dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

İnsallah tekrar olmaz canim.rabbim hepimizin bebeklerini annelerine bagislasin.

Canim ben u.u tup bebekbolumunde kontrollerimi doc.dr baris ata yapiyor ve kendisinden.inanilmaz memnunum.
Ama testler konusunda secme hakki ozellerdeki gibi bizim tercihimize.birakilmiyor mecburum yani.yoksa asla yaptirmayi dusunmezdim.

İnsallah sizlerdende her mesajda hep guzel.haberler alirim.

Canim serviks olcumun 4 cm dir.
Cogul gebeliklerde 2.5 cm tek gebeliklerde 1.5 cm in alti kesin erken dogum sebebi.

Canim serviks olcumunu muhakkak vajinal yaptirin ustten olcum oldugunda uzun cikiyor.

Enfeksiyon erken dogumun en onemli sebeplerinden biri. Gunde muhakkak 3 lt su icin.ve ayda bir kanda crp ve idrar kulturu yaptirin.

İnsallah en.kisa surede bir suru.yumosun olur ve en.kisa surede bebegine kavusursun

Canim.tum gunumu dinlenerek ve evde geciriyorum. Evden cikmam esim tarafindan yasak.

Kismetse cuma gunu drdan iyi haberlerle gelirim.bakalim dr ne.diyecek

canım doktorundan memnun olmana sevindim doktor memnuniyeti hasta için çok önemli çünkü canım doktor bana kan ver dedi bende niçin diye sordum dediki 2li test yapacağız bende mecburiyetim varmı dedim tercin senin dedi ve bana bıraktı bende hiç birini yaptırmadı ayrıntılı haricinde mecburiyet varsa dua edelim sonuç temiz çıksın canım inşda öyle olacak zaten

canım inş cuma günü güzel haberlerle geleceksin bende çarşabma randevu alabilirsem gideceğim inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız canım bu yaşadığın sıkıntı son olsun bundan sonra herşey güzel olsun canım

Amin insallah canim

İlk guzel haber senden o zaman. Gelir gelmez yaz bakalim prenses ne kadar olmus.

Canim bursada riskli gebelik dr u sinirli. Ve baris bey konusunda uzman ve en onemlisi insani yonu cok yuksek.

Benim serviks.kontrol ediliyor ve gerekirse serklaj uygulanacak.ve her dr a guvenemem. İnsallah baris beyde beni birakmaz.

Birde bu kontrolden.sonra doruk yildirimdan bir dr a gidicem.bursada.yenidogan yogun bakim unitesi olarak ilk sirada.allah korusun erken bir dogum olursa.birde canim istedigimde gidip bebisimi gorurum.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, 4. aya girdim vajinal ultrasondan çekiniyorum su meselesine gelince çok zorlanıyorum su içerken ama şu yazdığını okuduktan sonra daha dikkat edeceğim

canım yarın saat 4.15 şe randevumu aldım inş herşey yolundadır nedense doktora gideceğim zaman çok endişeli oluyom bebeğimi göreceğim için heyecanlı olmaktan ziyade binbir endişe bebeğimi ultrasonda görene kadar dolaşıyo beynimde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inş hamilelik güzel ama şu endişelerimiz olmasa inş teyzesi meleğim bıraz daha kilo almıştır ben yemek yeme konusunda bıraz sıkıntılıyım günde iki öğün dahi yeri geliyo yiyomiyom doktorda sık sık yemek yiyeceksin diyo inş bebeğim kilo almıştır sağlıklı büyümüştür teyzesi dua et

canım inş bu sefer erken doğum riskin olmadan sende 40 haftayı doldurursun rabbim bu hamileliğinde sıkıntı yaşatmasın sana her tedbiri al ama inş 40 hafta sonunda meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım

canım hayırlısı olsun hakkında herşeyde bir hayır vardır illaki üzülmüşsündür iptal edilen tedavin için ama üzülme. biraz dinlensen üst üste yumurta toplama da yorar insanı belki vücudun da dinlenmek istiyordur o zaman daha çok yumurtan olabilr. yine de sen bilirsin dualarım bebek hasreti çeken herkes için.

Canim.tum gunumu dinlenerek ve evde geciriyorum. Evden cikmam esim tarafindan yasak.

Kismetse cuma gunu drdan iyi haberlerle gelirim.bakalim dr ne.diyecek

böyle devam et o zaman. ben de ilk 3 ay hep yattım. bir de allerjik nezle ile boğuştum. hep sabır ettim geçicek bu günler dedim ve de geçti. biraz özveri gerekiyor bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah bütün testleriniz temiz çıkar. cinsiyetini de öğrenmene az kaldı o zaman.
benim de son ölçümüm 4 cm çıktı. ama biliyorsun üstten bakıyor idrara sıkışık. doktoruma güveniyorum. bir sonraki kontrolümüz 3 ağustos da. onun öncesinde de rıza madazlı dan randevu alıp ona ayrıntılı ultrasona gidicem. belki de ilk defa bebeğin yüzünün fotğrafını görücem. inşallah herşeyi tastamamdır en önemlisi bu. ben de düzenli yemek yiyerek ve ilaçlarımı içerek geçiriyorum günlerimi. sıcaklar hiç yalnız başıma çıkmıyorum. gezmek tozmak pek yok. eşimle haftasonları. ayrıntılı dan sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum. inşallah o günleri de görürüz çok hevesim var..

Canim az ama sik.yemelisin.gunde iki ogun olmaz.
En azindan bebegin icin.

Bugun dr kontrolun vardi yazmissinda ama gelince niye yazmadin.
İnsallah yarin minik kizindan guzel hBerler verirsin.

Canim az ama sik.yemelisin.gunde iki ogun olmaz.
En azindan bebegin icin.

Bugun dr kontrolun vardi yazmissinda ama gelince niye yazmadin.
İnsallah yarin minik kizindan guzel hBerler verirsin.

canım yemek konusunda doktorumda aynını söyledi ama ben hiç acıkmıyom zorlayarak yiyom kendiminormalde ben 1 hafta aç dursam anlamam öyleydim şimdi bebeğime sebep zorluyom yemek yiyom zaten rabbim bebeğime sağlık sıhat versin sağlıklı gelişsin ben onun için işte herşeye katlanıyom

canım dün yazamadım bu aralar üzerimde bir yorgunluk var sürekli yatıyom desem yalan olmaz nereyi görürsem hemen uzanıyom hiç oturasım yahutta ayakta durasım yok ondan dün hasteneden geldim hemen uzandım sonra eşime iftar sofrasıydı derken vakit geçti ben yine yorgun hissettim kendimi yine yattım ondan yazamadım yani çok şükür bebeğin sağlığı gelişimi iyi teyzesi doktor amcası önden önden gidiyo dedi boyu tam ölçüm yamabadı çok hareketliydi kızım tahmini 27 cm dedi kilosuda haftayıyla iyi dedi 574 dedi inş güzel kilo alır sağlıklı büyür meleğim gününde saatinde kucağıma alırım yavrumu rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş ayın 25 de de şeker yüklemem var onuda atlatırsam hayırlısıyla sadece bebeğimin gelişimini büyümesini ultrasonda seyretmek için doktora gideceğim rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhatli geliştirip büyütsün anarahminde gününde saatindede kucağımıza alalım inş

feryal canım kontrolün nasıl geçmi meleğin nasıl merak ettim canım inş herşey yolundadır hayırlısıyla

feryal canım kontrolün nasıl geçmi meleğin nasıl merak ettim canım inş herşey yolundadır hayırlısıyla

Canim cuma. Gunu dr kontrolum vardi. Bebegim haftasi ile uyumlu cikti.idrar testi ve idrar kulturu verdim enfeksiyona karsi.sonuclar yarin ogleden sonra.cikacak.

Ikili tstim jir sonraki kontrolde yani kismetse 24/07 de

Simdilik.hersey yolunda ama su serviks problemi dr her nekadar normal desede beni cok tedirgin ediyor.

canım bebeğinin haftasıyla uyumlu gitemesine sağlıklı gelişip büyümesine sevindim rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına almanıda nasip eylesin hep duamdasın canım inş idrar testinde iyi çıkar enfeksiyon falan çıkmaz canım serviks promlemini sorun şimdilik gözükmüyosa kafana takma rabbimin izniyle bu sefer inş sağlıkla meleğini kucağına alacaksın haftalar ilerledikce önce cinsiyet tahminlerini sonra cinsiyeti ve tekmeleri atmaya başladı diye yazacaksın nasipse hep birlikte ard arda bebeklerimizi kucağımıza aldık diye yazacağız canım olumsuz hiç düşünme rabbimin izniyle bu sefer rahim ağzının dikilmesine bile belkide gerek kalmadan meleğini kucağına alacaksın hep pozitif ol bebeğin senin düşüncelerinden etkilenmesin annesi

ercelf kız nerelerdesin bu aralar gözükmedin merak ettim seni ayrıntılıya ne zaman gireceksin canım

Insallah canim.

Yarin oglen u.u ariycam test sonuclari icin insallah drla gorusurum yoksa sali sabahi kendim gitmem. Gerekicek.

Neyse bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim.

Kizlar haftalik pruluton igne vurunuyormusunuz kacinci hafta basladiniz.
Bebégin cinsiyetini kacinci hafta ogrendiniz.

canım inş gitmene gerek kalmaz doktorunla konuşur sonucunu öğrenirsin

canım benim 13. haftada progestanı kesip iğneye başla demişti ama elimde vardı doktoruma dedim elimdeki progestanlar bitince iğneye başladım onlarda 15. haftamda bitmişti ondan sonra her hafta düzenli iğne vuruluyom doğuma kadarda vurulucağım doktorum öyle dedi ben cinsiyeti 16. haftada öğrenmiştim seninde az kaldı 11. haftayı geçtin dimi canım hamilelik takvcimin olsa senide takip ederdim

merhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür sıcak avaları atlatmaya çalışıyoruz bilgisayar başında durmuyorum çok. bizim ayrıntılı ultrasonumuz 22. haftada. sanırım bayramdan önceki hafta 1 yada 2 ağustos da gidicez. 3 ağustosda da kendi doktorumda kontrolüm var. bayrama sorunsuz gireriz inşallah.
haftaya tetanoz aşımı olucam Allah nasip ederse sağlık ocağında dinlicem kuzumun kalbini. artık göbek deliğime daha yakın yerde hissediyorum pıtırtılarını. 20. haftadan sonra tam göbek deliğinin oraya çıkıyormuş rahim.
inşallah bir sorunumuz çıkmaz kontrole daha 2 hafta var. ama zaman daha çabuk geçiyor. ilk 1 ay sonra gel dediğinde doktorum nasıl beklerim demiştim. o ay geçti de şimdi birdahaki aylık kontrolün de 2 haftasını devirdik. dün kızıma ilk cicilerini aldım korkarak da olsa içim buruldu ama Allah giydirmeyi nasip etsin. Almadan da olmuyor.

feryalcim. ben 8. haftaya kadar progestan iğne oldum kalçadan. sonra 8-13. haftalar arası sabah akşam 200 lük vajinal fitil. sonrasında da gece yatarken 1 tane ağızdan hap a çevirdi. doğuma kadar gece 1 tane ağızdan progestana devam edicekmişiz.
ben haftalık ğne istemiştim fitile geçerken gerek yok onların da komplikasyonları var dedi vermedi. sanırım kanama olmadan vermiyor. çok şükür bu zamana da geldik. sen progestanı çok erken bırakmıştın şimdi iğne ne için r.a.y e karşı korusun diye mi?

havincim bebişin yarım kilo kıyma kadar olmuş maşallah subanallah. biz de ayrıntılı da ilk defa boyunu kilosunu alırız inşallah miniğimin.

canım ilk zamanki gibi olmuyo gerçekten zaman çabuk geçiyo ay dediğinde doktor bana ben bir ay nasıl sabrederim demiştim ama geçiyo hayırlısıyla günler ve bebeklerimizin hareketlerinide hissetmeye başladığımız için içimiz rahat oluyo canım ayrıntılında güzel geçecek rabbimin izniyle tetenoz aşını sende benim gibi aynı haftada olcaksın inş ağrın olmaz ben hiç bişey hissetmedim kimileri çok ağrıyo yazıyo benimde haftaya şeker yüklemem var inş bende hayırlısıyla atlatırım onu bir sıkıntı çıkmaz canım kızının cicilerini sağlıkla giydirirsin inş rabbim sağlıkla gününde saatinde kucağımızada aldığımız günü gösterir inş.

canım büyüyo kuzucuk rabbim sağlıklı büyüyüp sağlıkla gelişip bol bol kilo almasını nasip eylesin kuzucuklarımızın zayıf olmasınlar kiloları yerinde olsun meleklerimizin sana söyleyecek doktor çünkü benim kağıt çıkarttı onda yazıyodu kaç gram olduğu ama boyunu söylemedi çünkü boyu net alamıyoruz dedi yanılma payı oluyo ondan ölçmeyeceğim demişti boyunu zaten kendi doktorumda tahmini boyunu söylüyo çok hareket edince yavrum ölçümü yapamıyo doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…