dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın sana da ikiz de çok güzel ama tabiki tek gebelik daha sağlıklı geç kalınmış serklaj için bence belki tek gebelikte gerekmeyebilir servikal uzunluğun takip edilir. Benimde bir arkadaşım tekzen çamlıbel de 3000 tl ye yaptırdı. Ben de cerrahpaşa da prof rıza madazlı var yüksek riskli gebelik uzmanı aynı zamanda hastanenin anabilim dalı başkana eşimin genel müdürünün abisi düşükten sonra ona gitmiştim rahim anomalim var diye tekrar gebelik oluşsun gel herşeyin bırda yapılır dedi kendisine gitmeyi düşünüyorum benim özel sağlık sig. Yok karşılarız ama zor olur ciden hem rıza bey e hemde bir kadın doğum uzmanına giderim diyorum.
Yok canım 12 aralık adetimi bekliyorum yılbaşını bulur bebeğimizi almamız.
canim senin transferin ne zaman yapilacakti?yakinda mi?

feryal canım nasılsın osmanbeyle görüştünmü nasıl bir yol haritası çizeceksin nasipse canım merak ettim

feryal canım nasılsın osmanbeyle görüştünmü nasıl bir yol haritası çizeceksin nasipse canım merak ettim

Bugun ogleden sonra tlf da gorustuk
En az benim kadar uzgun ve ne diyecegini bilemiyordu

Kendisine dogum sonrasi yasadigim 2. Negatif oldugunu ve ilerisi icin korktugumu rahimle ilgili bir sikinti olup olmayacagini gerekli islemler vatsa yapmamizi onerdim ve bana eger rahimde bir yapisiklik veya enfeksiyon olsaydi rahim tabakasi 9.5 mm olmazdi kesinlikle rahimle ilgili bir sikinti yok dedi.
Zaten iki yil once genetik pihtilasma bagisiklik siatemi vs testleride yaptik hicbir sorunumuz yok dedi.
Subat ayinda 2 yil bitecek yumurta toplama islemi uzerinden tekrar toplamada yeterli sayi olurmu dedim.
Gecen sefer 22 ad.toplamistik en az ilacla bu sefer 10-15 araai rahat toplariz dedi.
ama bu adetim haric iki kez daha adet olmami iatiyor yani yeni bir tedavi en az 3 ay sonra
Ne bileyim hem sorun olmamasina sevindim hemde neden olmuyor diye uzuldum
Demekki daha zamani gelmemis

Senden guzel hBerler bekliyorum tedavinle ilgili
Habersiz birakma ve gelismeleri yaz
Ve sakin stres yapma

Zaten amacimiz tek gebelik elde etmekti
dr unda kesin servikal yetmezlik diyemiyor ikiz gebelik.oldugu icin
tek gebelik.olursa takip yapilacak

Riza beyin adini duydum oda bu konuda basarili
Insallah gebelik elde ettiginde kk da serklajla erken dogum yapanlar topiginden kullanilan ilaclari ve dr tavsiyelerini takip edebilirsin
Ben bildigim heraeyi ordan ogrendim
artik kisa sure icerisinde sizlerin guzel haberlerini bekliyorum

feryal cim doktorunla görüşmüşsün aslında sevinmelisin bir sorunun yok yeniden hamile kalacaksın inşallah vücut bunu bir kez başardıysa yeniden başarması ihtimali yüksek. geçen gün canım babacığım (konudan haberdarlar hiç saklamadım ve arkadaş gibi konuşuruz) bir arkadaşının hanımı 45 yaşına kadar çocuğu olmamış tedaviler vs.. sonra Allah vermiş kendiliğinden sonra kadın tekrar hamile kalmış kendiliğinden. vücut bir kez öğrenince doğumu yeniden olması daha kolay oluyormuş diyor. moral veriyor yani ben de inanıyorum yollar açılınca bu işin daha kolay olduğuna. tabi 45 e kadar aratmasın rabbim :))
ve doktoruna karılıyorum malesef rahimin toparlanması için öyle 1-2 adet dönemi yetmiyor canım. sabret ve bekle.

evet canım dikkat ediyorum o topiğe faydalı bilgiler oluyor gerçekten. doktorum gerek yok dese bile uygulamasını isticem en azından yatmadan bir hamilelik geçirmek için. bakalım hele bir oraya gelelim de..

canım benim ne güzel rahimde sıkıntı yok inş yeni tedavinle herşey daha güzel olur ve rabbim bu sefer güldürür yüzünü

canım benimde şimdiye kadar sıkıntı yoktu ama bu ay ben dahi böyle sıkıntı yaşıyacağımı bekliyordum canım bu ay çok yoğun stresli geçti streste biliyosun her şeyi etkiliyo benide etkilede herşeyin hayırlısı rabbim inş bundan sonra sorunsuz şekilde devam ettirir tedavimi ve bebişlerimi göbeğime almamı nasip eder inş bebişlerimde bana sıkı sıkı tutunur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede banada

Kizlarrrr

Kac gundur nerelerdesiniz kimse yazmiyor :88:
Ben alternatif olarak tup bebek merkezlerini ve sartlarini arastiriyorum
Bakalim kiyaslama yapicam bu arada
Nasil olsa uygulanan tedaviyi ezbere biliyorum

Sizlerde yazin ozletmeyin kendinizi

Arkadasim adet oldunmu yeni tedaviye basladinmi
Gelismeleri merak ediyorum
insallah sen.pozitif alicaksin
Sakin stres yapma emi

arkadaslar bana bı yardım edermısınız kafam allak bullak lenf kanserıyım kemotetapı ve radyoterapı gormem grekıyor bu ıslem sonunda kısır kalma ıhtımalım var ve suan ankarada zekai tahir burak hastanesınde embırıyo dondurma ıslemı yptırmaya clısıyorm lucrın adında bı ıgne verdıler koldan ypıyorm ayın 14 unde adetımın 2. gunu kontrole gıtcem ama nasıl oluyor bu embrıyo dondurma ıslemı bana bıraz bılgı verırmısınız yumurtaları toplama ıslemı acı veren bı operasyonmu anestezı altında ypılıyormus bıldıgım kadar dha 22 yasındayım cok agır glıyor bana bunlar

Ilk once cok gecmis olsun
insallah en kisa surede sagligina kavusursun

Canim ilk once yeterli sayi ve buyukluge ulasinca yumurta toplama islemi yapiliyor ve ayni gun spermle bir araya getirerek gelisimleri takip ediliyor.
Genelde 3. Veya 5. Gun dondurma islemi yapiliyor
Ama son donemlerde ilk gunden dondurulup cozundukten sonra gelisimine gore takip yapiliyor
toplama islemi basit ve sikintisiz bir islem sadece uyutup uyaniyorsun ve sonrasinda cok nadir hafif bir agri hissediliyor sakin korkma
Insallah hersey yolunda gider
Rabbim yardimcin olsun

Feryalcim merhaba merkez araştırmalarından bizleride haberdar et canım:) benim yarın adet günüm geçen ay 28 günde olmuştu. Bu ay bugün 29. Günüm daha tık yok gecikecek heralde adet belirtileri vardı kesildi inşallah gelir 1-2 güne artık sabırsızlanıyorum donmuş tedavisi için. Bir ümit acaba hamile olabilirmiyim kendiliğimden diyorum. Ohss oldum ya fazla uyarılma nın keşke bir bebek süprizi olsa...

Arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin yumurta toplama hafif narkozla yapılan basit bir işlem. Kanser tedavisi öncesi zor da olsa çok doğru bir karar embriyo donurmak. Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın seni.

canım inşallah en kısa sürede rabbim sana da nasip eder çok üzüldümm

Teşekkürler... şimdi 1 ay ara verdi dr.um. Geride dondurulmuş 3 tane daha embriyomuz kaldı.Şimdi umudumu onlara bağladım. önümüzdeki ay adet olunca gidicem. İnşallah Rabbim bunlara can verir de tutarlar.

Teşekkürler... şimdi 1 ay ara verdi dr.um. Geride dondurulmuş 3 tane daha embriyomuz kaldı.Şimdi umudumu onlara bağladım. önümüzdeki ay adet olunca gidicem. İnşallah Rabbim bunlara can verir de tutarlar.

Arkadaslar
Insallah her ikinizinde tedavisi olumlu sonuclanir.
Ama size tavisyem eger yaptirmadiysaniz pihtilasma testini mutlaka yaptirin.
insallah hersey gonlunuze gore olur bizlerede umut olursunuz.:16;

Arastiriyorum arkadasim
Insallah icime sinen bir yerde baslarim bir sonrakine
Pozitif sonuc kadar devamida onemli cunku
Gerci bana
Genetik pihtilasma bagisiklik siatemi gibi testler yapildi
Aanada haber veririm ama
Insallah pozitif sonuc gorur ve ihtiyac duymazsin

Arkadaslar
Insallah her ikinizinde tedavisi olumlu sonuclanir.
Ama size tavisyem eger yaptirmadiysaniz pihtilasma testini mutlaka yaptirin.
insallah hersey gonlunuze gore olur bizlerede umut olursunuz.:16;

canım çok teşekkürler inşallah çektiğimiz bu sıkıntılar neticelenir. bunu hepiniz için hepimiz için bütün kalbimle istiyorum

Şu anda tüm ümidimi son 3 embriyoma bağladım. İlk aşılama tedavimde hamile kaldım OHSS gelişti, hastanede yattım. çok zordu çok ağladım. ya gebeliğini sonlandıralım yada dayanacaksın demişti dr.um. nefes bile alamıyordum. yatamıyordum. albümin verdiler damarım kalmamıştı serum takılacak o dereceydim yani. sonrasında kimyasal gebelik gelişti tabi bebek o streste gelişir mi!, kalp atışı olmadı sadece kese gelişti. Bebek yoktu ama düşürene kadar canım çıktı. baya bir ara verdim vücudum toparlasın diye (1,5 yıl kadar). şimdi de ilk tüp bebek denememde yine OHSS ye doğru gidince durumum dr.um (dr u değiştirdim tabi ) donduralım embriyoları yoksa yine ciddi OHSS olursun dedi. bizde dondurduk. ve malesef ilk denememizde tutmadı. şimdi ocak ayını bekliyorum kalan embriyolarımı. inşallah 2013 bana uğur getirir.

Arkadasim adet oldunmu yeni tedaviye basladinmi
Gelismeleri merak ediyorum
insallah sen.pozitif alicaksin
Sakin stres yapma emi

canım benim yoğun bir 25 gün geçirdim bu yoğunlukta tedavimde iptal oldu ve adet olmayı bekliyom daha adet olmadım 1 gün az kanamam oldu ertesi gün kanamöa kesildi o gün bu gündür daha adet olmadım bekliyorum inş adetten sonra doktor rahime bakıcak neden kalınlaşma olmadı diye inş bundan sonra rabbiminde izniyle sıkıntı olmaz hayırlısıyla bende bebişlerimi göbüşüme alırım

sen ne yaptın merkez arıyomuşsun farklı merkezdemi bu sefer deneyeceksin nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…