iyi olmaya çalış canım, bütün hayatı kendimize zehir ediyoruz, olacak canım bütün bu sıkıntıların sonunda meleklerimize kavuşacağız, ilk tedaviydi benim dediğin gibidir umarım, doktor birkaç ay estrofemle takip yapalım dedi, inşallah düzelir, ne zaman başlamayı düşünüyorsun, bir karar aldınız mı eşinle, onun ruh hali nasıl, onlar bizden fazla etkileniyor her ne kadar göstermemeye çalışsalar da?
aynen dedigin gibi.cok etkileniyor ama bana moral vermeye ugrasiyor kendince.iyi bir klinik bulursak iyi bi doktor daha iyi bi moralle baslayacagiz eminim.simdi iki tane donmus yumurtayi hemen baska bi klinikte transfer ettiricez.eger iyi iki embriyo olusursa.olmazsa sigortayla beraber ortak bi deneme sansim daha var.olmazsa yeni tedaviye baslayacagiz baharda.
doktor ilaç verdi, bir de nar suyu içeceğim kalınlaştırıyormuş, şimdiden bir a ve b planınız var sevindim, en kısa zamanda yuvanız çocuk sesleriyle şenlensin canım, beklemek zor biliyorum ama meyvesi tatlı olacak, ben de bekliyorum bakalım 29 ekimde kontrolüm var, kalınlaşma olmuş mu diye, irtibatı kesmeyelim canım :)
selam arkadaslar bugün benim transferimin 8.günü .. 3 gün önce damla damla kanamam basladi 2 gündürde cogaldi hatta adet görüyor gibiyim bayagi cok. adet sansici gibi sancilarimda var. doktoru aradik hic bisey demedi ultrogest hapini cogalt dedi sadece. morelim cok bozuk test günüm 12 sinde kendim test aldim yaptim bugün negatif cikti..gecen ay 18inde adet olmustum. bu ne kanamasi anlamadim
aynen dedigin gibi.cok etkileniyor ama bana moral vermeye ugrasiyor kendince.iyi bir klinik bulursak iyi bi doktor daha iyi bi moralle baslayacagiz eminim.simdi iki tane donmus yumurtayi hemen baska bi klinikte transfer ettiricez.eger iyi iki embriyo olusursa.olmazsa sigortayla beraber ortak bi deneme sansim daha var.olmazsa yeni tedaviye baslayacagiz baharda.
doktor ilaç verdi, bir de nar suyu içeceğim kalınlaştırıyormuş, şimdiden bir a ve b planınız var sevindim, en kısa zamanda yuvanız çocuk sesleriyle şenlensin canım, beklemek zor biliyorum ama meyvesi tatlı olacak, ben de bekliyorum bakalım 29 ekimde kontrolüm var, kalınlaşma olmuş mu diye, irtibatı kesmeyelim canım :)
dilemim, nasılsın canım? Ben şaşkınlardayım adetim bir gün sürdü hayatımda ilk defa, rahim çok inceymiş... Ne olduysa tüp bebekten sonra oldu, ilk adetim de 2.si de çok kısa sürdü hiç olmazdı, rahim incelmiş, hormon ilaçlarına bağlıyorum ben, doktorum bir şey söylemiyor, bir sıkıntıyı atlatıyorum başka bir şey çıkıyor, Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallahhhhh
bebegim benimle degil..
Nar suyunu hergun ne kadar tuketiceksin
Aklimizdaolsun dr sorarim.
Ama sakin nakil sonra tuketme ilk 3 ay yasak.dusuge sebep oldugu soyleniyor ben oyle duymustum.
canım o ilaçlardan bende tüp bebek iğnelerine ilk gün başladım 2.gün sonunda adet kesildi.
Kızlar yarın büyük gün saat 11 gibi transferim olacak Rabbim nasip ederse dualarınizi eksik etmeyin :18: :18: :18:
ilk defa duydum böyle bir şeyi, adet zamanın değil, yoğun olduğunu söylüyorsun yerleşme kanaması az az olur, anlamadım gitti, şu doktorlara illet oluyorum neden insanı aydınlatmazlar ki, umarım bebeğin yerleşiyordur, emeklerin boşa çıkmasın allah yardımcın olsun...
nasilsin?iyisindir insaallah.
cnm sen almanyada nerde yasiyorsun.?nerde yaptirdin tedavini?
ben duisburgta yasiyorum.bu tarafa yakin klinik arastiriyorum.belki sende bu taraflarda yasiyorsan iyi biyer biliyorsan diye soruyorum.veya duydugun bir yer.:26:
Kızlar yarın büyük gün saat 11 gibi transferim olacak Rabbim nasip ederse dualarınizi eksik etmeyin :18: :18: :18:
Kızlar dondurmalarımı aldım geldimiki adet 5. Gün embriyosu transferi yapıldı, test tarihım 18 ekim gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?