dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Kafam o kadar karisikki
Dr umu seviyor ve sonsuz.guveniyorum
Ama bir yandanda erken.dogum.sebebinide arastiriyorum.

Birkac dr la gorustum.hepsinin aciklamasi ayni
U.u de gideyim diyorum
Bakalim artik.hayirlisi
yillar oncesinden rapor hakkim var ve ordaki dr u dacok methediyorlar
Ne bileyim maddiolarak zorlanmam en.azindan

Senden iyi haberler bekliyorum
Insallah rahimle ilgili bir sikinti cikmaz
Ne olur pozitif sonuc olsun.

ıkınızede cok tesekkurler artık herseyı sorun hlıne htrmeye basladım bı ıgneye bıle thmmulum klmadı bu yuzden ıcımı rhtlattınız

canım benim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin doğru diyorsun doktorumuz mükemmel ama maddi yönden baktığımızda herşey aynı olmuyo rabbim seninde güzel gönlüne göre verir eminim rabbim daha fazla aratmaz inş seni

inş benimde herşey bundan sonra yolunda gider canım rabbim benimde dondurulmuş bebişlerimle güldürür yüzümü

Arkadasim nerelerdesinnnnnnnn.

Tedavin ne asamada
arada bir yazin emi
pes etmek yok.:88:

merhaba
bazi sorunlar yüzünden giremedim nete
ama artik burdayim

canim tedavide degilim bu ara
temmuz opulu deneme
eylül donmus deneme
kasim opulu deneme
derken aslinda su an uzuunn bir ara vermek isterdim yasim genc olsaydi.
son donmus yumurtalarida deniycem iste.büyük ihtimal ocakta.insaallah özlemime kavusurum.aksi olursa ihtiyacim olan dinlenme süresini verecegim kendime.
zaten bi daha burda deneme düsünmüyorum.

:79::79: seni gordugume sevindim:81:
Ocak ta basliyorsun ne guzel
Bana dr um maet oncesi olmaz dedi.ust uste cok yiprandin ama varsir bundada bir hayir insallah.

Sakin umutsuz olma insallah bu sefer olucak
Ha bu arada yastan bahsetmeyin uzerime aliniyorum

Gelismeleri yaz emi ozletme kendini

Arkadaslar bugun saglik ocagina gidip tetonoz asisi yaptirdim digeri bir ay sonra
Vurulan iki doz 3 yil koruyormus
Aylardir aklimdaydi ve erken dogum riski olan hastalarda tartismali bir durum

Ben gerci dereyi gormeden pacalari sivadim ama kismetse en az sikintiyla gecirmek iatiyorum artik sureci

Insallah rabbim emeklerimin karsiligini veriri

canım ben de adet olmayı bekliyorum bekleyince gelmez ya aynen öyle bir durumla karşı karşıyayım 3 gün gecikti. 1 gün arayla iki tane idrar testi yaptım ikisinde de yaptıktan 1 saat sonra falan ikinci çizgi silik çıktı. ikinci yaptığımda daha belirgindi. ben görüyorum internette paylaştım arkadaşlar da görüyoruz dediler yani ben hayal görmüyomuşum. hala adet olmadım ama teste de hiç güvenmiyorum. ohss sonrası sağlıklı yumurtlama olur mu acaba bir faydası olsa bari çektiğimiz bu sıkıntının. bakalım inşallah olmam da rabbim mucizesini göndermiştir ama sanmam her işde de bir hayır vardır. belki ertelenme sebebi rabbimin kendiliğinden verecek olmasıdır bilemeyiz.
artık benim genetik ve pıhtılaşma testlerim de transferden sonraya kaldı eğer tutmazsa kolları sıvamak lazım ...

canım 1.5 yıl gerçekten çok güzel dinlenmişsin. keşke ben de öyle sabredebilsem 1-2 ay dinlenmek gerçekten yetmiyor rahimin toparlanması için. ben de ekim de ohss oldum. kasım başı adet oldum . aralık adetinle başlarız dedi doktor şimdi onu bekliyorum. siz dondurduktan kaç ay sonra gittiniz transfere? tutmamasına üzüldüm gerçekten.

canım inşallah kalınlaşma olur birdahaki sefere ve alırsın bebekleri. ben de korkuyorum ilk tüp bebeğim de dondurulmuşlara kaldık. bir de kalınlaşmama sorunu var öyle mi. inş benim de başıma gelmez.

hoşgeldin canım inşallah ocakta başarılı olursun denemende. vücudun dinlenmesi gerçekten çok önemli.

nasıl yani erken dopum riski olanlarda tetenos olursan doğumu mu tetikliyor anlamadım ben canım biraz açıklarmısın. o kadar yoruldum ki sürekli doktorlarda koşturmaktan vitaminlerime tiroidlerime bilmem neyime baktırmaktan. salıvermek istiyorum kendimi (

canım inşallah kalınlaşma olur birdahaki sefere ve alırsın bebekleri. ben de korkuyorum ilk tüp bebeğim de dondurulmuşlara kaldık. bir de kalınlaşmama sorunu var öyle mi. inş benim de başıma gelmez.

canım tedaviye başladığında elinden geldiğince stres yapma benim normalde rahimde sıkıntı yoktu bu ay çok yoğun ve stresli geçti buda rahimin kalınlaşmasını bıraz etkiledi sende adetten sonra dikkat et stres yapma inş rabbim senide benide tüm çocuk için gayret eden anne adaylarınında kucağını doldurur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

canım sanada merhaba ben yorgunum evde oda değiştirdim çok yoruldum sen nasılsın

Mesaji yazdim ama cevabi simdi gordum
gelen giden gnler geciyor
Ben de dun u.u aradim 35 gun sonrasina randevu veriyorlarmis tup bebek bolumunde onumuzdeki ay arayip gidicem bir dr fikri daha almis olrum en azindan.
hem hep derim " kul plan yaparken kader gulermis " diye ama

Canim tetenoz aaiai durumu tartismali bir durum
Riakli gebelik uzmanlaei arasinsa erken dogumu tetikliyor diyende var yok diyende
benim diger topigimde bu konu cok taetisildi ve bazi arkadaslara dr lari yaptirmadi bile
ben yasadigim aci tecrubeden dolayi heraeyden korkar oldum ve elimdeki zamani degerlendirmek istedim
Kismet olursa birde bu konuda arada kalip uzulmem
Belki benimki gereksiz tedbir ama aetik.elimden baska turlusu gelmiyor
yillar sonra kavuamusken kaybetmek cok aci
rabbim kimselere gostermesin

Ama bakin tekrar tekrar uyariyorum
Ne olur yanlis anlMayin
Gebelikte serviks olcumunuzu daha 8. Hafta itibariyle yaptirin
cunku dr larin %99 u bunu 20. Haftada yapiyor ve cani yanan arkadaslar cok sayidainsallah pozitif sonuc alir bebegine kavusursun
Eger kafana takilan birsey olursa bildigim kadariyla her zamN yaedimci olurum

herkese selam aranıza yeni katıldım.ben ilk çocuğuna dondurulmuş embriyo yoluyla kavuşmuş biriyim.3.denemde donmuş embriyolarla bebeğimize kavuştuk.şimdi oğlum 3 yaşında ve ben ona bir kardeş yapmak istiyorum.geride dondurulmuş 4 embriyom daha kalmıştı.şimdi şubat -mart gibi onlarıda denemek istiyorum ama aradan yaklaşık 4 yıl geçti sağlıklı çözünürlermi hiçbir fikrim yok.bu zorlu süreci 4 yıl önce çok ama çok sancılı yaşamış biri olarak bende aranızda olmak istedim rabbim benim yüzüme baktı şimdi pırlanta gibi bir oğlum var inşallah sizinde özlemini duyduğunuz bebekleriniz biran önce gelir.donmuş embriyoların yaklaşık 5 yıl saklandığı yazıyor her yerde ama zaman ilerledikçe şansta azalıyor sanırım.bakalım yine yeniden aynı süreçler yaşanacak allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim hakkında hayırlı olan olur inş rabbim daha fazla aratmasın inş tez vakitti aradığın doktoru bulur tedavine start verirsin

rabbim oğlun u sana bağışlasın inş dondurulmuş bebişlerinle oğluna kardeş gelir rabbimin dediği olur sevgili arkadaşım embriyonun demekki 5 yıl dayanma süresi varki 5 yıl donduruyorlar inş senin embriyolarda sağlıklı çözünür ve sana sıkı sıkı tutunurlar

Iyi dileklerin sagol canim
Ne guzel.birkez nasip ettmis rabbim insallah yeni denemendede yuzun guler
Ve.bebegine kavusursun

Turkiyede max. Saklama suresi 5 yil neden bilmiyorum
Ben surenin emb.olumsuz etkileyecegini sanmiyorum sonucta ha 3 ay ha 4 yil
onemli olan saglikli cozunsunler
Ama sansin yuksek 4 taneden muhakkak saglikli cikacaktir
insallah hersey yolunda gider

canım benim hakkında hayırlı olan olur inş rabbim daha fazla aratmasın inş tez vakitti aradığın doktoru bulur tedavine start verirsin

Canim benim
Bursada osman ve gurkan beyden iyisi yok
Amacim iyi dr bulmak degil
Sadece erken dogum sebebini arastiriyorum

Soyle genelde erken dogumlarin buyuk bolumu sularin erken gelmesi yani(emr) yuzunden oluyor ama benim sanci ve kasilmalarim vardi ve son donemlerde bunun icin 30. Haftaya kadar endol fitil kullanilabiliyor (eger bebegin suyu ile ilgili sikinti yoksa)
Ama bana hicbir ilac verilmedi
belki diyor insan istemeden 30 lu haftalarda erken ama en azindan bebek kuvezdede olsa hayata tutunuyor

Iste boyle bakalim hayirlisi olsun:81:

canım hep dedim diyorumda rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş aradığın soruların cevabını tam anlamıyla bulursun rabbim bundan sonra üzmesin seni hep güzel haberlerini okuyayım bu topikten inş hep duamdasın canım

Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi hiç dondurulmuş tedavisine bu adetimşe başlicaz ve benim adet tarihim 12 aralık dı ve olmadım stres yapıyorum sanırım bir de hamileyim diye heveslendim neyseki beynimi rahatlatmak için kan testi yaptırdım be sonuç negatif artık huzurla adetimi bekleyebilirim ama hala gelen giden yok geçen ay 28 günde olmuştum tedaviye başladığımdan beri bazı aylar böyle 4-5 gün gecikiyor. Sanırım ohss den kalma kistler yüzünden geçen ay doktor 10 mm in altındalar gayet iyi bu demişti ama büyüyüp daha da büyük kistlere mi dönüştüler acaba korkmaya başladım( sizce donmuş tedavisinde opu dan sonra 2 adet dinlenmek yeter mi doktorum bakıcaz duruma dedi ama muhtemelen başlarız dedi. Acaba ocak ayını beklemeyi teklif etsem mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…