Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın sana da ikiz de çok güzel ama tabiki tek gebelik daha sağlıklı geç kalınmış serklaj için bence belki tek gebelikte gerekmeyebilir servikal uzunluğun takip edilir. Benimde bir arkadaşım tekzen çamlıbel de 3000 tl ye yaptırdı. Ben de cerrahpaşa da prof rıza madazlı var yüksek riskli gebelik uzmanı aynı zamanda hastanenin anabilim dalı başkana eşimin genel müdürünün abisi düşükten sonra ona gitmiştim rahim anomalim var diye tekrar gebelik oluşsun gel herşeyin bırda yapılır dedi kendisine gitmeyi düşünüyorum benim özel sağlık sig. Yok karşılarız ama zor olur ciden hem rıza bey e hemde bir kadın doğum uzmanına giderim diyorum.Benim erken dogumla kaubettigim bebeklerimde uygulandi
16.haftada rahim agzi 2.5 cm dustu vve islem yapildi ama yinede 24. Haftada kaybettim bebeklerimi
ikizdi bebeklerim dr um rahim tasimadi dedi
Ben 18 ay once 2.500 tl vermistim dr um prof ama suanki fiyatini bilmiyorum
Istanbuldan sorarsan iki dr biliyorum
Cemil akgul(prof) ve doc.dr arda lembet
Ikiside konusunda oldukca uzman
Cemil beyin fiyatini bilmiyorum ama arda beyin ucreti cokkk yuksek
cogu kisi ozel saglik sigortasiyla ancak cikiyor isin icinden
Femical ve Memeroilde calisiyor
istersen sende telden bir fiyat al bilgin olsun
canim senin transferin ne zaman yapilacakti?yakinda mi?
feryal canım nasılsın osmanbeyle görüştünmü nasıl bir yol haritası çizeceksin nasipse canım merak ettim
Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın sana da ikiz de çok güzel ama tabiki tek gebelik daha sağlıklı geç kalınmış serklaj için bence belki tek gebelikte gerekmeyebilir servikal uzunluğun takip edilir. Benimde bir arkadaşım tekzen çamlıbel de 3000 tl ye yaptırdı. Ben de cerrahpaşa da prof rıza madazlı var yüksek riskli gebelik uzmanı aynı zamanda hastanenin anabilim dalı başkana eşimin genel müdürünün abisi düşükten sonra ona gitmiştim rahim anomalim var diye tekrar gebelik oluşsun gel herşeyin bırda yapılır dedi kendisine gitmeyi düşünüyorum benim özel sağlık sig. Yok karşılarız ama zor olur ciden hem rıza bey e hemde bir kadın doğum uzmanına giderim diyorum.
Yok canım 12 aralık adetimi bekliyorum yılbaşını bulur bebeğimizi almamız.
Bugun ogleden sonra tlf da gorustuk
En az benim kadar uzgun ve ne diyecegini bilemiyordu
Kendisine dogum sonrasi yasadigim 2. Negatif oldugunu ve ilerisi icin korktugumu rahimle ilgili bir sikinti olup olmayacagini gerekli islemler vatsa yapmamizi onerdim ve bana eger rahimde bir yapisiklik veya enfeksiyon olsaydi rahim tabakasi 9.5 mm olmazdi kesinlikle rahimle ilgili bir sikinti yok dedi.
Zaten iki yil once genetik pihtilasma bagisiklik siatemi vs testleride yaptik hicbir sorunumuz yok dedi.
Subat ayinda 2 yil bitecek yumurta toplama islemi uzerinden tekrar toplamada yeterli sayi olurmu dedim.
Gecen sefer 22 ad.toplamistik en az ilacla bu sefer 10-15 araai rahat toplariz dedi.
ama bu adetim haric iki kez daha adet olmami iatiyor yani yeni bir tedavi en az 3 ay sonra
Ne bileyim hem sorun olmamasina sevindim hemde neden olmuyor diye uzuldum
Demekki daha zamani gelmemis
Senden guzel hBerler bekliyorum tedavinle ilgili
Habersiz birakma ve gelismeleri yaz
Ve sakin stres yapma
Zaten amacimiz tek gebelik elde etmekti
dr unda kesin servikal yetmezlik diyemiyor ikiz gebelik.oldugu icin
tek gebelik.olursa takip yapilacak
Riza beyin adini duydum oda bu konuda basarili
Insallah gebelik elde ettiginde kk da serklajla erken dogum yapanlar topiginden kullanilan ilaclari ve dr tavsiyelerini takip edebilirsin
Ben bildigim heraeyi ordan ogrendim
artik kisa sure icerisinde sizlerin guzel haberlerini bekliyorum
Bugun ogleden sonra tlf da gorustuk
En az benim kadar uzgun ve ne diyecegini bilemiyordu
Kendisine dogum sonrasi yasadigim 2. Negatif oldugunu ve ilerisi icin korktugumu rahimle ilgili bir sikinti olup olmayacagini gerekli islemler vatsa yapmamizi onerdim ve bana eger rahimde bir yapisiklik veya enfeksiyon olsaydi rahim tabakasi 9.5 mm olmazdi kesinlikle rahimle ilgili bir sikinti yok dedi.
Zaten iki yil once genetik pihtilasma bagisiklik siatemi vs testleride yaptik hicbir sorunumuz yok dedi.
Subat ayinda 2 yil bitecek yumurta toplama islemi uzerinden tekrar toplamada yeterli sayi olurmu dedim.
Gecen sefer 22 ad.toplamistik en az ilacla bu sefer 10-15 araai rahat toplariz dedi.
ama bu adetim haric iki kez daha adet olmami iatiyor yani yeni bir tedavi en az 3 ay sonra
Ne bileyim hem sorun olmamasina sevindim hemde neden olmuyor diye uzuldum
Demekki daha zamani gelmemis
Senden guzel hBerler bekliyorum tedavinle ilgili
Habersiz birakma ve gelismeleri yaz
Ve sakin stres yapma
arkadaslar bana bı yardım edermısınız kafam allak bullak lenf kanserıyım kemotetapı ve radyoterapı gormem grekıyor bu ıslem sonunda kısır kalma ıhtımalım var ve suan ankarada zekai tahir burak hastanesınde embırıyo dondurma ıslemı yptırmaya clısıyorm lucrın adında bı ıgne verdıler koldan ypıyorm ayın 14 unde adetımın 2. gunu kontrole gıtcem ama nasıl oluyor bu embrıyo dondurma ıslemı bana bıraz bılgı verırmısınız yumurtaları toplama ıslemı acı veren bı operasyonmu anestezı altında ypılıyormus bıldıgım kadar dha 22 yasındayım cok agır glıyor bana bunlar
canım inşallah en kısa sürede rabbim sana da nasip eder çok üzüldümm
Feryalcim merhaba merkez araştırmalarından bizleride haberdar et canım:) benim yarın adet günüm geçen ay 28 günde olmuştu. Bu ay bugün 29. Günüm daha tık yok gecikecek heralde adet belirtileri vardı kesildi inşallah gelir 1-2 güne artık sabırsızlanıyorum donmuş tedavisi için. Bir ümit acaba hamile olabilirmiyim kendiliğimden diyorum. Ohss oldum ya fazla uyarılma nın keşke bir bebek süprizi olsa...
Teşekkürler... şimdi 1 ay ara verdi dr.um. Geride dondurulmuş 3 tane daha embriyomuz kaldı.Şimdi umudumu onlara bağladım. önümüzdeki ay adet olunca gidicem. İnşallah Rabbim bunlara can verir de tutarlar.
Arkadaslar
Insallah her ikinizinde tedavisi olumlu sonuclanir.
Ama size tavisyem eger yaptirmadiysaniz pihtilasma testini mutlaka yaptirin.
insallah hersey gonlunuze gore olur bizlerede umut olursunuz.:16;
canım çok teşekkürler inşallah çektiğimiz bu sıkıntılar neticelenir. bunu hepiniz için hepimiz için bütün kalbimle istiyorum
Arkadasim adet oldunmu yeni tedaviye basladinmi
Gelismeleri merak ediyorum
insallah sen.pozitif alicaksin
Sakin stres yapma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?