4 Ekimmm!!
İnşallah pozitifff olurr hepimizin..
canim merhaba.
normalde adetin gecermiydi hic?
bence bi hafta degil de 3-4 gün daha olmazsan tekrar yap.normalde ilaclar 3-4 gün geciktiriyor.simdi senin zaten 4 gün gecikmis oluyor.onu ilaclardan desek.
ctesi. bir hafta gecikmis olacaksin.ben ilaclardan dolayi bir hafta hic gecikmedim.diger kizlardan geciken oldumu ki acaba.
doktorun niye öyle dedi ki?:26::26:
benim hiç gecikmez 28 günde bir olurum. son adet tarihim 27 ağustostu. 13 eylülde transfer olmuştu işte. Adet olmamak değilde akıntı başlaması ve göğüslerimin ağrımaya başlaması garip
ölemi ozaman allah kavuştursun birdahaki yaza diyimhehe aslında misafir değil. biz birlikte yaşıyoruz. kayınvalidemler yazın memlekete gidiyor kışın bizimle kalıyor :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSelam, cumartesi donmuş bebişimi aldım. 4. günüm.. Merak içindeyim.. Çalıştığım için korkuyorum ya birşey olduysa ya tutmadıysa dye
İnşallah benimledir..
hayatım hayırlı olsun inşallah hepbirlikte sevineceğiz topiğin negatif havasını kırınnnnnnnnnnnnn
senin kaç enbriyo transfer edildi?
Hepimize sağlıklı bebeler diliyorum..:26:
inan çünkü yaaaaaşşşşııııyyyyooollllaaaarrrrrrrrrbugün yine catlatma ignesi yaptim.
bebeklerin yasadigina inanmak istiyorum,iyi düsünmeye ugrasiyorum.
icim bombos.
sadece dr.a kizginim.beni böyle moralsiz bi bekleyisle basbasa birakti.
kendi doktorlarimizin kiymetini bilin kizlar.
kıyamam ben sana hep senle kalsın bebişlerin inşallahhhhhhhhhhhhhbiz simdi carsiya gidecegiz azcik gezecegiz.yürümem lazim artik.
bi an onlarin varligina inanmak öyle mutlu ediyo kii...
yakalayamasskiiii
pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff4 Ekimmm!!
İnşallah pozitifff olurr hepimizin..
maviellesobeee
3 gün sonra prenseslik günlerin baslayacak.
canim ben ilaclari birakinca en fazla iki bucuk gün sonra oluyorum adet.bi bekle bakalim senin kac gün gecikecek.
doktorun süphelendi mi acaba.niye öyle dedi ki..
benim hiç gecikmez 28 günde bir olurum. son adet tarihim 27 ağustostu. 13 eylülde transfer olmuştu işte. Adet olmamak değilde akıntı başlaması ve göğüslerimin ağrımaya başlaması garip
peki ilacı test sonucunu alınca bırakıyordun dimi?
test yaptırana kadar normal periyottaki günün geçiyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?