Ayyyy... inşallah ya. umarım güzel haberlerimizi birbirimize veririz.Desenize ocak ayinda burasi senlenicek.:124:
hadi bakalim insallah.
feryal canım nasılsın bayadır görüşemedik tedavi işini ne yaptın
beni sorarsan adet oldum işte doktorla görüştüm temizlendikten sonra arıyacağım gün verecek yine rahime bakıcak neden kalınlaşma olmadı diye inş bundan sonra herşey güzel olur bende bebişlerimi göbüşüme alırım
Benim daha vaktim var
En az 3 adet gecmesi gerekiyor. Ve nakil sonrasi ilk adetimi bu ay oldum.
Sana tekrar histereskopimi yapilacak
yada ultrasonlami bakilacak sadece
insallah hersey yolunda gider biran once bebeklerine kavusursun
Gelismeleri yazarsan sevinirim.
Canim kotuyu dusunme
Ben iki kez dond.emb transferi yaptirdim ama hucreler cozundukten sonra
hicbir sorun yasamadik.
Insallah senin icinde hersey yolunda gidecek.
Canim benim ilk transferimde adetin 2. Gunu estrofemle basladi ve nakil oncesi progestan fitil kullandirmaya basladi.
ikinci silemde adetin 21. Gunu lucrin yeni adetin 2. Gunu dusukten baslayip artan dozlarla estrofem kullandirdi. Ve nakil oncesi 5 gun progestan fitil
Bende anlamis degilim ama ne derlerse yapiyoruz.
Insallah senin icinde en.iyisi olur
Ve guzel haberlerni alir mutlulugunu paylasiriz burda.:81:
canım yeniden hixtereskopi yapacak doktor ondan sonraki ayda nasipse tedaviye başlıcam rabbimde izin ederse
canım daha önünde çok var hayırlısı olsun inş bu sefer beklediğine değer
Hayirlisi olsun insallah.
bu yolda cabalayan emek veren herkesin rabbim yuzunu guldursun insallah.
Insallah bu sefer sikinti hallolur ve hayirlisi ile tedavine baslarsin.
amin canım amin inş rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü
bakalım inş bir sıkıntıda çıkmaz endişede etmiyo değilim bakalım az kaldı inş herşey yolunda gider bundan sonrasında
Insallah
Persembe guzel haberlerle gel
Canim ben bu ugurda ozellikle 2008 den beri cok emek verdim
Umut korku sevinc endise hepsi bir arada ne yazikki bizler icin
ama kismetse sonu guzel olucak
Dr a gittiginde kafana takilan ne varsa hepsini sor
Soru isaretleriyle baslama
Dr en iyisini yapicaktir ama bizim psikolojik olarakta iyi olmamiz cok onemli
Gorusme sonrasinda yazarsan sevinirim
eger aklina takilan birsey olursa biliyorsam sonuna kadar cevaplarim.
feryal canım doktorumdan allah razı olsun benim aklıma takılan bişeyi sanki benim içimi okuyorcasına hemen ben sormadan cevaplıyo inş bundan sonrasında herşey yolunda gider benim tek endişem embriyolar ya çözünürken bir sıkıntı olursa diye başka endişem yok hayırlısıyla bir göbüşüme alsam bebişleri içim rahat edecek ondan sonrası rabbim ne taktir etmişse o
Canim ben iki kez yaptirdim don.emb nakli ve hucreler her seferinde saglikli cozundu
insallah seninde saglikli olucaklar ve nakil yapilacak
Sonucta iyi olucak insallah
Bende mart adetiyle gidetim diyorum bakalim kismet
maddi manevi yorulduk
Yaklasik uc yildir dr a calisiyoruz
ama baska caremizde yok
Rabbim daha fazla aratmaz insallah.
bayanlar günaydın..bişey soracağım..dondurulmuş tedavisinde normal tüp tedavisi gibi hastaneye sık sık gidiliyor mu? Ben işe başlayalı 5 ay oldu da eğer birkaç ay içerisinde kendiliğinden olmazsa dondurulmuş denemek istiyorum..fakat izin alma mesele olabilir..yani sık sık kontrol oluyor mu yoksa sadece rahim kalınlaştırıcı bant takıp bir iki kere mi gidiliyor ?
Şu anda tüm ümidimi son 3 embriyoma bağladım. İlk aşılama tedavimde hamile kaldım OHSS gelişti, hastanede yattım. çok zordu çok ağladım. ya gebeliğini sonlandıralım yada dayanacaksın demişti dr.um. nefes bile alamıyordum. yatamıyordum. albümin verdiler damarım kalmamıştı serum takılacak o dereceydim yani. sonrasında kimyasal gebelik gelişti tabi bebek o streste gelişir mi!, kalp atışı olmadı sadece kese gelişti. Bebek yoktu ama düşürene kadar canım çıktı. baya bir ara verdim vücudum toparlasın diye (1,5 yıl kadar). şimdi de ilk tüp bebek denememde yine OHSS ye doğru gidince durumum dr.um (dr u değiştirdim tabi ) donduralım embriyoları yoksa yine ciddi OHSS olursun dedi. bizde dondurduk. ve malesef ilk denememizde tutmadı. şimdi ocak ayını bekliyorum kalan embriyolarımı. inşallah 2013 bana uğur getirir.
Kafam o kadar karisikki
Dr umu seviyor ve sonsuz.guveniyorum
Ama bir yandanda erken.dogum.sebebinide arastiriyorum.
Birkac dr la gorustum.hepsinin aciklamasi ayni
U.u de gideyim diyorum
Bakalim artik.hayirlisi
yillar oncesinden rapor hakkim var ve ordaki dr u dacok methediyorlar
Ne bileyim maddiolarak zorlanmam en.azindan
Senden iyi haberler bekliyorum
Insallah rahimle ilgili bir sikinti cikmaz
Ne olur pozitif sonuc olsun.
Iyi dileklerin sagol canim
Ne guzel.birkez nasip ettmis rabbim insallah yeni denemendede yuzun guler
Ve.bebegine kavusursun
Turkiyede max. Saklama suresi 5 yil neden bilmiyorum
Ben surenin emb.olumsuz etkileyecegini sanmiyorum sonucta ha 3 ay ha 4 yil
onemli olan saglikli cozunsunler
Ama sansin yuksek 4 taneden muhakkak saglikli cikacaktir
insallah hersey yolunda gider
bu arada her doktor farklı ilaç protokolleri uyguluyor opu dan sonra 15 tane progestan iğnesi aldırmıştı 3 ünü vuruldum transfer ertelenince bıraktım şimdi 12 tanesi duruyor şimdi vajinal fitil vericem diyor anlamadım gitti gerçi 3 kutu 200 mg lık ondan da var evde kalça bandım da var. varken de almak istemiyorum olanları kullanayım değerlensin onlar ben iğne kullanmak istiyorum ama bakalım benim doktorum da birden herşeyi söylemiyor her kontrolde sadece hangi ilacı kullanacağımı söylüyor. ben de merak ediyorum sonrasında ki kontrolde ondan sonrakinde transfere yaklaşınca transferden sonra ne verecek diye :)
ama geçtiğimiz ay önce hapla başlayacağını sonra bantla destekleyeceğini sonra da transfere 3 gün kala iğne başlayacağını söylemişti. belki unuttu o yüzden fitil veririm dedi artık her kontrolde başka bişey öğrenicez :)
Merhaba, ben topigi takip ediyorum, fakat yazmaya cesaret Edemedigim icin Sesimi cikaramiyom :-(. Ben 4 aşılama imsi ixsi ivf yaptirdim hepsi negatif oldu. Son ivf den yumurtalarım döndürülmüştü artık onları kullanmaya kadar verdiler.
Şimdi adetim bitmek üzere ve Perşembe gunü Dr uma gideceğiz. Artık hayırlısı hepsinin üstünden geldik. İnşallah bu defa hamis kalırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?