dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

rabbim bi daha yaşatmasın canım.. mayıs ayını çok severim ben :16: uğurlu gelir inş sana da. mayısa kadar bol bol dinlen, kafanı dağıt. inş rabbim gusel haberler almayı nasip eder..

korkmak çok normal feryalcim yaa. bak ben hamileyim hala korkuyorum :( normal dışı bi ıslaklık hıssetsem "allahım kanmı acaba" diye korka korka bakıyorum hala.. sen Allahtan ii bir doktorla birliktesın buda çok gusel. rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını versın inş..

ikincinin planını benden çok etraftakıler yapıyo aslında :1: tüp bebek yaa hazır yollar açılmışken hiç korunma hemen hamıle kal diyorlar. oldu canım doğurup sana verırım sen bakarsın diyorum :1:

çok şukur birkaç haftadır ayaktayım. kanamalarım bittikten sonra bulantılar yuzunden gunum zehir oluyordu. şimdi çok şukur gene arada çıkarıyoruz ama olcak o kadar. işlerimi yapabiliyorum artık. çok çabuk yoruluyorum artık. o var sadece..

ben dondurulmuşlarla denediğimde doktorum bana crinone jel vermişti. kanamalarım olunca da bi sure progestan iğne kullandım. artık iğne yemekten popom taş kesilmişti :1: üç aylık olunca jeli kestim. estrofem hapda gunde üç kere bu üç ay içinde kullanılıyor. corasprın veriyorlar ama onuda kanamam olunca kestım canım.

bugun için ii haberler getirdin mi canım bize?

sevda canım rabbim hamileliğini sağlıklı tamamlayıp bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

bugün doktorumdan iyi haberlerle geldim şükür herşey yolunda dua edin inş adetimle tedavime start vereceğim bu sever dondurulmuş iki bebişimi göbüşüme alırım onlarda bana sıkı sıkı tutunur 9 ay bırakmazlar sağlıklada kucağıma alırım inş

canım benim geldim şükür herşey yolundaymış doktor bir sıkıntı yok dedi ve nasipse adetimle tedaviye başlıyacağım inş bu sefer herşey yolunda gider bir sıkıntı çıkmaz bende bebişlerime kavuşurum onları sağlıkla kucağıma almak için rabbimin izniyle gün sayarım

Cok sevindim.:46::46::124::124:

Insallah hersey yolunda gidecek ve :49::emir_bebek:

Hersey yolundaymis ne guzel
Sen yakinda gezmelerede baslarsin:1:

Insallah hersey yolunda gider ve 40 haftalarida gorursun insallah.:nazar::emir_bebek:

inş feryalim inş rabbim daha fazla aratmaz dondurulmuşlarımla güldürür yüzümü

sen nasılsın

Sende cok yiprandin cok bekledin insallah bu sefer dogru zamandir ve kavusursun bebegine yada bebeklerine hangisi senin icin hayirliysa artik

Bende iyi sayilirim
daha dogrusu gunum gunumu tutmuyor
Bazen umutlu bazen karamsar
Ama sonucta vazgecemiyorum
icimden bir ses olucak diyor insallah:16:

kızlar benimde ohssden dolayı transferim yapılmadı bebişler donduruldu ne zaman transfer yapılır :(

Merhaba :3::3:

Canim gecmis olsun.yasadigin sorunla ilgili bir bilgim yok malesef
sadece negatif uygulamadan sonra yeni islem.icin en az 3 adet donemi gecmesi gerektigini biliyorum.
en dogru aciklamayi sana dr un yada bu durumu yasayan bir arkadas verir aanirim.
Insallah bundan sonraki surecte hersey gonlunce olur:16:

Sende cok yiprandin cok bekledin insallah bu sefer dogru zamandir ve kavusursun bebegine yada bebeklerine hangisi senin icin hayirliysa artik

Bende iyi sayilirim
daha dogrusu gunum gunumu tutmuyor
Bazen umutlu bazen karamsar
Ama sonucta vazgecemiyorum
icimden bir ses olucak diyor insallah:16:

canım yıpranıyoz bekliyoz caresiz kalıyoruz ama rabbim ne için mücedele verdiğimizi bil,yo görüyo inş benim de seninde başlıyacağın son tedavilerimiz olur hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız asla karamsar olma canım bizde daha kötü durumdakileri düşün bebeğine kavuşmak için bir adım daha at rabbim bu sefer seninde güldürür yüzünü inş hep duamdasın canım duada unutma rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlerede seninle banada inş

kızlar benimde ohssden dolayı transferim yapılmadı bebişler donduruldu ne zaman transfer yapılır :(

Geçmiş olsun ben de ohss oldum ekim ayında kasım ve aralık adetlerimi gördüm sonra transfer yapıldı daha dün yapıldı 2 ay dinlendim yani sen de dinlen dinlenmiş rahim ile herşey daha güzel olur

Kızlar çok şükü dün transferim oldu. 2 embriom vardı benim ayrı ayrı dondurulmuş. Birisi 6 hücreli birisi 8 hücreli. Bitanesini çözmüşler ve o 6 hücreli olanmış. Hücre kaybı olmadı aynen transfer ettiler. Biraz üzüldüm neden önce 8 hücreli olanı çözmediniz dedim? Embriyolog dondurdultan sonra bilemiyoruz hücre sayısını tekrar gözlemleme şansımız olmuyo dedi. Yani bana saçma geldi üzerlerine hücre sayılarını yazmaları gerekmezmiydi?? Ne demek anlayamıyoruz rast gele çözüyoruz???
Yani birisi 8 birisi 4 hücreli olsaydı da 4 hücreli denk gelirse onu alıp iyi olanı bırakmak zorunda mı kalacaktım??
İkisini birden çözmedikleri için en iyi olanı alma şansım yoktu zaten. Bu da Allahtan vardır bir hayır diyorum. Siz ne düşünüyosunuz ?

Kızlar çok şükü dün transferim oldu. 2 embriom vardı benim ayrı ayrı dondurulmuş. Birisi 6 hücreli birisi 8 hücreli. Bitanesini çözmüşler ve o 6 hücreli olanmış. Hücre kaybı olmadı aynen transfer ettiler. Biraz üzüldüm neden önce 8 hücreli olanı çözmediniz dedim? Embriyolog dondurdultan sonra bilemiyoruz hücre sayısını tekrar gözlemleme şansımız olmuyo dedi. Yani bana saçma geldi üzerlerine hücre sayılarını yazmaları gerekmezmiydi?? Ne demek anlayamıyoruz rast gele çözüyoruz???
Yani birisi 8 birisi 4 hücreli olsaydı da 4 hücreli denk gelirse onu alıp iyi olanı bırakmak zorunda mı kalacaktım??
İkisini birden çözmedikleri için en iyi olanı alma şansım yoktu zaten. Bu da Allahtan vardır bir hayır diyorum. Siz ne düşünüyosunuz ?

Canım hayırlı uğurlu olsun, ben Mayıs ayında 5. Denemeye başlayacağım ve bu kadar denemede öğrendiğim şu ki, ne yumurta sayısı ne embriyo sayısı ne kaçıncı gün transfer edildiği ne de hücre sayısı inan hiçbirinin önemi yok, sadece inan ve Allah'tan iste, inan ve gerisi boş, 3 denememde 5. Gün embriyosu transfer edildi hepsi 1. Kaliteydi ve olmadı ama 2. Gün 4 hücreli embriyo transferi ile hamile kalanlar o kadar çok ki, velhasıl ayrıntılara takılma, şu an bebeğin seninle ve aksi ispat edilene kadar hamilesin buna inan ve bu süreci en güzel şekilde geçir...

Ercelf, dusuncen mantikli ama tubische katılıyorum. Sen kalbini ferah tut. Dinlenmene bak. Ben bile bir evlat sahibi oldugum halde 7 tup bebek denemedeyiz. Bu defada bana çok saçma geliyor çünkü ne birşeyi net anlatıp açıklıyorlar nede ilaç kullanacaksın diyorlar. Öyle boş boş tadevi görüyorum.

Haydi hayırlısı Ercelf. Herseyin hayırlısını dua et. 8 hücreli ne olacak? Bı dahasinami?
Bebisin sana tutunsun. 2013u dolu dolu yasa:49:

Sağolun kızlar bunda da vardır bir hayır diyorum ve moralimi bozmuyorum 8 hücreli olan hala duruyor inşallah ona gerek kalmaz bebeğim bana tutunur ve hamile kalırım sonrasında kardeş istiyoruz ama onun inşallah doğal yolla olmasını ümit ediyoruz. Ama n kötü ihtimalle bu tutmazsa onunla bir deneme daha yaparız.

Merhaba :3::3:

Canim gecmis olsun.yasadigin sorunla ilgili bir bilgim yok malesef
sadece negatif uygulamadan sonra yeni islem.icin en az 3 adet donemi gecmesi gerektigini biliyorum.
en dogru aciklamayi sana dr un yada bu durumu yasayan bir arkadas verir aanirim.
Insallah bundan sonraki surecte hersey gonlunce olur:16:

amin cnm çokteşekkür ederim güzel dileğin için hepimizin gönlümüzce olsun herşey :)

Geçmiş olsun ben de ohss oldum ekim ayında kasım ve aralık adetlerimi gördüm sonra transfer yapıldı daha dün yapıldı 2 ay dinlendim yani sen de dinlen dinlenmiş rahim ile herşey daha güzel olur

cnm bnm ileri derecede değildi hemende teşhis kndu bu ay olur sanırım yani inş hayırlısıyla

sevda canım rabbim hamileliğini sağlıklı tamamlayıp bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

bugün doktorumdan iyi haberlerle geldim şükür herşey yolunda dua edin inş adetimle tedavime start vereceğim bu sever dondurulmuş iki bebişimi göbüşüme alırım onlarda bana sıkı sıkı tutunur 9 ay bırakmazlar sağlıklada kucağıma alırım inş

amin canım inş. hadi bakalım gusel haberlerın sonu gelmesın inş :16:

Transferin hayirli olsun
Insallah sonuc iyi olur:49:

Yaptiklari aciklama bana sacma geldi
en azindan basit bir islemle kodluyabilirler
ya sayi iki degilde daha fazla olsaydi neye gore cozuceklerdi

Benimde 4 dond.vardi 2+2
Benim 5.gun embriyosuydu blastokist
Hepsi ayni durumda oldugu icin sorun olmMisti

Ama bundada vardir bir hayir
Hucre sayisindan cok kismet olmus olmasi onemli
insallah dogru zamandir:16:

Arkadaslar, uç gün sonra bugün transferim oldu. Yani uç gün önce yumurtalarımın buzunu erittiler:34: bu sabah hastaneden aradılar. Öğleyine randevu verdiler gittik. Bizi içeriye çağırdılar.... İlk sorduğum soru tek mı ciftmi embriyo transfer edeceksiniz.:1:
6 tane yumurtadan uctanesi hucrelenmis. Arasındaki en iyi ikisini transfer ettiler. Biri 7 hücreli ötekisi 4 hucreliymis. Hadi hayırlısı ikisine iyi gelişip bana tutunurlar. :49:

Back
X