canim seni cok iyi anliyorum.hepimiz yasiyoruz o duygulari.hic kolay degil.olumsuz düsünceler geldigi zaman aklina dua oku bol bol.Rabbim yüzünü güldürsün ..
aynı gün farklı saatlerde transferlerimiz gerçekleşmiş.inşallah meleklerimizin yüzünü de görmek kısmet olur..
sağol cnm, benim bugün başladı kanamam, yine test gününde geldi yani.
benim 4 dondurulmuşum daha var ama güvenim kalmadı pek. aradılar merkezden beni, herşey çok güzeldi, problemli bir hastada değilsiniz ki sorun buydu şuydu diyelim, denemekten başka çare yok diyorlar, evet denemekten başka çare yok ama bilmiyorum, biraz kafamı dinlerim sanırım. sonrası allah kerim cnm.
sana da bol şimdiden bol şanslar cnm.
Saol arkadaşım.İnsanın kardeşi dahi olsa yaşamayan anlamaz bilmez.Rabbim hepimizi güldürsün.
İnşallah canım.Rabbim bize çok görmesin anneliği..
Canımm geçmiş olsun...Kısmet.Allah ne derse o oluyor.Ötesi yok...Benim merkez de aynısını diyor.Bu üçüncü.Denemeler ayrı yıpratıyor insanı...Allah hepimize kolaylık versin...
Çok kararsızım yardım lütfen. Dondurulmuş 3. gün embriyolarından 3 adet 5 Kasım'da transfer edildi. Doktor kesin bir tarih vermedi sizce hangi gün test yaptırmalıyım? Verdikleri kağıtta 12 gün yazıyordu. O günü dahil edersem Cuma oluyor etmezsem Cumartesi ama bir yandan da hemen gidip yaptırasım var. :18:
ayy gözünüz aydinnAllah tamamina erdirsin.saglikli ,mutlu gecir hamileligini insaallah.
yarin gördüklerini bizlere haber vermeyi unutma.güzel haberler iyi gelliyorrr
Çok kararsızım yardım lütfen. Dondurulmuş 3. gün embriyolarından 3 adet 5 Kasım'da transfer edildi. Doktor kesin bir tarih vermedi sizce hangi gün test yaptırmalıyım? Verdikleri kağıtta 12 gün yazıyordu. O günü dahil edersem Cuma oluyor etmezsem Cumartesi ama bir yandan da hemen gidip yaptırasım var. :18:
selam kızlar nasılsınız?
mavielle-dilemim-tubish-feryal inş hepiniz iyisinizdir. kaç zamandır giremediğim için bayağ bi sayfa birikmiş. 30 sayfa kadaro yuzden hepsini okuyamadım. biri bana neler olduğunu özet geçebilirse çooooook sevinirim..
ben doğru dürüst giremedim bende durumlar pek ii değildi çunkukanamalrım iki hafta kadar sürdü. her hafta kontrollere gittim. jel yerine iğne kullanmaya başladım o sure zarfında. daha yeni bıraktım iğneleri. totoşum taş gibi olmuştu iğne yemekten neyse hadi o bitti hallettik derken, doktorum sağlıklı bir kesenın yanında bi kese daha görmez miiii? hadiiiiii. çağırdı yanına bi doktor daha. dedi bide sen bak. o doktor da demez mi bu ikinci kesenın içinde ikiz var galiba diye. bende de oldu mu üçüzler. o zaman ben 5 haftalık hamileyim. doktorum şimdi belli olmaz haftaya bi daha bakalım dedi. haftaya gittik. bu sefer farklı bi doktor daha çağırdı. o zaman kanamam durmuştu. bu sefer içimde miyonlar oluşmaya başlamış. ama zararsız bunlar korkma dedi doktorum. e ii dedik, peki ya diğer kese?
sağlıklı olan kesem çok şukur ii durumda. gelişimi ii gidiyor. şuan da 9. haftanın içindeyim. son muayenede doktorum, diğer kesenın kesinlikle tutunmu hatta bölünmüş, fakat malesef gelişmesının durmuş olduğunu, muhtemelen kanamalarında bundan dolayı olduğunu söyledi. ben o keseyi o kadar net gördum ki, gelişimi durmuş deyince içim bi cızzz etti ki sormayın..
şuan için durumum ii. miğde bulantılarım var. ara ara yukselip ara ara normal halde oluyor. Rabbimden hayırlısını diliyorum
bende durumlar böyle işte...
merhaba arkadaşlar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.benim de 3.denememdi 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi ve 1 tanesi tuttu şuan 33 haftalık kızıma hamileyim kısmet olursa 1 ocakta doğum yapıcam.sadece şunu söylemek istiyorum çok sabırlı olun ve herşeyin hayırlısını isteyin.hepiniz için dua edicem Allah herkesin gönlüne göre versin
canım çok geçmiş olsun dikkat et fazla ayakta kalma yorma kendini kanamalarında inşallah devam etmez bende yaşadım aynını 16.haftada diğer kese tamamen gidicek o zamana kadar ara ara kanaman olursada korkma cnm
bu arada ben negatif sonuç aldım hemen tekrar başlıyorum 3 aralıkta lucrine başlıcam
dilemim transferi oldu 29 kasım test tarihi
tubiş ise ne sölesem şimdidurumu kötü bebeğini kaybetti
feryal valla bende bilmiyorum onu kusura bakmasın kafam dağınık bu ara
bizden haberlerde böle işte ..
sağol canım. 16 hafta da uzunmuş. neyse kazasız belasız hallolsunda herşey, gerisi boş.
maşallah sana da. azimle devam :) rabbim inş bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın da en kısa zamanda rahmini miniminilerle doldursun
tubişe çok üzüldüm yaaaane diyim ki şimdi hep dua ediyorum size. rabbim her isteyene hayırlısı ile tez zamanda versin die...
feryalde notumu görunce yazar bana :)
hakkımızda hayırlısı olsun inş.. hepimizin...
tubish nerdesin canım sen yaaaa..
feryal canım tedavin ne aşamada transferin nasipse ne zaman olacak uzun zamandır yoktun merak ettim seni
Tlf da ariza vardi giremedim.:84:
Kismetse tranaferim 21/11 de:18:
Canim sana birsey sorucam
transfer oncesi rahim kalinligin kacti?
muayene sirasinda dr bakalim 8.5 mm olmusmu dedi ama ultrasonda 11.5-10.5 ve 9.5 mm olcumler aldi
ters giden birseyden bahsetmedi ama aradaki fark beni tedirgin etti
Bu arada senin tedavin ne zaman basliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?