sen böyle heyecanlandıkça benımde heyecandan karnıma ağrılar giriyorinş inş inş pozitif haberle dönersin :)))
heoz,sen nasilsin.iyisindir insaallah.sen de yariladin yolu:)insaallah yolun sonunda bebegin seninle olacak.
insaallah topigimiz hamileler topigine dönüssün.amiin.
napıyon nerelerdesin yahu.))))
Valla baktım bugün belki test falan yaparda pozitif güzel haberler verir diye ama maşallah baya sabırlısın ya
benm de 6. günüm bitti ikinci yarıya başlıyoz hadi hayırlısı
:)))))) aslında hıcde oyle deılımdır ıcım ıcımı yıyo ama test yapıcam dıye soz verdım kendıme beklıyoruz bakalım yarın 9 da hastanedeyım 11 12 gıbı burda olurum guzel haberlerle ıns
feryal ve menac..
nerelerdesiniz kizlar huuu..bir ses verin
yelkenay seninde sesin cikmadi bugün.test yaptin mi?
inş. cnm benim rabbim yüzünü güldürsün inş.
ins cnm sende haftaya alırsın guzel haberlerı:))
canım Allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin sana da, heyecanla bekliyorum sonucunu, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, negatifi yaşatmasın, bize de anne olma sevincini yaşatsın
cnm cok uzuldum suan morelım cok bozuldu ınan kendım negatıf almısım gıbı oldumnasıl acı oldugunu bızlerden (yasayandan) baskası anlamaz allah sabrını verır ıns umudunu yıtırme allah buyuktur melegın gelır umarım en kısa zamanda
yelkenayin negatif mii
cok üzgünümm
kızlar yarın sıze hastaneden naklen yapıcam ıpad ımı goturmeye karar verdım sıze bıldırcem hemen eve kadar beklemıcez:)))) ılk sız ogrenıceksınız hersey ıı olur umarım ben artık kacar yatıyım ve sabah olsun artıkkk :))
sess denemeeee sesss :) canım bakıyorum size arada bir, çok yoruluyorum yazacak halim kalmıyor işe yeni başladığımdan olsa gerek, burda tedavi olan arkadaşına ben de dua ettim, sana da ediyorum, cumartesi günü hayırlısıyla alacaksın bebişleri, her şey gönlünce olur umarım
ay düsünceli arkadasimm.canimsin.ilk biz ögrenicez yaanii.
yelkenayin üzüntüsünün üzerine bize iyi haber ver sevindir bizi insaallah papatya.Allah rahatlik versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?