Arkadaslar ben dun dr uma sorarak grip asisi yaptirdim.
Tedavi asamasinda veya hamile olan arkadaslar dr unuza danisarak muhakkak yaptirin.
Hem gebelikte anne sagligi hemde bebegin bagisiklik sisteminin guclenmmesi icin cok faydaliymis
evet cnm 3.gün dondurulmuştu bebeklerim çözündükten 3 saat sonrada transfer yapıldı 10 kasım test tarihim hayırlısı beklemedeyim artık
eğer tutunma olmazsa hemen tedaviye başlıycaz ben lenfosit aşı tedavisindeydim çünklü ara veremiyormuşum inşallah gerek kalmaz kaymaklı dondurmalarım bana sımsıkı tutunur
canim ben de yarin doktora gidecegim.adetimin ikinci günü yarin.cumartesi ignelerime baslayacagim kismetse.galiba transfer tarihimiz birbirine yakin olacakAllah yardimcimiz olsun..
ben almayayimbeni mahvetti bi kere grip asisi.cok agir bas agrisi yapmisti..
Aksam cok gec saatte eve geldim.
dun hersey yolunda gitti sukur.
buayki catlamayan yumurtam ilaclarla erimis.
1-6 arasi aksamlari 1 ad.estrofem+lucrin
6+9 arasi sabah aksam estrofem +lucrin
10-15 arasi sabah ogle aksam sadece estrofem kullanicam
Ve ayin 15. De kontrolum var
insallah bu sefer hersey yolunda gider
sen ben ve dileyen herkein yuzu guler insallah.
Aklima kotu seyler getirme:117:
Insallah seninle bebeklerin
Rabbim buyuk bunca sikinti sonrasi hersey guzel olucak
Bir nebzede olsa acilar hafifliycek yeni minikler umudun herseyin olucak
Ben simdiden heyecanliyim senin icinde
Iyi haberlerini bekliycem
allahım bol bebisli kasım olsuncanim ben de yarin doktora gidecegim.adetimin ikinci günü yarin.cumartesi ignelerime baslayacagim kismetse.galiba transfer tarihimiz birbirine yakin olacakAllah yardimcimiz olsun..
Benimde adet tarihim 13 ekim 30 ekimde dondurulmus 6*1 ve 11*1 2 adet embriyo transfer edildi. Test tarihim 10 Kasim benide listeye eklermisiniz
canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim hayırlısıylan transferinde yapılsında beraber gün sayalım rabbim inş bu sefer dolduracak kucağını rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana canım
Amin insallah
Rabbim hepimizin emeklerini karskliksiz birakmasin.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün. :)
Bu arada transferden sonra kacinci gunde tutunma oluyor
amin feryalim amin bu sefer hep korku var içimde ilki kadar rahat değilim nedense rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Dr la dun konustum bu konuyu.
Max.7.gun sonunda tutunmus oluyormus
3. Gun embriyosu ise ilk 4 gun
5.gun embriyosu ise ilk 2 gun onem tasiyormus
ve ondan sonra cok agir is olmamak kaydiyla normal.hayata donulebiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?