bebegim benimle degil..
Kızlar dün reglim başladı şimdi klinikdeyim hayirlisiyla başlıyorum donmuslarimainşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür
dondurulumuşlarla şans azalıyor diyenlere kulak asmayın bana 2tane transfer edildi ikiside tuttu sadece 5.5 haftalıkken biri düştü diğeriyle şimdilik yola devam...
moral çok önemli hepinize kolay gelsin
ağustos toğine yazdım size de haber vereyim dedim...
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
bebegim benimle degil..
Canım benim aradılar merkezden bi aksilik olmazsa p.tesi olacak transferim, hayırlısı....
kıyamammmmmm nasılda amannnnnnn çekiyor :) hakkında hayırlısı olsun canım yaaa. sende o birkaç ayı iyice gezip tozmakla işlerini ayarlamakla geçir.herşey güsel olacak inş..
Hadi hayirlisi bakalim.bizleri habersiz birakma.:126:
Insallah 5.gun transferi olur basari sansi daha yuksek diye biliyorum.
jnsallah emeklerinin karsiligiolur.
senın bu mesajını bulana kadar kalbim gümgüm çarptı durdu.. ama ben artık sonucumu öğrenene kadar girip okumak istemiyorum bu topiği...çok moralim bozuluyor yaaaa. zaten sinirlerim çok bozuk. durup durup ağlamak geliyor içimden kırıp dökmek... ben çok umutluydum senın pozitifin için. Allahımmmmmmmm söyleyecek sözum yok....
selam arkadaslar bugün benim transferimin 8.günü .. 3 gün önce damla damla kanamam basladi 2 gündürde cogaldi hatta adet görüyor gibiyim bayagi cok. adet sansici gibi sancilarimda var. doktoru aradik hic bisey demedi ultrogest hapini cogalt dedi sadece. morelim cok bozuk test günüm 12 sinde kendim test aldim yaptim bugün negatif cikti..gecen ay 18inde adet olmustum. bu ne kanamasi anlamadim
canim adetine daha cok var.adet kanaman olamaz ki..
sen ayaga kalkmadan yat bence ptesiye kadar.ptesi doktora görün bir.
kanaman olmasa bile testte 8.gün cikmazdi hamilelik.teste kafani takma canim.insaallah durur kanaman.insaallah bebegin seninledir.
selam arkadaslar bugün benim transferimin 8.günü .. 3 gün önce damla damla kanamam basladi 2 gündürde cogaldi hatta adet görüyor gibiyim bayagi cok. adet sansici gibi sancilarimda var. doktoru aradik hic bisey demedi ultrogest hapini cogalt dedi sadece. morelim cok bozuk test günüm 12 sinde kendim test aldim yaptim bugün negatif cikti..gecen ay 18inde adet olmustum. bu ne kanamasi anlamadim
dilemim, nasılsın canım? Ben şaşkınlardayım adetim bir gün sürdü hayatımda ilk defa, rahim çok inceymiş... Ne olduysa tüp bebekten sonra oldu, ilk adetim de 2.si de çok kısa sürdü hiç olmazdı, rahim incelmiş, hormon ilaçlarına bağlıyorum ben, doktorum bir şey söylemiyor, bir sıkıntıyı atlatıyorum başka bir şey çıkıyor, Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallahhhhh
canimiyiyim ben tskr ederim.1 gün mü
senin ilk tedavindi demi canim gecenki?ilk tedavilerde vücut rahim yumurtaliklar soka girebiliyomus bi kere.ilaclardandir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?