dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

papatyaa
kolay gelsin canim.
benim evde pislenmeye basladi.h. sonu esimle beraber yapacagiz

benim hiç gecikmez 28 günde bir olurum. son adet tarihim 27 ağustostu. 13 eylülde transfer olmuştu işte. Adet olmamak değilde akıntı başlaması ve göğüslerimin ağrımaya başlaması garip

ya kizlar catlatma ignesi bile agritmiyo.ilk yaptigim igne agritmisti.hic agri yok sizi yok.süphelenecegim hic bisey yok

benim hiç gecikmez 28 günde bir olurum. son adet tarihim 27 ağustostu. 13 eylülde transfer olmuştu işte. Adet olmamak değilde akıntı başlaması ve göğüslerimin ağrımaya başlaması garip

canim ben ilaclari birakinca en fazla iki bucuk gün sonra oluyorum adet.bi bekle bakalim senin kac gün gecikecek.
doktorun süphelendi mi acaba.niye öyle dedi ki..

hehe aslında misafir değil. biz birlikte yaşıyoruz. kayınvalidemler yazın memlekete gidiyor kışın bizimle kalıyor :)
ölemi ozaman allah kavuştursun birdahaki yaza diyim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün yine catlatma ignesi yaptim.
bebeklerin yasadigina inanmak istiyorum,iyi düsünmeye ugrasiyorum.
icim bombos.
sadece dr.a kizginim.beni böyle moralsiz bi bekleyisle basbasa birakti.
kendi doktorlarimizin kiymetini bilin kizlar.
inan çünkü yaaaaaşşşşııııyyyyooollllaaaarrrrrrrrr

biz simdi carsiya gidecegiz azcik gezecegiz.yürümem lazim artik.
bi an onlarin varligina inanmak öyle mutlu ediyo kii...
yakalayamasskiiii
kıyamam ben sana hep senle kalsın bebişlerin inşallahhhhhhhhhhhhh

4 Ekimmm!!
İnşallah pozitifff olurr hepimizin..
pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

aha bu sefer ben yakalandım :))muckk öpüm bari
bu arada bende dışarı çıkıcam komşumu bekliyorum
dışardan bişey isteyen varmı? :))

canim ben ilaclari birakinca en fazla iki bucuk gün sonra oluyorum adet.bi bekle bakalim senin kac gün gecikecek.
doktorun süphelendi mi acaba.niye öyle dedi ki..

peki ilacı test sonucunu alınca bırakıyordun dimi?
test yaptırana kadar normal periyottaki günün geçiyormuydu?

heozcum ben negatif sonuç aldığımda 15 gün sonra adet olmuştum

göğüslerim kocaman şişmişti sorduğumda alınan ilaçları bazen göğüslere bu etkiyi yaptığı söylemişlerdi ama akıntı ne demek bende bilmiyorum ayrıca test yaptırdığın merkezde sınır kaçtı cnm eğer sınır 3 ise yanlış harıtlamıyorsam senin 4 küsüudü sonucun o zaman bi ihtimal var demek olur sen şu test kağıdına bi bak bakalım

peki ilacı test sonucunu alınca bırakıyordun dimi?
test yaptırana kadar normal periyottaki günün geçiyormuydu?

bi kere daha günüme vardi ilaclari birakir birakmaz patladi öyle geldi.bi kere de günüm 5 gün gecmisti.testten sonra ilaclari biraktimm 36 saat sonra gelmisti.

sizlerle bişi paylaşmak istiyorum

eşim 1.5 yıl önce babasını kaybetti.Dün gecede rüyasında babasını bulup bulup kaybetmiş en sonunda babasını bulduğunda sarılıp ağlaştıklarını söyldei üstelik saat gecenin 2 sinde beni uyandırıp:))

ben bu rüyayı hayra yormak istedim bizde bebeklerimizi hep bulup kaybettik acaba rüyada vefat eden görmek diriye kavuşmak denirya bebeklerimize bu sefer kavuşcazda bu onun müjdesimiki?

umut dünyası işte rüyadan umut bekliyorum vay halime vayyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…