selam kızlar nasılsınız?
mavielle-dilemim-tubish-feryal inş hepiniz iyisinizdir. kaç zamandır giremediğim için bayağ bi sayfa birikmiş. 30 sayfa kadar

o yuzden hepsini okuyamadım. biri bana neler olduğunu özet geçebilirse çooooook sevinirim..
ben doğru dürüst giremedim bende durumlar pek ii değildi çunku

kanamalrım iki hafta kadar sürdü. her hafta kontrollere gittim. jel yerine iğne kullanmaya başladım o sure zarfında. daha yeni bıraktım iğneleri. totoşum taş gibi olmuştu iğne yemekten

neyse hadi o bitti hallettik derken, doktorum sağlıklı bir kesenın yanında bi kese daha görmez miiii? hadiiiiii. çağırdı yanına bi doktor daha. dedi bide sen bak. o doktor da demez mi bu ikinci kesenın içinde ikiz var galiba diye. bende de oldu mu üçüzler. o zaman ben 5 haftalık hamileyim. doktorum şimdi belli olmaz haftaya bi daha bakalım dedi. haftaya gittik. bu sefer farklı bi doktor daha çağırdı. o zaman kanamam durmuştu. bu sefer içimde miyonlar oluşmaya başlamış. ama zararsız bunlar korkma dedi doktorum. e ii dedik, peki ya diğer kese?
sağlıklı olan kesem çok şukur ii durumda. gelişimi ii gidiyor. şuan da 9. haftanın içindeyim. son muayenede doktorum, diğer kesenın kesinlikle tutunmu hatta bölünmüş, fakat malesef gelişmesının durmuş olduğunu, muhtemelen kanamalarında bundan dolayı olduğunu söyledi. ben o keseyi o kadar net gördum ki, gelişimi durmuş deyince içim bi cızzz etti ki sormayın..
şuan için durumum ii. miğde bulantılarım var. ara ara yukselip ara ara normal halde oluyor. Rabbimden hayırlısını diliyorum
bende durumlar böyle işte...