dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim seni cok iyi anliyorum.hepimiz yasiyoruz o duygulari.hic kolay degil.olumsuz düsünceler geldigi zaman aklina dua oku bol bol.Rabbim yüzünü güldürsün ..

Saol arkadaşım.İnsanın kardeşi dahi olsa yaşamayan anlamaz bilmez.Rabbim hepimizi güldürsün.

aynı gün farklı saatlerde transferlerimiz gerçekleşmiş.inşallah meleklerimizin yüzünü de görmek kısmet olur..:nazar::nazar::nazar:

İnşallah canım.Rabbim bize çok görmesin anneliği..

sağol cnm, benim bugün başladı kanamam, yine test gününde geldi yani.
benim 4 dondurulmuşum daha var ama güvenim kalmadı pek. aradılar merkezden beni, herşey çok güzeldi, problemli bir hastada değilsiniz ki sorun buydu şuydu diyelim, denemekten başka çare yok diyorlar, evet denemekten başka çare yok ama bilmiyorum, biraz kafamı dinlerim sanırım. sonrası allah kerim cnm.
sana da bol şimdiden bol şanslar cnm.

Canımm geçmiş olsun...Kısmet.Allah ne derse o oluyor.Ötesi yok...Benim merkez de aynısını diyor.Bu üçüncü.Denemeler ayrı yıpratıyor insanı...Allah hepimize kolaylık versin...

Saol arkadaşım.İnsanın kardeşi dahi olsa yaşamayan anlamaz bilmez.Rabbim hepimizi güldürsün.

İnşallah canım.Rabbim bize çok görmesin anneliği..

Canımm geçmiş olsun...Kısmet.Allah ne derse o oluyor.Ötesi yok...Benim merkez de aynısını diyor.Bu üçüncü.Denemeler ayrı yıpratıyor insanı...Allah hepimize kolaylık versin...

gerçekten bekleme süreci çok yoruyor insanı. hayırlısı hepimiz için.

Çok kararsızım yardım lütfen. Dondurulmuş 3. gün embriyolarından 3 adet 5 Kasım'da transfer edildi. Doktor kesin bir tarih vermedi sizce hangi gün test yaptırmalıyım? Verdikleri kağıtta 12 gün yazıyordu. O günü dahil edersem Cuma oluyor etmezsem Cumartesi ama bir yandan da hemen gidip yaptırasım var. :18:

Çok kararsızım yardım lütfen. Dondurulmuş 3. gün embriyolarından 3 adet 5 Kasım'da transfer edildi. Doktor kesin bir tarih vermedi sizce hangi gün test yaptırmalıyım? Verdikleri kağıtta 12 gün yazıyordu. O günü dahil edersem Cuma oluyor etmezsem Cumartesi ama bir yandan da hemen gidip yaptırasım var. :18:

bence yarın gidip en ucuz gebelik testlerinden (5 TL) 2 tane al, ama negatif görürsen de kendini hırpalamayacağına da söz ver (en az 4 saat idrar yapmamış olmak gerekiyor). bildiğim kadarıyla transfer günü dahil edilmiyor ama ben cuma yaptırırdım herhalde, dayanamazdım :)

inşallah gönlüne göre olur, en hayırlısı neyse de öyle olur.. inşallah en hayırlı olan gönlündekidir..

ayy gözünüz aydinn:46::46::46::46::46::46:Allah tamamina erdirsin.saglikli ,mutlu gecir hamileligini insaallah.
yarin gördüklerini bizlere haber vermeyi unutma.güzel haberler iyi gelliyorrr:52:

yine geç kaldım ama naapiim uyumaktan fırsat bulamıyorum ki.. :S yürürken uyuklamanın ne olduğunu öğrendim sayesinde, canıma okuyo namıssız kese :)

çok teşekkürler, allah hepimize güzel zamanlar göstersin.. kesemizi gördük evet, çok çok şükürler olsun, haftaya cuma yeniden ultrasonumuz var, bakalım pirinci de görebilecek miyiz.. :)
hayırlısı olsun bakalım..

çişler kakalar için dua etmeye devam :)

3 tane mi transfer edildi.:53: Hangi merkez canım.Valla yasak diye biliyodum.Çok şanslısın.Herhangibir belirtin var mı? 12. günün cumartesiye denk geliyor ama 3.gün embriyosu diyosun Cuma günü kanda belli olur diye düşünüyorum.Hem dondurulmuşsa benim merkez iki ayrı zamanda test tekraralamamı istedi.Bir de pazartesi yaptırırsın.Ondan sonra da kese görmeye gidersin İNŞALLAH!!! :)

cuma günü kan testi yaptırabilirsin bence. inşallah güzel sonuçlar alırsın ama hangi merkez merak ettim açıkçası.

Yarın yani Cuma günü yaptırmaya karar verdim... daha fazla bekleyemeyeceğim sanırsam... Açıkçası hiç bir belirtimde yok, ağrım sızım vs... sadece göğüslerim içtiğim ilaçlardan dolayı sanırım patlayacak gibi çok fena... Belirtinin olması iyi mi kötü mü onuda bilmiyorum gerçi yarın sabah öğrenicem artık

merhaba arkadaşlar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.benim de 3.denememdi 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi ve 1 tanesi tuttu şuan 33 haftalık kızıma hamileyim kısmet olursa 1 ocakta doğum yapıcam.sadece şunu söylemek istiyorum çok sabırlı olun ve herşeyin hayırlısını isteyin.hepiniz için dua edicem Allah herkesin gönlüne göre versin

selam kızlar nasılsınız?
mavielle-dilemim-tubish-feryal inş hepiniz iyisinizdir. kaç zamandır giremediğim için bayağ bi sayfa birikmiş. 30 sayfa kadar :1: o yuzden hepsini okuyamadım. biri bana neler olduğunu özet geçebilirse çooooook sevinirim..

ben doğru dürüst giremedim bende durumlar pek ii değildi çunku :( kanamalrım iki hafta kadar sürdü. her hafta kontrollere gittim. jel yerine iğne kullanmaya başladım o sure zarfında. daha yeni bıraktım iğneleri. totoşum taş gibi olmuştu iğne yemekten :5: neyse hadi o bitti hallettik derken, doktorum sağlıklı bir kesenın yanında bi kese daha görmez miiii? hadiiiiii. çağırdı yanına bi doktor daha. dedi bide sen bak. o doktor da demez mi bu ikinci kesenın içinde ikiz var galiba diye. bende de oldu mu üçüzler. o zaman ben 5 haftalık hamileyim. doktorum şimdi belli olmaz haftaya bi daha bakalım dedi. haftaya gittik. bu sefer farklı bi doktor daha çağırdı. o zaman kanamam durmuştu. bu sefer içimde miyonlar oluşmaya başlamış. ama zararsız bunlar korkma dedi doktorum. e ii dedik, peki ya diğer kese?
sağlıklı olan kesem çok şukur ii durumda. gelişimi ii gidiyor. şuan da 9. haftanın içindeyim. son muayenede doktorum, diğer kesenın kesinlikle tutunmu hatta bölünmüş, fakat malesef gelişmesının durmuş olduğunu, muhtemelen kanamalarında bundan dolayı olduğunu söyledi. ben o keseyi o kadar net gördum ki, gelişimi durmuş deyince içim bi cızzz etti ki sormayın..
şuan için durumum ii. miğde bulantılarım var. ara ara yukselip ara ara normal halde oluyor. Rabbimden hayırlısını diliyorum
bende durumlar böyle işte...

selam kızlar nasılsınız?
mavielle-dilemim-tubish-feryal inş hepiniz iyisinizdir. kaç zamandır giremediğim için bayağ bi sayfa birikmiş. 30 sayfa kadar :1: o yuzden hepsini okuyamadım. biri bana neler olduğunu özet geçebilirse çooooook sevinirim..

ben doğru dürüst giremedim bende durumlar pek ii değildi çunku :( kanamalrım iki hafta kadar sürdü. her hafta kontrollere gittim. jel yerine iğne kullanmaya başladım o sure zarfında. daha yeni bıraktım iğneleri. totoşum taş gibi olmuştu iğne yemekten :5: neyse hadi o bitti hallettik derken, doktorum sağlıklı bir kesenın yanında bi kese daha görmez miiii? hadiiiiii. çağırdı yanına bi doktor daha. dedi bide sen bak. o doktor da demez mi bu ikinci kesenın içinde ikiz var galiba diye. bende de oldu mu üçüzler. o zaman ben 5 haftalık hamileyim. doktorum şimdi belli olmaz haftaya bi daha bakalım dedi. haftaya gittik. bu sefer farklı bi doktor daha çağırdı. o zaman kanamam durmuştu. bu sefer içimde miyonlar oluşmaya başlamış. ama zararsız bunlar korkma dedi doktorum. e ii dedik, peki ya diğer kese?
sağlıklı olan kesem çok şukur ii durumda. gelişimi ii gidiyor. şuan da 9. haftanın içindeyim. son muayenede doktorum, diğer kesenın kesinlikle tutunmu hatta bölünmüş, fakat malesef gelişmesının durmuş olduğunu, muhtemelen kanamalarında bundan dolayı olduğunu söyledi. ben o keseyi o kadar net gördum ki, gelişimi durmuş deyince içim bi cızzz etti ki sormayın..
şuan için durumum ii. miğde bulantılarım var. ara ara yukselip ara ara normal halde oluyor. Rabbimden hayırlısını diliyorum
bende durumlar böyle işte...

canım çok geçmiş olsun dikkat et fazla ayakta kalma yorma kendini kanamalarında inşallah devam etmez bende yaşadım aynını 16.haftada diğer kese tamamen gidicek o zamana kadar ara ara kanaman olursada korkma cnm

bu arada ben negatif sonuç aldım hemen tekrar başlıyorum 3 aralıkta lucrine başlıcam
dilemim transferi oldu 29 kasım test tarihi
tubiş ise ne sölesem şimdi :( durumu kötü bebeğini kaybetti
feryal valla bende bilmiyorum onu kusura bakmasın kafam dağınık bu ara
bizden haberlerde böle işte ..

merhaba arkadaşlar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.benim de 3.denememdi 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi ve 1 tanesi tuttu şuan 33 haftalık kızıma hamileyim kısmet olursa 1 ocakta doğum yapıcam.sadece şunu söylemek istiyorum çok sabırlı olun ve herşeyin hayırlısını isteyin.hepiniz için dua edicem Allah herkesin gönlüne göre versin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim de 3.denemem.İnşallah sizinki gibi bir bari benimledir.Haftaya çarşamba test günüm.Eksik etmeyin dualarınızı benim gibi bekleyen tüm evlat hasreti çekenlerden....Özellikle doğum anınızda:))

canım çok geçmiş olsun dikkat et fazla ayakta kalma yorma kendini kanamalarında inşallah devam etmez bende yaşadım aynını 16.haftada diğer kese tamamen gidicek o zamana kadar ara ara kanaman olursada korkma cnm

bu arada ben negatif sonuç aldım hemen tekrar başlıyorum 3 aralıkta lucrine başlıcam
dilemim transferi oldu 29 kasım test tarihi
tubiş ise ne sölesem şimdi :( durumu kötü bebeğini kaybetti
feryal valla bende bilmiyorum onu kusura bakmasın kafam dağınık bu ara
bizden haberlerde böle işte ..

sağol canım. 16 hafta da uzunmuş. neyse kazasız belasız hallolsunda herşey, gerisi boş.
maşallah sana da. azimle devam :) rabbim inş bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın da en kısa zamanda rahmini miniminilerle doldursun :49:
tubişe çok üzüldüm yaaaa :5: ne diyim ki şimdi :( hep dua ediyorum size. rabbim her isteyene hayırlısı ile tez zamanda versin die...
feryalde notumu görunce yazar bana :)
hakkımızda hayırlısı olsun inş.. hepimizin...

Bugün dayanamayıp yaptırdım testi. 11. gün oluyor. 4,11 negatif çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. Bir yandan da regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı. Kafam karıştı yani 2 gün sonra değerlerim de mucizevi bir yükseliş olabilir mi ki. Şu doktorlarda hiç açıklayıcı olmuyorlar.

sağol canım. 16 hafta da uzunmuş. neyse kazasız belasız hallolsunda herşey, gerisi boş.
maşallah sana da. azimle devam :) rabbim inş bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın da en kısa zamanda rahmini miniminilerle doldursun :49:
tubişe çok üzüldüm yaaaa :5: ne diyim ki şimdi :( hep dua ediyorum size. rabbim her isteyene hayırlısı ile tez zamanda versin die...
feryalde notumu görunce yazar bana :)
hakkımızda hayırlısı olsun inş.. hepimizin...

Ben internete tlf dan girdigin icin gunlerdir yoktum.
ariza ancak duzeldi

Sevda
Gecmis olsun canim zor gunler gecirmissin
insallah bu gunden sonra hersey yolunda gidicek.:16:

Mavielle
negatif sonuc almissin
Aka tekrar basliyormussun
Hayirli olsun
aralikta iyi haberler bakliyorum.:49:

Dilemim
Transferin hayirli olsun.
Beni gecmissin:4:
hadi hayirlisi benden once haber vericeksin
Kocaman bir pozitif bekliyorum.:16:

Tubish

Gecmis olsun
cok uzuldum:5:
Rabbim sabir ve tekrar basliycak guc nasip etsin.:70:

tubish nerdesin canım sen yaaaa..

Canım benim hoşgeldin durumumu anlatayım sana özet olarak, canım pozitif sonucu aldıktan 15 gün sonra kese görmeye gittim 6+2 olması gereken kese 5,5 haftalıktı ve içinde bebeği göremediler, ya boş gebeliktir ya da gelişimi yavaş olabilir dediler, 4. Denemem ve ilk pozitifimdi biliyorsun, bir hafta sonra gittiğimde kesenin küçülmeye başladığını söylediler kan değeride 448e düşmüş, tek damla kanamam olmadı ve dün ne yazık ki kürtaj oldum, şaka gibi değilmi yıllarca uğraş neyse kısmetten ötesi yok, kısacası rüya gibi basladi ve bitti en güzel hikayem...

Senin durumunda karışıkmış canım, neyseki bebeğin seninle, güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum, zor bir dönem geçirdiğin Rabbim sabrını versin, bende yaza kadar kendimi toplayıp doldurmuşlarla başlayacağım, o zamana sende yepyeni bir anne olursun inşallah ve bize bol bol dua edersin, habersiz birakma bizi...

Son düzenleme:
feryal canım tedavin ne aşamada transferin nasipse ne zaman olacak uzun zamandır yoktun merak ettim seni

feryal canım tedavin ne aşamada transferin nasipse ne zaman olacak uzun zamandır yoktun merak ettim seni

Tlf da ariza vardi giremedim.:84:

Kismetse tranaferim 21/11 de:18:

Canim sana birsey sorucam
transfer oncesi rahim kalinligin kacti?
muayene sirasinda dr bakalim 8.5 mm olmusmu dedi ama ultrasonda 11.5-10.5 ve 9.5 mm olcumler aldi
ters giden birseyden bahsetmedi ama aradaki fark beni tedirgin etti:28:

Bu arada senin tedavin ne zaman basliyor?

Tlf da ariza vardi giremedim.:84:

Kismetse tranaferim 21/11 de:18:

Canim sana birsey sorucam
transfer oncesi rahim kalinligin kacti?
muayene sirasinda dr bakalim 8.5 mm olmusmu dedi ama ultrasonda 11.5-10.5 ve 9.5 mm olcumler aldi
ters giden birseyden bahsetmedi ama aradaki fark beni tedirgin etti:28:

Bu arada senin tedavin ne zaman basliyor?

canım doktoro rahim kalınlığımı sormadım ama rahim güzel dedi ve hap verdi rahim kalınlaşması için nasipse cumarteside kontrolum var tedaviye dün start verdim bende

Back
X