herkese iyi bayramlar şimdiden...
İnşallah bir sonraki bayram bebelere bayramlık bakarız :)
benim pazar günnü kanamam oldu biraz. çok korktuk. işe gitmedim. yatıyorum hep. dr bişey yok dedi. kalp atışlarını duyduuuuuummm. Çok değişik bir duygu. Ağlaya ağlaya bir hal oldum duyar duymaz... iğne oldum düşük olmasın diye. İnşallah ilk ve son kanamadır...
herkese iyi bayramlar şimdiden...
İnşallah bir sonraki bayram bebelere bayramlık bakarız :)
benim pazar günnü kanamam oldu biraz. çok korktuk. işe gitmedim. yatıyorum hep. dr bişey yok dedi. kalp atışlarını duyduuuuuummm. Çok değişik bir duygu. Ağlaya ağlaya bir hal oldum duyar duymaz... iğne oldum düşük olmasın diye. İnşallah ilk ve son kanamadır...
Canım benim çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve son kanaman olur, hayırlı sağlıkla kucagimiza alırsak inşallah bayramlık işi kolaybende 7ekimde gideceğim kontrole, keseyi göreceğiz Rabbim nasip ederse, belki kalp atisini da duyarız kismet olursa, kızlar sizler ne alemdesiniz ?
Arkadaslar bugun dr umu aradim.
3 gundur lucrin kullaniyorum 10 unite
Bayramda adet olursam diye :18:
Kullandigim ilaclara devam edicek ve gerekirse bayram bile olsa kendisini ariycakmisim.
bu sefer hayirlisi olur insallah.
canım beni haberdar et demiştin bugün doktorumu aradım pazartesi akşamı tekrar arayacağım ve hanki gün gelmem gerektiğini söyleyecek gittiğim günde rahime bakacakmış
Hadi hayirlisi bakalim.
normal ultrasonla bakicak degilmi vajinal yani:44:
Insallah arka arkaya ikimizde guzel haberler aliriz.
Topigimizin 2.hamilesi
Hadi bakalim sendende iyi haberler aliriz insallah
Burayi unutmayip arada haberlerinizi yazin
havinsu
tedavin hayirli olsun..Allah bu sefer yüzünü güldürsün,evladini nasip etsin hayirlisiyla canim..
feryal canım bişey merak ediyorum şimdi bize dondurulmuşlar transfer edilecekya çözüldüğü gibimi transfer ediliyo onu çok merak ediyom
tubisch
bende bebegimi sizinkilerin arasina biyere karistiracagim Allah nasip ederse.insaallah ardarda dogururuz catir catir.kasimda yeni tedavi denemeye giristim.hersey yolunda giderse insaallah bu sene bitmeden bende hamile kalacagim.dua etmeyi unutma hamile hamile:))
Transferden belirli bir sure once cozunuyor ve gelisimleri takip ediliyor ve saglikli olanlar nakil yapiliyor.
glyylcn
canim cok gecmis olsun.dikkat et nolurAllah korusun bebeginizi..
feryal
canim senin tedavin bana karisik geliyor(bende cok basit oldugu icin mi ne)hersey hayirlisiyla gönlünce ilerlesin insaallah.
canım belirli bir süre derken ay şimdide bunun sitresi sarar beni inş sağlıklı çözülürler daha önümde 1 ay var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?