dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

dilerim allahtan şuan kırgın olan gönlüne bir bahar esintisi üfler ve sabrının çiçeğini en kısa zamanda verir...

gonlum bedenim umutlarim kirgin;( bir daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum uzun bir ara verecegiz sanirim allah isteyen herkese nasip etsin ve kimseye de aratmasin ....

ah, ah, inşallah.. çişli kakalı bebek poposu silesim var, valla var :)) inşallah hepiniz de bol bol kaka temizlersiniz :))))

insaallah Allah ol demistir.

Merhaba kızlar ben bu gun test yaptırdım degerim 3.6 yani yine negatif sanırım

tubacım ne söylesem bilemiyorum rabbim tez zamanda mucizesiyle ödüllendirsin seni......

artik doguralim Allahin izniyleAllahim hevesimizi kirma nooluurr.hayirlisiylaa..

ahh ahh doğum anılarımızı anlatmakta nasip olur inşallahhhhh....

hayırlısı olsun cnm stres yapma benim test tarihimde 10 kasım bak ben stres yapıyommu sadece şu haldeyim :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18

gonlum bedenim umutlarim kirgin;( bir daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum uzun bir ara verecegiz sanirim allah isteyen herkese nasip etsin ve kimseye de aratmasin ....

tubacım sakın ama sakın umudunu yitirme benim hikayemi bilmiyormusun kaç kaybım var bak hala umudumu yitirmedim kendi kendime hep şunu söylüyorum allah korusun kanser olsaydım pes edip ölümü beklicekmiydim hayır hayata sarılıp her yolu denerdim dimi işte buda benim hastalığım ben hastalığımla savaşıp kazanıcam evladımı kucağıma alıcam diyorum şuan kırgınlığın normal en son düşüğümde bende tamam yeter demiştim doktorum şuan böle düşünüyosun sen güçlüsün yine deneyceksin taki kucağına alana kadar demişti beni çok iyi tanıyormuş bak 7.denemmi yaptım gün sayıyorum bu hafta üzüntünü yaşa ama haftaya daha güçlü başla ve nasıl çözerim nerde hata yapıyoruz neler yapabilirimi düşün ve savaş mutlaka kazanıcaksınnnnnnnn

İnsallah canım insallah . Elbette toparlanicam ama tedaviye ara vericem biraz hem maddi acıdan hemde vücudum icin. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah sende guzel haberler verirsin bize

İnsallah canım insallah . Elbette toparlanicam ama tedaviye ara vericem biraz hem maddi acıdan hemde vücudum icin. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah sende guzel haberler verirsin bize

aminn cnm inşallah
bu süreç çook yıpratıcı hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı rabbim eşlerimize iş rastlığı bol kazançlar versin onlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

Arkadaslar bugun ruhum bedenime agir geliyor sanki
Her zamankinden daha cok korkuyorum kirilmaktan
Ve aynen su haldeyim.

:18::18:22:53:

Ha bu arada iyiki varsiniz ya.

Sigara icen arkadaslarin dikkatine!!!!

Tedaviler basladi
ve ilerliyor
insallah minimuma dusurmusuzdur sayilari

canim bugün basladim igneme.sisecegim bunalacagim gene..ama olsun ilk ignemi yaparken bile bebegime yaklasiyorum diye sevindim,heyecanlandim.insaallah güzel güzel gelisir yumurtalarim.hazirandan beri birer ay arayla tedavilerdeyim.yoruldum saniyodum ama unutmusum olanlaribir an önce opu, transfer olsada bebeklerimi alsam diyorum.

Pozitif yanini cok beyeniyorum
umudun hic solmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…