dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim bende cok istiyorum yarin mutlulugunu paylasalim.bayram edelim.:))inan cok heyecanliyim senin icin.sabah 9da burdayimm

adet gördüm ve doktorum beni bekliyor heyecanlıyım dondurulmuş bebeklerim içimde canlanmak için beni bekliyorlar tedavi nasıl olacak yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim allahım tüm bebek isteyenlerle banada tez zamanda nasip eder inşallahhhhh

yarin yuvana mutluluk, ferahlik, sevinc getirsin.yarin hayatina bambaska bir anlam getirecek bebeginle gir kapindan iceri.insaallaahh....

hayirli olsunn:)
tedavi cok kolay.cok rahat oluyor.igne yok tablet kullaniliyor.rahimin kalinlasinca transfer oluyor.
ben adetin 11.günü ilaclara basladim.yani dün.cumaartesi transferim olacak.bendeki durum böyle..
insaallah bebeklerimiz canlanir ne güzel diyosun..

kaç kez kontrole gidiliyor progestron kullanılıyormu
folik asite başladım bugün
transferini kaça yaptırdın

kaç kez kontrole gidiliyor progestron kullanılıyormu
folik asite başladım bugün
transferini kaça yaptırdın

ben ptesi.muayene oldum yani adetin 10.günü.bidaha olmayacagim.
progesteron,östrojen tableti bunlara dün basladim.folik asit aylardir kullaniyorum.hic birakmadim.dün yumurta catlatma ignemi yaptim.transfer 600 euro arti ilaclar.
yarin yumurtalar cözülecek.3.gün embriyo trans.edilecek kismetse.

canım arkadasım o güzel dileklerin aynen sana geri donsun ıns sen ve dıger arkadaslarımızda mutlu haberlerini alırız :))

cnm bende cvb yazmak ıstedım umarım ıns dıledıgın gıbı olur hersey bebısın sana sıkısıkı tutunur ıns
benım dondurulmus tedavım adetın 2 gunu gıttım doktora ve 3 kere gıttım 3 gun arayla enson 15 günü transefrım yapıldı yarın 10. gunum ve test gunum nerde yaptırıyosun

Son düzenleme:
oyy oyy oyy canim aglatmak istememistim.mutluluk damlalari olsun gözünün yasi.yarin cok gülelim insaallah.

biliyorum canım arkadasım bugune kadar hıc aglamadım morelım hep yuksek olsun ıstedım bugun zaten bıraz tuaftım sende oyle guzel seyler yazınca tutamadım kendımı ins cnm

papatya,madem uyumuyosun bisey sorcaktim aklima gelmisken sorayim.sen transferden önce en son ne zaman kontrol oldun.
ben ptesi.oldum yaa ctesiye kadar bidaha kontrol yok daa.
ptesi.8,6mm di rahim.ctesiye.bi sorun cikmaz insaallah.östrojen 4 gün kullanmak yetecekmi ki rahimi kalinlastirmaya.ne dersin?

canım 5 ın de kontrol oldum 10un da transfer oldu benımde rahım kalınlıgı 8,7 dı yanı aynı hemen hemen cıkmaz cnm merak etme ıcını ferah tut cumartesı bı yasın okıyım cnm senın ıcın bol bol dua edıyım ıns guzel olur hersey

hadi bakalım hayırlı olsun journey :) önce adetinin 2. veya 3. gunu koşa koşa hastaneye gidiyorsun. rahim musaitse sana hap veriyorlar ve adetinin 10 veya 11. gunu tekrar randevuya çağırıyorlar. herşey yolundaysa transfer gununu belirleyip birkaç hap daha veriyorlar ve senı transfere hazırlıyorlar :))

canim 2 li 2li donduruldu ya yumurtalar benim.eger ilk 2 yi acip bi tane bozuk cikarsa ikinci grubu acmalari gerekip ondan da sayet iki embriyo cikarsa 3ünüde koydurtcam.simdi yarin acilan yumurtalar ctesi.3 günlük mü 2 günlükmü olacak?buna da kafam takildi

dilemcim sen 11. gunden önce hiç ilaç kullanmadın mı? bana doktorum ilk gunden dayadı hapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…