insaallah ..ayni heyecani ayni sevinci gün gün beraber yasayacagiz kismetse.:)
insaallah ..ayni heyecani ayni sevinci gün gün beraber yasayacagiz kismetse.:)
merhaba canim..gittim doktora sabah.yarin puregon 250 basliycam.haftaya persembe kontrol..
merhaba canim..gittim doktora sabah.yarin puregon 250 basliycam.haftaya persembe kontrol..
amiiinnnn.seyirlik degil ömürlük olsun:))))
merhaba,
siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama bu ilk mesajım. ilk dileğim şu olsun: inşallah herkesin emeğine, çabasına değer, herkesin umudu gerçek olur..
ben 28 yaşındayım, 4. evre endometriozis hastasıyım, 1 yıllık evliyim ve bunu düğünden 1 ay önce öğrenmiştim. acilen ameliyat oldum tabi. inanılmaz sıkıntılı günlerdi. çok şükür geçti ama arsız kistler tekrarladı. doktorum önce yumurtaları toplamak istedi, sonrasında yeterli yumurtamız olursa tekrar ameliyat etmeden bir deneriz demişti. 3 aylık bir yumurtlama baskılama döneminden sonra yumurtalarım donduruldu (e2 çok yüksekti, ohss riskinden dolayı transfer etmediler). 25 ekim günü tek embriyo blastokist evresinde transer edildi. yani bugün transfer günü dahil 9. günüm. heyecanlı mıyım onu bile bilmiyorum. bazen bir umutsuzluk çöküyor üstüme, bazen transferi falan unutuyorum, kullandığım ilaçlar olmasa hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün nedensiz yere oturup ağladım. eşim nedenini sordu, bilmiyorum diyebildim :)
6 kasım salı günü test yapılacak. evde idrar testi yapmak istedim dün, eşim karşı çıktı. ben de kararsızdım zaten, kafamı karıştırmak da istemedim. yapmadım. umarım hayırlısı olur diyorum.. hepimiz için..
Transfer sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsun?
Transfer sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsun?
feryalcim
transferden önce 3 ay lenfosit aşım yapıldı
transferden sonra;
folbiol günde 1 tane
estrofem günde 3 tane
aspirin yarım
progestan günde 3 tane (vajinal fitil)
günde 1 tanede göbekten hibor
kullandığım ilaçlar bunlar cnm ..
Canim ilk basta gecmis olsun
zor ve sikintili gunler yasamissin
Burda hepimizin bir hikayesi var.
Acilari kayiplari caresizlikleri
Ama umut etmek denemek zorundayiz baskada sansimiz yok.
Benim bir yil once ikiz kaybim var 24 haftalik kizimi ve oglumu kaybettim ve bu ay tekrar tedaviye basladim
Korku ve umut bir arada birbirine karismis durumda
Bazen gune gulumseyerek bazen icimde bir huzunle basliyorum ama anne olma istegi heraeyin onune geciyor
insallah tedavinden pozitif sonucu alir bir nebzede olsa yasadigin gunleri unutursun
sakin umudunu kaybetme ve bebegine simsiki saril
ne zaman yazmak iatersen elimden geldigince cevaplarim belki bir faydasi olmaz ama icini dokmus rahatlamis olursun
çok çok teşekkür ederim.. size de çok geçmiş olsun, eminim bulduktan sonra kaybetmek en kötüsüdür.. allah bir daha göstermesin..
en büyük korkum yumurtalıklarım alınmak zorunda kalırsa ne yaparım, korkusu.. bunu da çoğunlukla düşünmemeye çalışıyorum, daha erken, diyorum, içimde hayata tutunmaya çalışan hücre yumağına (evet adı yumak :) ) destek olmaya çalışıyorum. umarım o benden daha güçlü çıkar.. arkadaşım tavuk suyuna çorba " anne adayları için" diye bir kitap getirdi, inanın başlamaya cesaret edemiyorum, hep hamilelik dönemiyle ilgili yazılar.. inşallah ona da bir gün başlayacağım..
belki faydası olmaz demişsiniz ama hissettiklerimi ilk defa bu kadar net ifade edebiliyorum.. ne eşim, ne etrafımdaki diğer insanlar (annem bile), beni hiç tanımadığım sizler kadar iyi anlayamaz diye düşünüyorum.
bu arada kitap demişken, debbie macomber kitapları böyle zamanlar için ideal kitaplar :) her kitapta geçmişte yaşanmış olumsuzluklar vardır ve hep bir şekilde bunlar çözülür, tatlıya bağlanır :) herkese buradan tavsiye :)
bir liste oluşturuluyor galiba beni de eklerseniz sevinirim. 16 EKİM son adet tarihim... 6 kasımda transferim var.... 5. gün embriyosu son iki transfer edilecek...
mutluyum, umutluyum....eee birazcık da heycanlı.....:18:
Tedavin hayirli olsun
bol bol yumoslarin olsun insallah.
kasim ayi ugurlu gelir insallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm
yaaaa çok sevindim inşallah herşey çok güzel olucak ard arda doğurcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba,
siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama bu ilk mesajım. ilk dileğim şu olsun: inşallah herkesin emeğine, çabasına değer, herkesin umudu gerçek olur..
ben 28 yaşındayım, 4. evre endometriozis hastasıyım, 1 yıllık evliyim ve bunu düğünden 1 ay önce öğrenmiştim. acilen ameliyat oldum tabi. inanılmaz sıkıntılı günlerdi. çok şükür geçti ama arsız kistler tekrarladı. doktorum önce yumurtaları toplamak istedi, sonrasında yeterli yumurtamız olursa tekrar ameliyat etmeden bir deneriz demişti. 3 aylık bir yumurtlama baskılama döneminden sonra yumurtalarım donduruldu (e2 çok yüksekti, ohss riskinden dolayı transfer etmediler). 25 ekim günü tek embriyo blastokist evresinde transer edildi. yani bugün transfer günü dahil 9. günüm. heyecanlı mıyım onu bile bilmiyorum. bazen bir umutsuzluk çöküyor üstüme, bazen transferi falan unutuyorum, kullandığım ilaçlar olmasa hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün nedensiz yere oturup ağladım. eşim nedenini sordu, bilmiyorum diyebildim :)
6 kasım salı günü test yapılacak. evde idrar testi yapmak istedim dün, eşim karşı çıktı. ben de kararsızdım zaten, kafamı karıştırmak da istemedim. yapmadım. umarım hayırlısı olur diyorum.. hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?