dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Cizelge yaptim gozukmuyormu ::44:
test sonuclarim iyi cikmis herhangi bir enfeksiyon yok sukur

Insallah saglikla ileriki haftalarida gorurum.:93:

Cizelge yaptim gozukmuyormu ::44:
test sonuclarim iyi cikmis herhangi bir enfeksiyon yok sukur

Insallah saglikla ileriki haftalarida gorurum.:93:

canım benim test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim rabbimin izniyle sorunsuz 40 hafta geçirip sende meleğini kucağına alacaksın canım

ben çizelgeden anlamıyom ondan hamilelik takvimin olsa iyiydi dedim :))

Kızlar günaydın,
Beni hatırladınız mı bilmiyorum. Uzun süredir bu topiği takip ediyorum. Benim şu an tüp bebekle olmuş 14 aylık bir kızım var. Bu topiği takip ediyorum çünkü eylül ekim gibi dondurulmuşlarımızla kızıma kardeş yapmayı düşünüyorduk.
Dün şüphelendiğim için sabah evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Akşam'da kan verdim değerim 234 çıktı.
Hamdolsun kendiliğimden hamileyim.
Henüz çok yeni kese ve kalp atışı için bekleyip herkese ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz. Ama dedim ya uzun süredir takip ediyorum bu topiği diye, sizlere söylemeden duramadım.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin, isteyen herkesin bekletmeden kucaklarını doldursun.

burdayım canım iyiyiz çok şükür. sağlık ocağına gittim bu hafta tetanoz aşımı oldum biraz ağrı ve şişlik yaptı kolumda ama iyiyim çok şükür. 61 kg ile başlamıştık gebeliğe. ilk 3 ay hiçç kilo almadım. 4. ayda 62 oldum. 5. ayda 63 olmuşum :) her ay 1 kg ile gidiyoruz şimdilik ebe de beğendi güzel dedi. düzenli besleniyorum az az ve sık sık yiyorum. meyve ve su delisi oldum. makarna pilav ekmek zaten yiyemiyorum çok fazla. inşallah böyle gider de çok kilo almam.
sonra bebeğimin kalp atışlarını dinledik. çok komik radyo gibi bir alet. ebe den önce ben duydum gümbürtülerini. ilk defa sesini dinledim. çok güzel bir duyguymuş. 136 atıyo kalbi miniğimin herşey yolunda. doktora gitmeme 10 gün vardı sesini duydum kalbinin biraz rahatladım.
3 ağustos da kendi doktorumda kontrolüm var.
5 ağustos da ayrıntılı ultrason için prf.dr. rıza madazlı ya gidicez. tek duam bebeğimin herşeyi tastamam olsun. dua edin benim için. kontrollerimizi Allahın izniyle atlatırsak bayrama çok mutlu gireceğim kızlar.

bu arada isim düşündün mü havin? erkek olsa belliydi bizim ama kız olunca rüyalarımdı hep ilk bebeğimin kız olması hiç bir ismi yakıştıramıyorum konduramıyorum kuzuma....

canım benim iyi olmana sevindim meleğininde iyi olmasına sevindim beni tetenoz aşısı hiç etkilemedi kolum çok şükür hiç acımadı ağırmadı kiminde azda olsa ağrı oluyomuş canım inş ayın 5 de ayrıntılı ultrasonunda güzel çıkacak bebeğinin kilosunu boyunu öğreneceksin bende kalp atışını dinlemiştim sağlık ocağında benimde içim rahatlamıştı canım ben şeker yüklememi bile yaptım benim bebeğimi görmeme 1 ay var takvime bakıyom habire zaman geçecekmi diye isim olarak sena ismini düşündük eşimle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinde isimsiz kalmaz zaten meleklerimiz

Mrb ercelf, öncelikle sorunsuz bir hamilelik diliyorum ve seni tebrik ediyorum. Benim henüz çocuğum yok , yaş 35 diyim ve ilk tüp bebek tedavisindeyim. 4 gün sonra b Hcg testi in kan vereceğim. İnşallah olumlu çıkar.. Bu arada dr Rıza Madazlı dedin , bana da onu tavsiye eden olmuştu, ancak önce bir hamiş olyım da diyorum. Sen tüp bebekle mi hamiş kaldın? Hani acaba dr rıza beye hangi ay ve aşamadan sonra gitmeli diye düşündüm de. Biraz durumundan bahsedersen sevinirim. Sağlıkla bebişini kucağına al cnm..

sena ismi çok güzel gerçekten. ben de hep ela ismini düşünmüştüm ama bir manası yok diye koymasam mı diyorum ama çok istiyordum hep bir kızım olursa adı ela olacak diyordum. tedavilerdi olumsuz denemelerdi derken ben doğurana kadar etrafta bir sürü ela oldu çok yaygınlaştı. ben istediğimde kimselerde yoktu. hem kuran da geçsin güzel manalı olsun istiyorum. aslında ela kök olarak geçiyor ama bir göz renginden ibaret anlamı. bilemiyorum kararsızım sanırım miniğim doğduğunda uzun bir süre isimsiz kalacak :)
tetanoz aşısı beni de çok etkilemedi ama biraz şişti sertleşti 2 gün acıdı sonra geçti. şeker yüklemesi en son yapılan test sanırım. kaçıncı haftalarda yapılıyor ?
artık başka testiniz kalmadı ne güzel. kontrollerde bebek kilo almışmı ona bakılacak. günler geri sayacak artık. önce sen ardından ben alıcaz kucağımıza. doğum için ne düşünüyorsun normal yada sezeryan?

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım. inşallah sonucun olumlu olur. herşeyden önce şuan için hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun.
ben 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisinden sonra 2. tüp denememde dondurulmuş embriyomla hamile kaldım. çok zorlu bir imtihan gerçekten.
rıza bey e gebe kaldıktan sonra gittim.
benim 8 haftalık bir düşüğüm olmuştu ilk tedavimde. ondan sonra gitmiştik ona riskli bir durumum da var. gebe kalmadan önce bakmıyor canım çünkü zaten kendisi riskli gebelik uzmanı. gebe kal yine öyle gel demişti bana. bu tedavimde olumlu sonuç alınca kalp atışına kadar tüp bebek protokolüne uyduk merkeze devam ettik. sonra kadın doğum doktoruma gittim onda da 2 kez rutin kontrol oldum. 10. haftamda da rıza beye gittim. henüz çok küçüktü. bir sorun da göremedi. rahatına bak 22. haftanda detaylı ultrasona gel dedi. öyle yapıcaz işte 5 ağustos da randevumuz var. eğer riskli bir durumun varsa gitmeni tavsiye ederim. ancak bir sorun olmazsa gebeliğinde sen de benim gibi bir başında bir ortasında bir de sonunda gidebilirsin. zira oldukça pahalı bir doktor.

canım anne baba çocuğunu koyduğu isimden mesul ondan bile hesabımız var yani ondan anlamı güzel isimler verin evlatlarınıza diyor peygamber efendimniz dile hoş gelipte ismin anlamı boş olan çok isim ve mesela bu günlerde yaygın bir isim ceylin yengeç yuvası demekmiş ben bu ismi çocuğumu koyarsam seslendiğimde çocuğa yengeç yuvası aşşağı yengeç yuvası yukarı olacak yani isimlerin anlamlarını iyi araştır canım ona göre isim seç bizde bir kaç isimde takılı kaldık selva zümra sena eşim senayı daha çok beğendi bende tamam dedim canım isimsiz kalmaz miniğin rabbimin izniyle inş içine sinen bir isim bulursun

canım ben şeker yüklememi 25. haftamda oldum ve rabbime şükür o da iyi geçti tahillerde temiz çıktı şimdi hr ay bebeğim ne kadar büyümüş onu görmeye gideceğim ama 1 ay çok uzun geliyo insana

canım senin önünde daha ayrıntılı var ondan sonrada doktorun söyler sana şeker yüklemesini ne zaman yapacağını kimi erken yapıyo doktorun isteğine bağlı bırazda

canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin ben olursa normal düşünüyom ama herşey nasip kaderde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza gününde saatinde alalım inş

feryal canım uğramıyon inş herşey sorunsuz deva ediyordur inş ikili testinin sonucuda iyi çıkmıştır arada yaz bize merakta bırakma

isim konusunda haklısın canım kesinlikle güzel anlamlı olmalı ela ismini beğeniyorm ama dediğim gibi boş bir isim hiçbir manası yok. o yüzden koymak istemiyorum inşallah güzel bir isim buluruz illaki bir ismi olacak Allah içimize sinen bişey çıkartır karşımıza.
ben de 22. haftamı tam doldurunca gidicem detaylı ultrasona. ondan sonra sanırım 26. haftada normal doktor kontrolüme giderim o zaman yaparsa yapar az kalmış benim de :) testler bitsin istiyorum artık ondan sonrası daha kolay olur Allahın izni ile. 28. haftamdan sonra odasını hazırlamak istiyorum inşallah Allah güç kuvvet verir.
yavaş yavaş ilerliyoruz seninle canım doğumlarımız da peşpeşe olucak neredeydik ne günlere geldik değil mi? eşimle anımsıyoruz tedavi gördüğümüz günleri hala içimiz acıyor tedavi görenlere çok üzülüyoruz. ama Allahın işi işte dün neyle uğraşıyoduk bugün onun sayesinde nerelerdeyiz. rabbime şükürler olsun bize bugünleri gösterdiği için.

feryal de girmiyor sık sık umarım birdaha sıkıntı yaşamamıştır. herşey yolundadır.

canım benim inş doğuma kadar güzel bir isim bulursun kızçene

hayırlısıyla şu ayrıntılıyı atlatsan bıraz daha kafan rahat olurdu bebeği doktor incelerken her organını sanada gösteriyo ve sende böylelikle incelemiş oluyon rabbim bebeklerimize sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım inş canım 30. haftaya kadar şeker yüklemesi yapılıyo benim bildiğim doktoruna 26. haftada gidersen sana söyler zaten yapmanı onunda sonucu güzel çıkar inş ve ondan sonra test kalmıyo azar azar bebişe kavuşmak için günler geri sayıma başlıyo rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

sen kızına odamı yapacaksın ben oda düşünmüyom odama park beşik aldım onda yatıcak inş hayırlısıyla odasınıda yaparsın kızının annesi

ben de iple çekiyorum detaylı ultrasonu az kaldı bu haftasonu normal doktor kontrolümüz pazartesi de detaylı ultrasonumuz var. umarım suyu falan herşeyi iyidir. 1 ay bekleniyor ama son 1 hafta endişeler başlıyor hissediyor olmama rağmen az oynadı bişey mi var diyorum.
hayırlısıyla 28. haftayı bir tamamlasak. testler de biter sonra hazırlıklar hızlanır. benim yatakodam oldukça az dolaba sahip anca bizim eşyalarımızı alıyor. baştan almak istemedim doğunca yaparız dedim ama sığdırmak mümkün değil sadece minik bir bambu beşik alıp yanıma koyucam. o yüzden odasını hazırlayayım bütün herşeyi derli toplu odasına yerleşsin istiyorum tabi Allah izin verirse. Allah bilir ama 28. haftayı tamamlarsak doğarsa yaşama ihtimalleri daha yüksek oluyo biliyosun işte ben de o yüzden o dönemden sonra düşünürüm bişeyler. alana gelene kadar da oda 30-32 hafta olur zaten :)

canım benim inş herşey yolunda gidecek bana bile bu sefer 1 ay uzun geliyo söyleniyom bazen eşimde diyo geçer günler ama nedense bu sefer bana çok uzun gelecek 1 ay değilde asır gibi özleyeceğim meleğimi temmuzda iki defa görünce öyle oldu

canım rabbimin izniyle herşey olur inş bizde sorunsuz sıkıntısız sağlıkla gününde meleklerimizi kucağımıza alırız.

canım oda yapma imkanın varsa yap ne güzel benim ev küçük anca yatak odasına beşiğini koyup orda yanımda olur yani başka imkanım yok ev büyük olda bende belki düşünürdüm çocuk odası zamanla oda olur inş hayırlısıyla vakitlice kucağımıza alalımda inş sende tüm kontrolleri sorunsuz atlatırsın

canım bebişi hissetmek nasıl bir duygu benim kuzu her tekmelediğinde rabbime binlerce şükredip bu duyguyu bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarına yaşatsın diye dua ediyom

şuanda bizimkinin hareketleri çok düzensiz. bazı günler çok hareketli bazı günlerde hiç sesi çıkmıyor. böyle olması normalmiş o yüzden endişelenmiyorum. ilk hissettiğimde pek bişey anlayamamıştım gaz mı bebek mi ayırt etmeye başlamıştım. ama sonra bebek olduğunu anlayınca inanılmaz bir huzur. bir de yaşadıklarımızı düşününce nasıl bir mucizedir bu diyorum.
ben hareket ettiğini anlayınca elimi karnıma koyuyorum bizim hınzır anlıyor hareketi kesiyor. ama birkaç kez kesmedi ve elimi tekmeledi o an içime bir sıcaklık bir iç huzuru geldi. onunla iletişime geçtim resmen. rahmim de sert bir şekilde elime geliyor. hareket etmese bile durmadan sarıp sarmalıyorum onu hissettiğini biliyorum. bizimki 16. haftadan beri hareket halinde ama henüz o kadar sert tekmeler atamıyor. zamanla daha fazla hissedicem inşallah. babacık da kıskanıyor ben ne zaman hissedicem diyor ben de nispet yapıyorum ona

canım sende 16. haftadamı başladın azda olsa hareketlerini hissetmeye bende ozamanlar hissetmiştim daha öncedende hissediyodum kelebeğin eline konup kalkması gibi değişik bir duyguydu şimdi arada sert arada sakin ama meleğim sürekli hissettiriyo kendini rabbime binlerce şükürler olsun bu günleri gösterdi bize inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir.

benimde eşim kıskanıyo hep seni tekmeliyo diyo elini koyuyo benim kız duruyo ellerimi karnıma koyup konuşunca kesinlikle hareket etmiyo ama kendi halimdeyysem sağdan solda vuruyo ben burdayım diyo

dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 450 gr olmuş kuzumuz maşallah. pazartesi de detaylı ultrason var onu da atlatırsak bayrama çok rahat gireceğim.
hareketleri artık daha çok hissediliyor. karın duvarıma vuruyor bazen elime geliyor. o an içimden sıcak birşeyler akıyor sanki çok güzel bir his. babacık henüz hissedemiyor ama yakındır.
bebek arabalarına baktık dün biraz. alışveriş de çok zevkli. rabbim içimize sindirsin aldıklarımızı kullandığımız günleri göstersin.

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandir yazamadim.
Rabbim kismet ederse KIZIM olucak.
ve ikili testimin sonucuda iyi cikti sukurler olsun.

Ama serklaj konusu var ve islem yapilmadan ragat edemiycem.
yarin dr kontrolum var insallah iyi haberler veririm.

hayırlı olsun feryalcim ikiz gebeliğinde taşıyamamış olabiliri rahmin ama tek gebelikte sorun olacağını düşünmüyorum içini ferah tut rahim ölç
ümlerin iyi ise gereksiz yere dikiş attırma o da bir operasyon ve komplikasyonları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…