dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Kizlar,
bu nasil tedavi ben anlamadim gitti.:44::44:
sizler adetinizde basliyosunuz ilaclara ben 11.gün basliycakmisim.rahim kalinlastirici ve yumurta catlatmama ignesi olacakmisim.:26::26:

Yaptiracagim orda yapsinlar bakalim nolacaksa olsun.dondurulmuslarla olmassa(insallah rabbim oldurur)donmuslarim bitince doogru baska merkeze gidecegim

yumurta dondurmaya sasirdim,sonra bu donmus tedavi uygulamasina.
galiba ben bu degisik uygulamalara güvensizligimden dolayi bu sefer heyecansiz ve umutsuz oldum.

Canim ben bir kez dondurulmus transferi yaptirdim.ve adetin 2. Gunu tedaviye basladim.3*1 estrofem ilac kullandim.nakil sonrasi progestan 3*1 vajinal ve celexsone 0.4 mg igne
Ancak bu sefer dr bir ay once cagirdi.
Uygulanan iki yontem varmis
ve sana bahsedilen daha mantikli
Yumurta baskilayici ilac dedigin tr de lucrin isimli bir igne ve yumurtalarin adetin 11.gununden itibaren gelismeye baslayacagi icin buna engel olmak ve kist vs. Olusmasini onlemek.
Dr tedavi sekli dogru ancak yaklasimi ve tavri yanlis.
Orda prosedur ne sekilde isliyor bilemem ama burda da ilk konusulan maddiyat.
Sakin olmazsa sil bastan baslarim diyerek cikma yola.basari saglayan nice insanlar var hemde tek don.embriyo ile
Maddiyat bir yana bir ucuncu yikimi niye yasaticaksinki kendine hemde kendi isteginle
birak bir ay gec olsun gerekirse farkli bir merkezde guvenecegin bir dr ve yuksek moralle basla
Ve sakin basaricagina olan inancini kaybetme.

canim cook tesekkür ederim.Aksamdan beri biriniz bisey deyin diye bekledim.sen gec mi girebiliyosun hep foruma keske erkende girebilsen.
canim bu estrofem ne icin kullaniliyor?sadece estrofem kullanmissin demi nakile kadar anladigim kadariyla.
demek 11. gün de baslanabiliyor ilac kullanilmaya.
sence 11.günden itibaren rahimim kalinlasmasi yetisirmi ki?
yani bu uygulama normal mi?
ptesi.basliyimmi feryalim ben bu tedaviye bu uygulamayla ne dersin?
doktorlada yüz göz olduk moralim bozuldu.
baska merkeze gecsem orayada dondurma parasi ödiycem.buraya zaten 6 aylik ödendi.baska merkezde ne cikar karsima emin degilim ki.

hayatım moralini bozma doktorların bizim kadar hassa olmasını bekleyemeyiz ayrıca yazmışsın alman olduğunu daha ne beklenirki sen kafana takma doktorunu moralini yüksek tut ve kendini bebişlerin için hazırla ummadık taş baş yararmış o donmuş bebişlerin senin sıcaklına sımsıkı sarılacak tüm kalbimle inanıyor ve dua ediyorum senin için rabbim yardımcın olsun üzme tatlı canını...

cnm cok uzuldum bu gıbı tedavıde dr cok onemlı zaten dondurulmusların orda parayı vermeden kacmıcaksın ya ne kadar sacma cnm moralını bozma eger umutsuzsan bence bu ay hıc baslama yada baska merkez arastır

böyle bir şeyin enerjini düşürmesine izin verme, bizi bizden başkası anlamıyor şekerim, seni biraz moral olarak çökmüş görüyorum hemen toparlıyorsun kendini, işten geldim yorgunum, ama yazacağım sana sonra, öptüm

Ne kadar ayıp bu yaptıkları ya doktor bi hastaya bunu yapar mı hemde tüp bebek hastasına morale ve motivasyona ihtiyacı olduğu bu dönemde sen bozma moralini sakın enerjini düşürme içine sinmediyse değiştir merkezi moral ve motivasyon cok önemli

Bir insan bir insani bu kadarmi birebir anlayabilir,bu kadar mi iyi gelebilir söyledikleri.
bu seferki tedavimi annemle kardesim haric kimseye söylemiyorum.
söylesem milletin sirf meraktan kaynakli sorularini duymaktan sinirim bozulacak.
iyiki varsiniz
tesekkür ederim

en ıyısını yaparsın cnm benım annemlerde bılmıyo sadece eltım ve esım ılk kınde herkez bılıyodu neler cekmıstım hele negatıfı alınca soylememen en ıyısı

Canim pazartesi baslama hakkinda blrsey diyemem merkezi ve dr u bilen sensin.ben icine sinmediyse ve umutsuz baaliyacaksan ertele dedim.
Orada emb.saklamak icin aylik ucretmi aliyorlar.biz merkeze birkez ucret odedik ve yanlis bilmiyorsam max.5 yil akliyorlar.:44:
bende tedavime baslamis olsaydim daha net cevaplar verebilirdim sana ancak kismetse bir sonraki ay.
ama ben hep buralarda olucam.ne zaman olursa cevap yazmaya calisirim.
Bu aralar kislik hazirliklar disarida gezme banka isleri derken cok yogun gecti.sirf o yuzden ancak gec saatlerde yazabildim.
kismetse pazartesiden sonra daha sik giricem.
papatyam yeni transfer yaptirdi o tedavi sklini uazarsa bircok soruna cevap bjlabilirsin.
ben simdilkk ancak bildiklerimi ve arkadasligimi verebilirim.
pazartesiye kadar dingin bir kafa ile dusun eminim en iyi karari vericeksin.

dilemcım her merkezde farklı ıslıyo surec ama ben hepsını anlatıyım sana belkı yardımcı olurum
adetın 2. gunu gıttım estofem bı hapa basladım bır hafta 2 tane kullandım 3 defa tekrar gıttım doktora tek ılacla transfere kadar sonra bıldıgın gıbı jel veya ıgne bıde folıc asıt bıde coaspırın cnm kafana takılan bısey olursa sor

Canim nasil gidiyor beklemek zordur ama sonucu guzel olucak insallah.
Sana kac tane transfer yapildi ve islem oncesi yaptirdigin testler varmi
Yazarsan sevinirim.
pazartesi nakil yapilmisti yanlisim yoksa:44:
Hadi bakalim topigin ilk olucaksin.

DILEMIM
Bir ses ver
Ne yaptin
Vazgecme arkadasim.

evet cnm cok zor beklemek kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum ama sankı bebegım benımle gıbı hıssedıyorum kısmet 1 tane transfer edıldı ıslem sonra bı test yapmadık ıns sonra herkez arkamdan olarak devam gelıcek ınsallah:))
dılemı bende merak edıyorum nerede acaba

canim sen 11. günde baslaniyor ilaclara deyince kafama yatti uygulama.
papatya diyo ya icimdeki ses olcak diyo diye bende o ses yok
ama ptesi. gidicem yine galiba yapicam.o güne kadar birsey olmassa ve o gün de.
bilmiyorum ki icimdeki ses korku mu yoksa isaret mi..
dokroru yaptigini takmiyorum kafama artik.
zaten tamamen güvenmedim iki senedir ona.yari yariya güvenim.
Allah hayirlisini nasip etsin diyorum.ptesi. baslamam hayirliysa nasip etsin degilse etmesin.ama gidecegim ptesi. birsey olmassa.

canim bende adetimde basliycam saniyordum sizden okuduklarima göre.
11. gün baslayacakmis benim dr.
transfer kac gün sonra olur,rahim kalinlasmasi yetisirmi ne dersin:44:

canim aynen hissettigin gibi sonuclansin insallah bekleme sürecin.o his genelde yanilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…