- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
rabbim bi daha yaşatmasın canım.. mayıs ayını çok severim benuğurlu gelir inş sana da. mayısa kadar bol bol dinlen, kafanı dağıt. inş rabbim gusel haberler almayı nasip eder..
korkmak çok normal feryalcim yaa. bak ben hamileyim hala korkuyorumnormal dışı bi ıslaklık hıssetsem "allahım kanmı acaba" diye korka korka bakıyorum hala.. sen Allahtan ii bir doktorla birliktesın buda çok gusel. rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını versın inş..
ikincinin planını benden çok etraftakıler yapıyo aslındatüp bebek yaa hazır yollar açılmışken hiç korunma hemen hamıle kal diyorlar. oldu canım doğurup sana verırım sen bakarsın diyorum
![]()
çok şukur birkaç haftadır ayaktayım. kanamalarım bittikten sonra bulantılar yuzunden gunum zehir oluyordu. şimdi çok şukur gene arada çıkarıyoruz ama olcak o kadar. işlerimi yapabiliyorum artık. çok çabuk yoruluyorum artık. o var sadece..
ben dondurulmuşlarla denediğimde doktorum bana crinone jel vermişti. kanamalarım olunca da bi sure progestan iğne kullandım. artık iğne yemekten popom taş kesilmiştiüç aylık olunca jeli kestim. estrofem hapda gunde üç kere bu üç ay içinde kullanılıyor. corasprın veriyorlar ama onuda kanamam olunca kestım canım.
bugun için ii haberler getirdin mi canım bize?
sevda canım rabbim hamileliğini sağlıklı tamamlayıp bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
bugün doktorumdan iyi haberlerle geldim şükür herşey yolunda dua edin inş adetimle tedavime start vereceğim bu sever dondurulmuş iki bebişimi göbüşüme alırım onlarda bana sıkı sıkı tutunur 9 ay bırakmazlar sağlıklada kucağıma alırım inş