canım benim çok geçmiş olsun rabbim bu kadarıyla bıraksın rabbim bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inş bendede kanama oldu tam 10 gün devam etti bende hep endişe ile gidip gelir oldmuştum wc ye ama 10 gün sonra çok şükür bitti dahada olmadı rabbim dahada yaşatmasın sende canım bol bol dinlen ben 3 ay hiç kalkmadan yattım kanamamdan dolayı sende çok çok dikkat et kendine inş bundan sonra rabbim daha yaşatmaz
canım inş 2li testinin sonucuda iyi çıkar ben hiç birini yaptırmadım strese sokmamak için kendimi
kızlar serviks ölçümünüzü vajinal ultrason ile mi yaptırdınız? ben burda okuduklarımdan sonra doktora kaygılarımı söyledim 12. haftada o da karından ultrasonla bebeğime bakarken serviks e de baktı 4 cm mi 4 mm mi öyle bişey dedi, normal bir sorun yok dedi ama simdi tedirginim doğrusu doğrumu ölçtü diye, çünkü kendi doktorumun asistanı ölçtü. birde ne olur dikkat edin kızlar enfeksiyon kapmamaya başka topiklerde okuduğum kadarıyla 20-28. haftalarda enfeksiyon nedeniyle bebek kaybı olabiliyormuş
kızlar ben de yeni bir haber yok,,, mayıs da 1 embryo dondu en son.. toplam 2 tane var yani... haziran da ufak ufak üç,dört yumoş vardı ama gelişmedi tedavi iptall ..... şimdi regl bekiyorym. size haber veririm...
bu arada epey yol almışsınız.maşallah..... herşeyi iyi öğrenin baana da anlatacaksınız sonra.... öptüm sizleri.
İnsallah tekrar olmaz canim.rabbim hepimizin bebeklerini annelerine bagislasin.
Canim ben u.u tup bebekbolumunde kontrollerimi doc.dr baris ata yapiyor ve kendisinden.inanilmaz memnunum.
Ama testler konusunda secme hakki ozellerdeki gibi bizim tercihimize.birakilmiyor mecburum yani.yoksa asla yaptirmayi dusunmezdim.
İnsallah sizlerdende her mesajda hep guzel.haberler alirim.
canım doktorundan memnun olmana sevindim doktor memnuniyeti hasta için çok önemli çünkü canım doktor bana kan ver dedi bende niçin diye sordum dediki 2li test yapacağız bende mecburiyetim varmı dedim tercin senin dedi ve bana bıraktı bende hiç birini yaptırmadı ayrıntılı haricinde mecburiyet varsa dua edelim sonuç temiz çıksın canım inşda öyle olacak zaten
canım inş cuma günü güzel haberlerle geleceksin bende çarşabma randevu alabilirsem gideceğim inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız canım bu yaşadığın sıkıntı son olsun bundan sonra herşey güzel olsun canım
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, 4. aya girdim vajinal ultrasondan çekiniyorumCanim serviks olcumun 4 cm dir.
Cogul gebeliklerde 2.5 cm tek gebeliklerde 1.5 cm in alti kesin erken dogum sebebi.
Canim serviks olcumunu muhakkak vajinal yaptirin ustten olcum oldugunda uzun cikiyor.
Enfeksiyon erken dogumun en onemli sebeplerinden biri. Gunde muhakkak 3 lt su icin.ve ayda bir kanda crp ve idrar kulturu yaptirin.
Amin insallah canim
İlk guzel haber senden o zaman. Gelir gelmez yaz bakalim prenses ne kadar olmus.
Canim bursada riskli gebelik dr u sinirli. Ve baris bey konusunda uzman ve en onemlisi insani yonu cok yuksek.
Benim serviks.kontrol ediliyor ve gerekirse serklaj uygulanacak.ve her dr a guvenemem. İnsallah baris beyde beni birakmaz.
Birde bu kontrolden.sonra doruk yildirimdan bir dr a gidicem.bursada.yenidogan yogun bakim unitesi olarak ilk sirada.allah korusun erken bir dogum olursa.birde canim istedigimde gidip bebisimi gorurum.
kızlar ben de yeni bir haber yok,,, mayıs da 1 embryo dondu en son.. toplam 2 tane var yani... haziran da ufak ufak üç,dört yumoş vardı ama gelişmedi tedavi iptall ..... şimdi regl bekiyorym. size haber veririm...
bu arada epey yol almışsınız.maşallah..... herşeyi iyi öğrenin baana da anlatacaksınız sonra.... öptüm sizleri.
Canim.tum gunumu dinlenerek ve evde geciriyorum. Evden cikmam esim tarafindan yasak.
Kismetse cuma gunu drdan iyi haberlerle gelirim.bakalim dr ne.diyecek
canım yarın saat 4.15 şe randevumu aldım inş herşey yolundadır nedense doktora gideceğim zaman çok endişeli oluyom bebeğimi göreceğim için heyecanlı olmaktan ziyade binbir endişe bebeğimi ultrasonda görene kadar dolaşıyo beynimde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inş hamilelik güzel ama şu endişelerimiz olmasa inş teyzesi meleğim bıraz daha kilo almıştır ben yemek yeme konusunda bıraz sıkıntılıyım günde iki öğün dahi yeri geliyo yiyomiyom doktorda sık sık yemek yiyeceksin diyo inş bebeğim kilo almıştır sağlıklı büyümüştür teyzesi dua et
canım inş bu sefer erken doğum riskin olmadan sende 40 haftayı doldurursun rabbim bu hamileliğinde sıkıntı yaşatmasın sana her tedbiri al ama inş 40 hafta sonunda meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım
Canim az ama sik.yemelisin.gunde iki ogun olmaz.
En azindan bebegin icin.
Bugun dr kontrolun vardi yazmissinda ama gelince niye yazmadin.
İnsallah yarin minik kizindan guzel hBerler verirsin.
feryal canım kontrolün nasıl geçmi meleğin nasıl merak ettim canım inş herşey yolundadır hayırlısıyla
Canimcuma. Gunu dr kontrolum vardi. Bebegim haftasi ile uyumlu cikti.idrar testi ve idrar kulturu verdim enfeksiyona karsi.sonuclar yarin ogleden sonra.cikacak.
Ikili tstim jir sonraki kontrolde yani kismetse 24/07 de
Simdilik.hersey yolunda ama su serviks problemi dr her nekadar normal desede beni cok tedirgin ediyor.
canım bebeğinin haftasıyla uyumlu gitemesine sağlıklı gelişip büyümesine sevindim rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına almanıda nasip eylesin hep duamdasın canım inş idrar testinde iyi çıkar enfeksiyon falan çıkmaz canım serviks promlemini sorun şimdilik gözükmüyosa kafana takma rabbimin izniyle bu sefer inş sağlıkla meleğini kucağına alacaksın haftalar ilerledikce önce cinsiyet tahminlerini sonra cinsiyeti ve tekmeleri atmaya başladı diye yazacaksın nasipse hep birlikte ard arda bebeklerimizi kucağımıza aldık diye yazacağız canım olumsuz hiç düşünme rabbimin izniyle bu sefer rahim ağzının dikilmesine bile belkide gerek kalmadan meleğini kucağına alacaksın hep pozitif ol bebeğin senin düşüncelerinden etkilenmesin annesi
Yarin oglen u.u ariycam test sonuclari icin insallah drla gorusurum yoksa sali sabahi kendim gitmem. Gerekicek.
Neyse bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim.
Kizlar haftalik pruluton igne vurunuyormusunuz kacinci hafta basladiniz.
Bebégin cinsiyetini kacinci hafta ogrendiniz.
merhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür sıcak avaları atlatmaya çalışıyoruz bilgisayar başında durmuyorum çok. bizim ayrıntılı ultrasonumuz 22. haftada. sanırım bayramdan önceki hafta 1 yada 2 ağustos da gidicez. 3 ağustosda da kendi doktorumda kontrolüm var. bayrama sorunsuz gireriz inşallah.
haftaya tetanoz aşımı olucam Allah nasip ederse sağlık ocağında dinlicem kuzumun kalbini. artık göbek deliğime daha yakın yerde hissediyorum pıtırtılarını. 20. haftadan sonra tam göbek deliğinin oraya çıkıyormuş rahim.
inşallah bir sorunumuz çıkmaz kontrole daha 2 hafta var. ama zaman daha çabuk geçiyor. ilk 1 ay sonra gel dediğinde doktorum nasıl beklerim demiştim. o ay geçti de şimdi birdahaki aylık kontrolün de 2 haftasını devirdik. dün kızıma ilk cicilerini aldım korkarak da olsa içim buruldu ama Allah giydirmeyi nasip etsin. Almadan da olmuyor.
feryalcim. ben 8. haftaya kadar progestan iğne oldum kalçadan. sonra 8-13. haftalar arası sabah akşam 200 lük vajinal fitil. sonrasında da gece yatarken 1 tane ağızdan hap a çevirdi. doğuma kadar gece 1 tane ağızdan progestana devam edicekmişiz.
ben haftalık ğne istemiştim fitile geçerken gerek yok onların da komplikasyonları var dedi vermedi. sanırım kanama olmadan vermiyor. çok şükür bu zamana da geldik. sen progestanı çok erken bırakmıştın şimdi iğne ne için r.a.y e karşı korusun diye mi?
havincim bebişin yarım kilo kıyma kadar olmuşmaşallah subanallah. biz de ayrıntılı da ilk defa boyunu kilosunu alırız inşallah miniğimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?