dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

ben sizden daha heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum müjdeniziiiii
beni dondurulmuşlar korkutuyor ya sorun çıkarsa çözünmezlerse diye ((
bana umut olucaksınız rabbim emeğinizi müjdesiyle ödüllendirsin inşallahhh.

benimde 3. denemem ve dondurulmuslarla.ctesi.transferim olacak nasip olursa.insaallah bu sefer kavusuruz bebeklerimize.

ıns hayırlısı ıle kucagına almak nasıp olur. ben daha yenı basladım bugun 3. gun estroferm ıle cuma gunu kontrol. bu sefer 2 embrıyo transferı olacagı ıcın umudum daha fazla. ılk 2 denememde hep 1 tane blast embrıyo transfer edılmıstıç nasıp kısmet hersey tabı. tefrıcıyeye baslamayı dusunuyorum bende persembe akşamı ıns hayırlı sonuclar alabılıuruz.

selam kizlar:))
bana bi tembellik geldi.12 den önce uyanamiyorum.ama yarin erkenden burda olacagim.

papatya,artik saatler kaldi güzel haberi almamiza.inan bende heyecanliyim ve sabirsizim senin sonucun icin.hep aklimdasin duamdasin.aklima hic kötü bisey gelmiyor.hep yarin sevinecegiz diye hissediyorum.sen buranin ilk annesi olacaksin,bizde arkandan gelecegiz
nurcan,yarin senin icinde büyük gün.insaallah iki müjde duyacagiz yarin.dualarimdasin.

cok tesekkür ederim ,insaallah hepimiz bebegimizi kucaklariz seneye.bu son denememiz olur insaallah.bende meryem suresine baslayacagim.

birbirimize dua ettigimiz zaman (birisine dua edince)yanimizdaki melekler ``sanada,sanada``derlermis.:))
birbirimize cok dua edelim ,dualarimizi cogaltalim arkadaslar.

heoz,sen nasilsin.iyisindir insaallah.sen de yariladin yolu:)insaallah yolun sonunda bebegin seninle olacak.
insaallah topigimiz hamileler topigine dönüssün.amiin.

mavielle,korkularin asla gerceklesmesin dilerim.artik imtihanin sona erer insaallah sabrinin mükafatini bulursun canim, insaallah...

güzel dileklerin ıcın cok tesekkur ederım yuce rabbım ıns sana ve butun arkadaslarımıza hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder

bu son denemesi olsun, karnında bebeği ile dönsun evine inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…