canım benim yoğun bir 25 gün geçirdim bu yoğunlukta tedavimde iptal oldu ve adet olmayı bekliyom daha adet olmadım 1 gün az kanamam oldu ertesi gün kanamöa kesildi o gün bu gündür daha adet olmadım bekliyorum inş adetten sonra doktor rahime bakıcak neden kalınlaşma olmadı diye inş bundan sonra rabbiminde izniyle sıkıntı olmaz hayırlısıyla bende bebişlerimi göbüşüme alırım
sen ne yaptın merkez arıyomuşsun farklı merkezdemi bu sefer deneyeceksin nasipse
Ilk once cok gecmis olsun
insallah en kisa surede sagligina kavusursun
Canim ilk once yeterli sayi ve buyukluge ulasinca yumurta toplama islemi yapiliyor ve ayni gun spermle bir araya getirerek gelisimleri takip ediliyor.
Genelde 3. Veya 5. Gun dondurma islemi yapiliyor
Ama son donemlerde ilk gunden dondurulup cozundukten sonra gelisimine gore takip yapiliyor
toplama islemi basit ve sikintisiz bir islem sadece uyutup uyaniyorsun ve sonrasinda cok nadir hafif bir agri hissediliyor sakin korkma
Insallah hersey yolunda gider
Rabbim yardimcin olsun
Arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin yumurta toplama hafif narkozla yapılan basit bir işlem. Kanser tedavisi öncesi zor da olsa çok doğru bir karar embriyo donurmak. Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın seni.
Kafam o kadar karisikki
Dr umu seviyor ve sonsuz.guveniyorum
Ama bir yandanda erken.dogum.sebebinide arastiriyorum.
Birkac dr la gorustum.hepsinin aciklamasi ayni
U.u de gideyim diyorum
Bakalim artik.hayirlisi
yillar oncesinden rapor hakkim var ve ordaki dr u dacok methediyorlar
Ne bileyim maddiolarak zorlanmam en.azindan
Senden iyi haberler bekliyorum
Insallah rahimle ilgili bir sikinti cikmaz
Ne olur pozitif sonuc olsun.
Arkadasim nerelerdesinnnnnnnn.
Tedavin ne asamada
arada bir yazin emi
pes etmek yok.:88:
merhaba
bazi sorunlar yüzünden giremedim nete
ama artik burdayim
canim tedavide degilim bu ara
temmuz opulu deneme
eylül donmus deneme
kasim opulu deneme
derken aslinda su an uzuunn bir ara vermek isterdim yasim genc olsaydi.
son donmus yumurtalarida deniycem iste.büyük ihtimal ocakta.insaallah özlemime kavusurum.aksi olursa ihtiyacim olan dinlenme süresini verecegim kendime.
zaten bi daha burda deneme düsünmüyorum.
Merhaba
Nasilsin?
Arastiriyorum arkadasim
Insallah icime sinen bir yerde baslarim bir sonrakine
Pozitif sonuc kadar devamida onemli cunku
Gerci bana
Genetik pihtilasma bagisiklik siatemi gibi testler yapildi
Aanada haber veririm ama
Insallah pozitif sonuc gorur ve ihtiyac duymazsin
Şu anda tüm ümidimi son 3 embriyoma bağladım. İlk aşılama tedavimde hamile kaldım OHSS gelişti, hastanede yattım. çok zordu çok ağladım. ya gebeliğini sonlandıralım yada dayanacaksın demişti dr.um. nefes bile alamıyordum. yatamıyordum. albümin verdiler damarım kalmamıştı serum takılacak o dereceydim yani. sonrasında kimyasal gebelik gelişti tabi bebek o streste gelişir mi!, kalp atışı olmadı sadece kese gelişti. Bebek yoktu ama düşürene kadar canım çıktı. baya bir ara verdim vücudum toparlasın diye (1,5 yıl kadar). şimdi de ilk tüp bebek denememde yine OHSS ye doğru gidince durumum dr.um (dr u değiştirdim tabi ) donduralım embriyoları yoksa yine ciddi OHSS olursun dedi. bizde dondurduk. ve malesef ilk denememizde tutmadı. şimdi ocak ayını bekliyorum kalan embriyolarımı. inşallah 2013 bana uğur getirir.
canım benim yoğun bir 25 gün geçirdim bu yoğunlukta tedavimde iptal oldu ve adet olmayı bekliyom daha adet olmadım 1 gün az kanamam oldu ertesi gün kanamöa kesildi o gün bu gündür daha adet olmadım bekliyorum inş adetten sonra doktor rahime bakıcak neden kalınlaşma olmadı diye inş bundan sonra rabbiminde izniyle sıkıntı olmaz hayırlısıyla bende bebişlerimi göbüşüme alırım
sen ne yaptın merkez arıyomuşsun farklı merkezdemi bu sefer deneyeceksin nasipse
merhaba
bazi sorunlar yüzünden giremedim nete
ama artik burdayim
canim tedavide degilim bu ara
temmuz opulu deneme
eylül donmus deneme
kasim opulu deneme
derken aslinda su an uzuunn bir ara vermek isterdim yasim genc olsaydi.
son donmus yumurtalarida deniycem iste.büyük ihtimal ocakta.insaallah özlemime kavusurum.aksi olursa ihtiyacim olan dinlenme süresini verecegim kendime.
zaten bi daha burda deneme düsünmüyorum.
Arkadaslar bugun saglik ocagina gidip tetonoz asisi yaptirdim digeri bir ay sonra
Vurulan iki doz 3 yil koruyormus
Aylardir aklimdaydi ve erken dogum riski olan hastalarda tartismali bir durum
Ben gerci dereyi gormeden pacalari sivadim ama kismetse en az sikintiyla gecirmek iatiyorum artik sureci
Insallah rabbim emeklerimin karsiligini veriri
canım inşallah kalınlaşma olur birdahaki sefere ve alırsın bebekleri. ben de korkuyorum ilk tüp bebeğim de dondurulmuşlara kaldık. bir de kalınlaşmama sorunu var öyle mi. inş benim de başıma gelmez.
canım sanada merhaba ben yorgunum evde oda değiştirdim çok yoruldum sen nasılsın
Mesaji yazdim ama cevabi simdi gordum
gelen giden gnler geciyor
Ben de dun u.u aradim 35 gun sonrasina randevu veriyorlarmis tup bebek bolumunde onumuzdeki ay arayip gidicem bir dr fikri daha almis olrum en azindan.
hem hep derim " kul plan yaparken kader gulermis " diye ama
herkese selam aranıza yeni katıldım.ben ilk çocuğuna dondurulmuş embriyo yoluyla kavuşmuş biriyim.3.denemde donmuş embriyolarla bebeğimize kavuştuk.şimdi oğlum 3 yaşında ve ben ona bir kardeş yapmak istiyorum.geride dondurulmuş 4 embriyom daha kalmıştı.şimdi şubat -mart gibi onlarıda denemek istiyorum ama aradan yaklaşık 4 yıl geçti sağlıklı çözünürlermi hiçbir fikrim yok.bu zorlu süreci 4 yıl önce çok ama çok sancılı yaşamış biri olarak bende aranızda olmak istedim rabbim benim yüzüme baktı şimdi pırlanta gibi bir oğlum var inşallah sizinde özlemini duyduğunuz bebekleriniz biran önce gelir.donmuş embriyoların yaklaşık 5 yıl saklandığı yazıyor her yerde ama zaman ilerledikçe şansta azalıyor sanırım.bakalım yine yeniden aynı süreçler yaşanacak allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese selam aranıza yeni katıldım.ben ilk çocuğuna dondurulmuş embriyo yoluyla kavuşmuş biriyim.3.denemde donmuş embriyolarla bebeğimize kavuştuk.şimdi oğlum 3 yaşında ve ben ona bir kardeş yapmak istiyorum.geride dondurulmuş 4 embriyom daha kalmıştı.şimdi şubat -mart gibi onlarıda denemek istiyorum ama aradan yaklaşık 4 yıl geçti sağlıklı çözünürlermi hiçbir fikrim yok.bu zorlu süreci 4 yıl önce çok ama çok sancılı yaşamış biri olarak bende aranızda olmak istedim rabbim benim yüzüme baktı şimdi pırlanta gibi bir oğlum var inşallah sizinde özlemini duyduğunuz bebekleriniz biran önce gelir.donmuş embriyoların yaklaşık 5 yıl saklandığı yazıyor her yerde ama zaman ilerledikçe şansta azalıyor sanırım.bakalım yine yeniden aynı süreçler yaşanacak allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim hakkında hayırlı olan olur inş rabbim daha fazla aratmasın inş tez vakitti aradığın doktoru bulur tedavine start verirsin
Canim benim
Bursada osman ve gurkan beyden iyisi yok
Amacim iyi dr bulmak degil
Sadece erken dogum sebebini arastiriyorum
Soyle genelde erken dogumlarin buyuk bolumu sularin erken gelmesi yani(emr) yuzunden oluyor ama benim sanci ve kasilmalarim vardi ve son donemlerde bunun icin 30. Haftaya kadar endol fitil kullanilabiliyor (eger bebegin suyu ile ilgili sikinti yoksa)
Ama bana hicbir ilac verilmedi
belki diyor insan istemeden 30 lu haftalarda erken ama en azindan bebek kuvezdede olsa hayata tutunuyor
Iste boyle bakalim hayirlisi olsun:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?