dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

haklısın canım sagol ...doktoruma guvenıyorum ama yınede kararsızım işte inş.hersey yolunda gider ve annelık duygusunu tadarımrabbım herkesın gonlundekını nasip etsin inş hayırlısıyla..

bebegimm,melegiimm....
seneye bayramda kucagimda olursun insaallahh..
sen annenin elini öpemessin ama ,annen senin minik ellerini doya doya öper insaallahh..
bu son bayramimiz olsun sensiz..............

canım bu yazdıklarına canı gönülden amin diyorum rabbim daha fazla aratmadan meleklerimize kavuştursun bizi inş hepimizin tedavileri son tedavisi olur sonunda bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günü bekleriz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım sanada iyi bayramlar nasılsın adet oldunmu

Yok canim daha adet olmadim.
yarin haplarin son gunu galiba onlar bittikten bir sure sonra.olucam
Iyi sayilirim ama ilaclardan sanirim karnim davul gibi goguslerimde ve kasiklarimda agrilar var ama sonu iyi olsunda
Bu arada bayramda adet olmadigimada sevindim dr muayene acisindan ve sanirim dr bunu hesaplayarak ilaclari verdi

Karmakarisik duygular icerisindeyim
Bir yanim seviniyor delice her gecen gun bir adim yaklasiyorum bebegime diye bir yanimsa delice korkuyor
ama tek dayanagim rabbim ve ona olan inancim
Insallah bu sefer benimde tum iateyenlerinde yuzunu guldurur

canım adet olmamana bende sevindim bayramdan dolayı tedavin aksıyada bilirdi

herşeyin hayırlısı benim önümde koca 1 ay var ben bile şimdiden gel gitler yaşamaya başladım rabbim bu sefer güldürsün yüzümüzü şenlendirsin ocağımızı doldursun kucağımızı inş rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede bizede

feryal canım nasılsın nasıl gideyo tedavi adet oldunmu inanki seni çok merak ediyom inş peş peşe pozitif haberler alırız rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlı evlatlar nasip eder bize

Selam kızlar, hergün girip okuyorum ama cevap yazamıyorum her zaman, sizi unuttum sanmayın takipteyim, hepinize bol bol dua ediyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum...

feryal canım nasılsın nasıl gideyo tedavi adet oldunmu inanki seni çok merak ediyom inş peş peşe pozitif haberler alırız rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlı evlatlar nasip eder bize

Bayramin 3. Gunu hapim bitti.
Hala adet olmadim ama bugun yarin olucam belirtiler oyle
insallah hayirlisi olur
Zaten tedavilerimiz kisa araliklarla olucak.:124:

insallah hayirlisi olur

canım sen nasipse test gününü beklerken bende tarnsferim için gün sayıyo olabilirim rabbimden hayırlısını istiyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

insallah hayirlisi olur

canim yani hersey yolunda anladigim kadariyla.iyi masaallahh.bu seneyi hamile kapatacaksin Allahin izniyle.

feryal canım haber vereyim dedim doktoru aradım nasipse enestezi yapan kişi çarşamba müsaitse rahmime bakıcakmış doktor bana dua et canım inş bir sıkıntı çıkmaz rahimde heralde ilki neden tutmadı onun için rahimi inceleyecek artık hayırlısı inş bir sıkıntı çıkmaz dua et canım

amiiinnnn dualarimiz birlesip hepimiz muradimiza erecegiz Allahin izniyle..

amiiinnnn dualarimiz birlesip hepimiz muradimiza erecegiz Allahin izniyle..

inş dilemim inş rabbim seninde kucağını doldursun seni hep takip ediyodum feryalle beraber rabbim bu sefer ikinizinde kucaklarını doldursun tüm isteyenlerinde benimde

Canim sana yapilacak islem histereskopi sanirim
Genel anestezi altinda yapicak sanirim
Bana.ilk tup bebek oncesi u.u de gurkan uncu tarafindan yapilmisti
Insallah sonuc iyi cikar
Beni habersiz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…