dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım doktoro rahim kalınlığımı sormadım ama rahim güzel dedi ve hap verdi rahim kalınlaşması için nasipse cumarteside kontrolum var tedaviye dün start verdim bende

Hadi hayirlisi olsun
Insallah bu sefer heimizin yuzu guler
Ne bileyim ben herseyden tedirginim galiba:18:
Bir terslik olsa tedaviyi iptal ederdi heralde ne bileyim:27:

Desene arkamdan geliyorsun.:4::4:

Ne olur dua edin:29:

Hadi hayirlisi olsun
Insallah bu sefer heimizin yuzu guler
Ne bileyim ben herseyden tedirginim galiba:18:
Bir terslik olsa tedaviyi iptal ederdi heralde ne bileyim:27:

Desene arkamdan geliyorsun.:4::4:

Ne olur dua edin:29:

canım aynen öyle bende senin arkandan geliyorum rabbim hayırlısıyla bu sefer güldürsün yüzümüzü rabbim daha fazla aratmasın inş bizi bu tedavilerimiz son olsun

canım fazla takma kafana herşeyi bak transferine az kalmış stres yapma doktorumuz biliyosun az sıkıntı olsa ona göre tedbir alıyo ondan herşeyin güzel olması gizel sonuçlanması için dua edelim

canım aynen öyle bende senin arkandan geliyorum rabbim hayırlısıyla bu sefer güldürsün yüzümüzü rabbim daha fazla aratmasın inş bizi bu tedavilerimiz son olsun

canım fazla takma kafana herşeyi bak transferine az kalmış stres yapma doktorumuz biliyosun az sıkıntı olsa ona göre tedbir alıyo ondan herşeyin güzel olması gizel sonuçlanması için dua edelim

Insallah arkadasim aminnnnnn

Bende tecrube ve basarisina sonuna kadar guveniyorum.
Insallah yeni yila :49: gireriz hepimiz.

Arkadaşlar ben de birdahaki adetimde alıcam bebeğimi karnıma ilk denememdi ve ohss olduğum için transferim 2 adet dönemi ertelendi bu ayki adetim bitti birsonraki ay başlicaz hap vericem dedi doktorum estrofem sanırım 2 embriyom var birisi 8 hücreli birisi 6 hücreli 3. Gün embyosu yaştan dolayı tek konulacak 8 hücreliyi alırıs önce;) dondurulmuş sizce daha iyi mi tutuyor geçenlerde milliyet com da bi haber okudum 235 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğuyolarmış taze embriyoya göre. Yani normalde tüp bebekler düşük kiloda olabiliyor ve erken doğuyorlar ona nazaran daha geç ve daha ağır doğuyolarmış sebebini merak ettim ama dinlenmiş rahime konulduğu için olabilir neticede rahimi hazırlamak için ilaçlar kullanıypr kalınlaşsın diye.

selam kızlar nasılsınız?
mavielle-dilemim-tubish-feryal inş hepiniz iyisinizdir. kaç zamandır giremediğim için bayağ bi sayfa birikmiş. 30 sayfa kadar :1: o yuzden hepsini okuyamadım. biri bana neler olduğunu özet geçebilirse çooooook sevinirim..

ben doğru dürüst giremedim bende durumlar pek ii değildi çunku :( kanamalrım iki hafta kadar sürdü. her hafta kontrollere gittim. jel yerine iğne kullanmaya başladım o sure zarfında. daha yeni bıraktım iğneleri. totoşum taş gibi olmuştu iğne yemekten :5: neyse hadi o bitti hallettik derken, doktorum sağlıklı bir kesenın yanında bi kese daha görmez miiii? hadiiiiii. çağırdı yanına bi doktor daha. dedi bide sen bak. o doktor da demez mi bu ikinci kesenın içinde ikiz var galiba diye. bende de oldu mu üçüzler. o zaman ben 5 haftalık hamileyim. doktorum şimdi belli olmaz haftaya bi daha bakalım dedi. haftaya gittik. bu sefer farklı bi doktor daha çağırdı. o zaman kanamam durmuştu. bu sefer içimde miyonlar oluşmaya başlamış. ama zararsız bunlar korkma dedi doktorum. e ii dedik, peki ya diğer kese?
sağlıklı olan kesem çok şukur ii durumda. gelişimi ii gidiyor. şuan da 9. haftanın içindeyim. son muayenede doktorum, diğer kesenın kesinlikle tutunmu hatta bölünmüş, fakat malesef gelişmesının durmuş olduğunu, muhtemelen kanamalarında bundan dolayı olduğunu söyledi. ben o keseyi o kadar net gördum ki, gelişimi durmuş deyince içim bi cızzz etti ki sormayın..
şuan için durumum ii. miğde bulantılarım var. ara ara yukselip ara ara normal halde oluyor. Rabbimden hayırlısını diliyorum
bende durumlar böyle işte...

canim merhaba,bi solukta okudum basindan gecenleri:)seninki de degisik bir durum olmus az kalsin ücüz annesi olacakmissin:).neyseki iyi olmaniza sevindim.rabbim saglik versin bebegine ve sana.ben de iyiyim .yeni tedavimin bekleme sürecindeyim.dualarinda unutma canim.Allaha emanet..

cok merak etmistim cok sükür iyisin:)
yarindan sonra alacaksin bebisini demi?bir haftamizi beraber sayacagiz yine de..insaallah pespese de mutlu sonuca ulasalim.amiinn.

cok merak etmistim cok sükür iyisin:)
yarindan sonra alacaksin bebisini demi?bir haftamizi beraber sayacagiz yine de..insaallah pespese de mutlu sonuca ulasalim.amiinn.

29 test taeihini biliyorum
ama detaylardan haberim yok
kac nakil yapildi kacinci gun test icin 12 gnmu sayiyorsun merak ettim.
Detaylari yazsana :70:

15 gun yoktum neler kacirmisim:53:
Insallah ikimizde pozitif sonuc aliriz:48::49:

29 test taeihini biliyorum
ama detaylardan haberim yok
kac nakil yapildi kacinci gun test icin 12 gnmu sayiyorsun merak ettim.
Detaylari yazsana :70:

15 gun yoktum neler kacirmisim:53:
Insallah ikimizde pozitif sonuc aliriz:48::49:

12 gün deil 14 gün canim.her zaman 13 gün oluyordu bu sefer 14. günü verdiler:(
daha 10 günüm var düsün.
ayrintilar söyle:
15 tane folikülden 7 si döllenip bölündü.3 tanesini 3. gün nakil ettiler.ikisi 8 hücreli biri 6 hücreliymis.yumurtalarim cok iyi kalitede degilmis.embriyolar da birinci kalite degilmis o yüzden.
insaallah pozitif sonuc ,saglikli hamilelik ve saglikli evlat bizi bekliyordur.:52:Allah diler bu sefer de olur insaallah.amiinn:52:

Insallah arkadasim aminnnnnn

Bende tecrube ve basarisina sonuna kadar guveniyorum.
Insallah yeni yila :49: gireriz hepimiz.

canım inş rabbimin izniyle bizde bebişlerimizi göbüşümüze alıp 9 ay büyüteceğiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alacağız rabbimin izniyle rabbim daha fazla aratmadan bu sefer doldursun kucaklarımızı rabbim tüm isteyenlerede bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

daha 10 günüm var düsün.
ayrintilar söyle:
15 tane folikülden 7 si döllenip bölündü.3 tanesini 3. gün nakil ettiler.ikisi 8 hücreli biri 6 hücreliymis.yumurtalarim cok iyi kalitede degilmis.embriyolar da birinci kalite degilmis o yüzden.
insaallah pozitif sonuc ,saglikli hamilelik ve saglikli evlat bizi bekliyordur.:52:Allah diler bu sefer de olur insaallah.amiinn:52:

canım transferin hayırlı olsun rabbim bu sefer yüzünü güldürsün kucağını doldursun inş rabbim test gününde pozitifi görmeni nasip etsin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana

canım inş rabbimin izniyle bizde bebişlerimizi göbüşümüze alıp 9 ay büyüteceğiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alacağız rabbimin izniyle rabbim daha fazla aratmadan bu sefer doldursun kucaklarımızı rabbim tüm isteyenlerede bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Insallah arkadasim.:16:
Ama internette okudugum basari oranlari moralimi bozuyor.
ben hic sormadim ama basari % leri ile ilgili konustunuzmu hic?
ben yarin sorucam ama

daha 10 günüm var düsün.
ayrintilar söyle:

:52::52: Ben senin arkandan geliyorum:4::4:

Bu topicte buldum seni
Gonlumde yerin ayri
Insallah sonuc pozitif olur canim:16:
Desene ayni zamanda yatisip durucaz:1:

Hangi ilaclari kullaniyorsun
3.gun embriyosu oldugu icinmi test tarihin 14.gun

Bana 5.gun emb.transfer edicekler deaene iki gunden yirttim:1:

:52::52: Ben senin arkandan geliyorum:4::4:

Bu topicte buldum seni
Gonlumde yerin ayri
Insallah sonuc pozitif olur canim:16:
Desene ayni zamanda yatisip durucaz:1:

Hangi ilaclari kullaniyorsun
3.gun embriyosu oldugu icinmi test tarihin 14.gun

Bana 5.gun emb.transfer edicekler deaene iki gunden yirttim:1:

canim sende benim bu forumda ilk konustugum arkadastin:)
insaallah feryal insaallah hamile kaliri(z)m artik.
ilaclarim;progest.kapsül,clexane igne,aspirin 100lük,tiroid tabletim bide.bana estrofem vermediler bak bunu taktim kafama.niye vermediler ki?
aslinda 3. gün embr.nda hep 13. günü test yapiyorlardi.bu sefer 14. günü attilar:26:bende anlamadim neden.

ben artik yatmiyorum canim.bugün yemek yaptim,kendime baktim biraz,oturdum,dolastim durdum evde:)hic süphelenecegim bir belirtim yok.bugün bir kere igne batti :)))bi sevindim bi sevindim.bi daha batsa dedim ama yok:26:

canim sende benim bu forumda ilk konustugum arkadastin:)
insaallah feryal insaallah hamile kaliri(z)m artik.
ilaclarim;progest.kapsül,clexane igne,aspirin 100lük,tiroid tabletim bide.bana estrofem vermediler bak bunu taktim kafama.niye vermediler ki?
aslinda 3. gün embr.nda hep 13. günü test yapiyorlardi.bu sefer 14. günü attilar:26:bende anlamadim neden.

ben artik yatmiyorum canim.bugün yemek yaptim,kendime baktim biraz,oturdum,dolastim durdum evde:)hic süphelenecegim bir belirtim yok.bugün bir kere igne batti :)))bi sevindim bi sevindim.bi daha batsa dedim ama yok:26:

Belirti arama:20:
Insallaholur pozitif enerjin cok hos.:16:
Hepimizin aklinda soru isaretleri kaliyor:44:
ama dediklerini yapmaktan baska caremiz yok

Benimde rahim kalinligi olayi kafami karistiriyor ama rabbim ol desin izin versin yeter.

Bende iki gundur temizlik hazirlik yemek utu vs derken ayaklarim ........ vurdu.:1:
Bakalim yarin yatis nasil olacak.
bazen diyorum keske bir caresi olsada benim yerine baskasi yatsa su 12 gunu
Parasi neyse veririm.:1:

Bu arada saclarimi bile kestirdim:53: gecen yilki hastane yatislarindaki rezillikten sonra

Insallah rabbim yardimcimiz olur
birgun bebegim dogdu haberlerini duymak ve yazmak istiyorum artik.:84::84:

Insallah arkadasim.:16:
Ama internette okudugum basari oranlari moralimi bozuyor.
ben hic sormadim ama basari % leri ile ilgili konustunuzmu hic?
ben yarin sorucam ama

canım benim yüzdelere takılma rabbim ol derse herşey olur

ben hiç sormadım dondurulmuşlarla şansımız ne kadar diye ama sen sorumpta yzarsan sevinirim canım ben bu sitede çok topikte dondurulmuşlarla hamile kalanı okudum o yüzden rabbim ol derse dondurulmuş normal olsun hepsi aynı rabbim bizlerede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canım yarın saat kaçta nasipse transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım benim yüzdelere takılma rabbim ol derse herşey olur

ben hiç sormadım dondurulmuşlarla şansımız ne kadar diye ama sen sorumpta yzarsan sevinirim canım ben bu sitede çok topikte dondurulmuşlarla hamile kalanı okudum o yüzden rabbim ol derse dondurulmuş normal olsun hepsi aynı rabbim bizlerede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canım yarın saat kaçta nasipse transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

Haklisin arkadasim
Yeterki rabbim vericem desin yoksa en iyisiylede olmuyor bazen
ama ne bileyim ilk defa bu sefer korkuyorum galiba

Yarin saat 13ten sonra arayip saati bildirecek
insallah emb.saglikli cozunur

Ha bu arada sende gidicektin dr a
Sanki bir cumattesi kalmis aklimda ama yaniliyorsamda kusura bakma
kafam karmakarisik.

Haklisin arkadasim
Yeterki rabbim vericem desin yoksa en iyisiylede olmuyor bazen
ama ne bileyim ilk defa bu sefer korkuyorum galiba

Yarin saat 13ten sonra arayip saati bildirecek
insallah emb.saglikli cozunur

Ha bu arada sende gidicektin dr a
Sanki bir cumattesi kalmis aklimda ama yaniliyorsamda kusura bakma
kafam karmakarisik.

canım benim kontrol cumartesi nasipse

inş canım yarın embriyolar sağlıklı çözülür sana transfer edilip sıkı sıkı tutunur canım canım korkman normal bende çok karışığım ondan seni çok iyi anlıyom rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim sana bana tüm istiyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar merhaba benzer korkuları ben de yaşıyorum daha önce de yazmıştım ama hatırlatayım kendimi. ilk denememdi. tek yumurtalığım var doğuştan. o tek yumurtalıktan yani sol yumurtalığımdan 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi olgunmuş 3 ünü işleme koymuşlar 3 ü de döllendi dediler. sonra 3. gün transfere gittiğimizde rahim duvarım sıkıntılıydı opudan sonra 5.5mm ölçtüler. o yüzden bant ve iğne kullanıyordum 8.3mm oldu sevindik o gün yapıcaktı doktorum transferimi ama ben ohss olmuşum o ultrason görüntüsünü unutamıyorum içi su dolu kesecikler vardı kocaman kocaman.
bu arada embriyolardan birisi daha gitmişti. 2 tane kaldı birisi 8 hücreli starndart 3. gün embriyosu gayet normal beklenen bu dur zaten dedi doktorum. diğeri de 6 hücreli ona da kötü diyemem ama çok da iyi değil dedi.

iki yol vardı 8 hücreliyi 5. güne gitmeyi zorlamak bu sırada 2 gün ilaç kullanıp ohss nin biraz geçmesini bekleyecekti rahim daha hazır hale gelecekti. embriyo dayanamayabilir dedi. olaki dayandı ve koyduk ve tuttu hcg salgılanmaya başlayınca ohss tetikleyebilir dedi.

ikinci yolda embriyoları 3. günde dondurmak ve transferi ertelemek. erteledik. doktorum şuan sana yapacağım transferden daha çok şansın olur birdahaki ay dedi. onu dinledik. zaten ben de hem embriyomu riske atamazdım hem de tutsa bile ohss yüzünden kaybedebilirdim.

8 gün dostinex adında bir ilaç içtim bol su ve protein tükettim sık sık 2 günde bir ultrasonla muayne etti ve bir risk olmadan atlattım. sonra adet oldum temizlenince gittim baya temizlenmişti ama tamamen gitmemiş kesecikler ufalmıştı. zaten 1 ayda gitmeyebilir demişti doktorum. 1 ay daha bekleyecektik.
birdahaki adetim 13 aralık. o zaman başlarız dedi doktorum. ben de korkuyorum 8 hücreli embriyom çözüldüğünde hücre kaybına uğrayacak mı diye. hem de çok korkuyorum. o zaman 6 hücreliyi alıcaz mecburen ama bu durum çok sık olur mu merak ediyorum. yani çözüldüğünde hücre kaybına uğraması çok az rastlanan bişey midir ???

Back
X