esımden bıle once ogrenıceksınız :) ıns cnm ya nekadar ıstıyorum o guzel haberı vermeyı ıns cnm ya sanada cnm kendınıze dıkkat edın kızlar
dılemcım ılaclarını unutma cumartesıye az kaldı :))
adet gördüm ve doktorum beni bekliyor heyecanlıyım dondurulmuş bebeklerim içimde canlanmak için beni bekliyorlar tedavi nasıl olacak yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim allahım tüm bebek isteyenlerle banada tez zamanda nasip eder inşallahhhhh
hayirli olsunn:)
tedavi cok kolay.cok rahat oluyor.igne yok tablet kullaniliyor.rahimin kalinlasinca transfer oluyor.
ben adetin 11.günü ilaclara basladim.yani dün.cumaartesi transferim olacak.bendeki durum böyle..
insaallah bebeklerimiz canlanir ne güzel diyosun..
kaç kez kontrole gidiliyor progestron kullanılıyormu
folik asite başladım bugün
transferini kaça yaptırdın
yarin yuvana mutluluk, ferahlik, sevinc getirsin.yarin hayatina bambaska bir anlam getirecek bebeginle gir kapindan iceri.insaallaahh....
adet gördüm ve doktorum beni bekliyor heyecanlıyım dondurulmuş bebeklerim içimde canlanmak için beni bekliyorlar tedavi nasıl olacak yaşayan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim allahım tüm bebek isteyenlerle banada tez zamanda nasip eder inşallahhhhh
ayyyy canım benım nasıl aglattın benı aksam aksam yüregine saglık güzel arkadasım
oyy oyy oyy canim aglatmak istememistim.mutluluk damlalari olsun gözünün yasi.yarin cok gülelim insaallah.
papatya,madem uyumuyosun bisey sorcaktim aklima gelmisken sorayim.sen transferden önce en son ne zaman kontrol oldun.
ben ptesi.oldum yaa ctesiye kadar bidaha kontrol yok daa.
ptesi.8,6mm di rahim.ctesiye.bi sorun cikmaz insaallah.östrojen 4 gün kullanmak yetecekmi ki rahimi kalinlastirmaya.ne dersin?
ıns cnm senınde mı yarın test gunun
:)))))) aslında hıcde oyle deılımdır ıcım ıcımı yıyo ama test yapıcam dıye soz verdım kendıme beklıyoruz bakalım yarın 9 da hastanedeyım 11 12 gıbı burda olurum guzel haberlerle ıns
nerdeeeeee :)) benim daha transferim olmadı. ayın 24 muayene.bir sorun çıkmazsa inş ayın 29-30u gibi transfer :)
inş inş inş
canım 5 ın de kontrol oldum 10un da transfer oldu benımde rahım kalınlıgı 8,7 dı yanı aynı hemen hemen cıkmaz cnm merak etme ıcını ferah tut cumartesı bı yasın okıyım cnm senın ıcın bol bol dua edıyım ıns guzel olur hersey
hayirli olsunn:)
tedavi cok kolay.cok rahat oluyor.igne yok tablet kullaniliyor.rahimin kalinlasinca transfer oluyor.
ben adetin 11.günü ilaclara basladim.yani dün.cumaartesi transferim olacak.bendeki durum böyle..
insaallah bebeklerimiz canlanir ne güzel diyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?