dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

amin feryalim amin bu sefer hep korku var içimde ilki kadar rahat değilim nedense rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım

O korku
her sefeele buyuyor ne yazikki
Inancini kaybediyorsun umutlarini kaybediyorsun ama vazgecemiyorsun
Yikilip yikilip tekrar ayaga kalkiyor insan
annelik iategi bu kadar guclu iste

Benim osman beydeki tup bebek uygulamam 3. Du
Umudumu kaybetmistim ama bana sorunu bulucam dedi ve bulduda
beni birkez tup bebek yapmis olarak kabul ediyor ilk ikisini yanlis uygulama olarak kabul ediyor ve yok sayiyor.
onun tedavisiyle ilkinde hamile kaldim ama ne yazikki erken dogum

Bu sefer cok umutlu ve beni ayakta tutmaya calisiyor.
Hem hayatta en com istedigim hemde en cok korktugum sey ama vazgecemiyorum

Ama bu korkulara ragmen basaricaz
Inanki basaricaz.

Dr la dun konustum bu konuyu.
Max.7.gun sonunda tutunmus oluyormus
3. Gun embriyosu ise ilk 4 gun
5.gun embriyosu ise ilk 2 gun onem tasiyormus
ve ondan sonra cok agir is olmamak kaydiyla normal.hayata donulebiliyormus.

Teşekkür ederim verdiğin cevap için inşallah hepimiz muradımıza ereriz

canım benim senin yaşadıklarında kolay değil inş rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına almanıda nasip eder bebeğini

doktor konusunda şanslıyız canım işini profesyonelce yapan işine konstre bir doktorumuz var ve bak na güzel senin sorununuda bulmuş o yönde tedavi uyguluyo inş bu sefer rabbim güldürecek yüzünü

bende negatifi gördükten sonra hep acabalar dolaşmaya başladı beynimde eşime bazen soruyom olacakmı diye benim çaresizliğimi görünce benide umutsuzluğa itme diye ne bileyim çok gel gitler yaşıyorum doktor umutlu olmasa çaba sarfetmez diyorum sorun olsa onun üstüne giderdi ne bileyim çok karışık duygular yaşıyorum

Arkadaslar liste demissiniz ama ben internete cepten giriyorum.
ve bu konularda beceriksiz sayilirim
Ama yapabilecek birisi varsa sevinirim.

Sen ne zaman basliyorsun simdi konustunuzmu
Ilk randevun ne zaman

çok sağol cnm, hakkımızda hayırlısı olur inş.benim hiç kist durumum olmuyor, 28-29 günde de bir adet oluyorum, zaten bu nedenle aşılamada da tüpte de test tarihinden önce adet oldum hep.

ve kızlar dün transferim yapıldı.bu sefer 2 embiryo konuldu.biri 8 diğeri 10 hücreli. çözünen pakette 3 embriyo vardı, diğerine ne oldu diye sordum, o da 12 hücreliymiş ama 3.güne göre erken geliştiğinden tercih edilmeyip izlemeye alınmış, 5. güne giderse tekrardan donduruyorlarmış.inşallah gerek kalmaz ama geride bir paketim daha var.onda da 4 tane var. ama o paketi inşallah ilerde kardeş için denemek durumunda kalırım.tüp denememde çok acı ağrı çekmiştim, bu sefer çok şükür çok rahatım, normal hayatıma geri döndüm, öğleden sonra progestan iğne için dışarıya çıkacağım, p.tesi de iş başı.

hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin bende çarşamba transferimde aldım 2 bebişimi :)))))
inşallah birlikte kutlama yapıcaz

Beklemek çok zor. Tutunduğunu anlasak bir belirti bir iz olsa super olurdu

canim kafani dagitmaya calis.10 kasimi düsünürsen büyür gözünde.zaten 3 gün sonra daha rahat olursun.normal hayatina dönersin.zaman cabuk gecer..simdi bebekler tutunurken olumlu düsüncenle sende onlari tut.bol bol dua et.insaallah tutunurlar..

Hayirli olsun
insallah bebeklerin simsiki tutunur ve bebeklerine kavusursun
Geriye kalan paketini kardes icin kullanirsin insallah.
bizlerede haber ver emi

insaallah ..ayni heyecani ayni sevinci gün gün beraber yasayacagiz kismetse.:)

bir liste oluşturuluyor galiba beni de eklerseniz sevinirim. 16 EKİM son adet tarihim... 6 kasımda transferim var.... 5. gün embriyosu son iki transfer edilecek...
mutluyum, umutluyum....eee birazcık da heycanlı.....:18:

insaallah ..ayni heyecani ayni sevinci gün gün beraber yasayacagiz kismetse.:)

bir liste oluşturuluyor galiba beni de eklerseniz sevinirim. 16 EKİM son adet tarihim... 6 kasımda transferim var.... 5. gün embriyosu son iki transfer edilecek...
mutluyum, umutluyum....eee birazcık da heycanlı.....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…