetse bir sonraki kontrol 12/07 de ve ikili test yapilicak.

feryal canım merak ediyoz seni arada yaz oh maşallah kuzucukta büyüyo rabbim sağlıkla 40. haftaya ulaştırıp meleğini kucağına almanı nasip eylesin bu sefer inş herşey yolunda gidecek rabbimin izniyle canım

ben ne iki li ne 3lü ne 4lü yaptırmadım inş sonuçları güzel çıkar

Son düzenleme:
Ne guzel haberlerle gelmissin.kucuk prensesine masallah
Yolu yariladin insallah 40 haftalari saglikla gormen dilegiyle.

cnım prenses büyüyo rabbim sağlıklı büyüyüp gelişmesini sağlıkla 40 haftamızı tamamlayıp kucağıma almamı nasip eder yüce mevlam inş rabbim bu günleri gösterdi inş kokularını içimeze çektiğimiz günleride gösterir

havincigimmmmm, yerim ben o kocaman bebişi...... maşallah.... bin kere maşallah.........

canım sağol darısı başına her gece duamdasın rabbim bunca emeğini hayırlısıyla zayi etmez inş senme kavuşursun meleğine rabbim şu mübarek gün gece hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…