• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Tüp bebekten iki güne ver dediler ama ben pazar vermeyi düşünüyorum kismetimizde varsa olur senin kaçıncı günün inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsünüz
Insallah canim benim hepimiz gorelim hayirlisiyla . Pazar ver veya pazartesi bekle canim . Zaten hamileligin devam ederse daha cok beklemeyi ogreniceksin. Mesela kese gormek icin kalp atisini duymak icin ense kalinligi vs vs :)) oo 9 ay cok stres yaparsan bitmez . Tevekkul Et Allah a . Dua et en guzel sey odur.

Insallah canim benim hepimiz gorelim hayirlisiyla . Pazar ver veya pazartesi bekle canim . Zaten hamileligin devam ederse daha cok beklemeyi ogreniceksin. Mesela kese gormek icin kalp atisini duymak icin ense kalinligi vs vs :)) oo 9 ay cok stres yaparsan bitmez . Tevekkul Et Allah a . Dua et en guzel sey odur.

Allah razı olsun canim bundan önceki taze transferi değerlerin yüksek cikmişti ama kürtaj oldum inşallah bu sefer nasip eder Rabbim seninde az kalmış Rabbim kucağına almayi nasip etsin hepimize

Allah razı olsun canim bundan önceki taze transferi değerlerin yüksek cikmişti ama kürtaj oldum inşallah bu sefer nasip eder Rabbim seninde az kalmış Rabbim kucağına almayi nasip etsin hepimize
Amin canim benim insallah yuzumuz guler bu sefer . Hamile kalmak degil de kalip guzel saglikli ilerlemesi icin cok dua ediyorum
Zaten tekrarlayan dusuklerim var

Hayırlı olsunnn canımm tedavin. Bende geçen hafta perşembe transfer için kontrole gittim benimkiside dondurulmuş ebriyo transferi olacak. İlk defa önümüzdeki pazartesi gidicem iğneler ve ilaçlardan sonra oda 12.gün olmuş oluyor. Pazartesiden sonra daha kaç kere giderim bilmiyorum. Sanırım rahimin kalınlaşma durumuna yani kişiye göre değişiyor

Canim cokk tesekkur ederim cok yardimci bi cevap oldu.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. :KK36:

Kızlarrrr transfer öncesi kullanılan iğnemi vurulmayı unutttum dün (enox) kan sulandırıcı birşey olur muuuuuuu

Nasıl unuttuğumu hala inanıyorummm zaten canım normalde dakikasını bile kaçırmam ilaçlarımın iğnemin fakat dün telaşlı koşturmalı bir gündü unuttum gitti :KK43:
Alarm kuruyorum ben sagolsun ben unutsam da o unutmuyor :)

Kızlar geçen günde yazdım ama cevap alamadim 2 senelik dondurulmus emriyolarim var bu ay kullanacam onlari çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyoların ise yaramadığı söyleniyor sizce

• Selam Kizlar ben 8 kasimda opu oldum yumurtam cok oldugu icin embiryonlarimizi dondurdular ocakta InsAllah transver olucak.kizlar size bir sey sormak istiyorum.Dondurulmus transver icin adetin ilk gununden transver gunune kadar kac kere doktor konturolune gitdiniz?:110:
Transferde dahil olmak üzere 4 kez gittim.

Kızlar geçen günde yazdım ama cevap alamadim 2 senelik dondurulmus emriyolarim var bu ay kullanacam onlari çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyoların ise yaramadığı söyleniyor sizce
Canim yok öyle birşey
Daha 2 gün önce tv de gösterdiler 24 senelik dondurulmuş emriyo ile hamile kalip bebeğini kucağına almış bi kadın

Bizim bi komşu 5 senelik dondurulmuş emriyosu ile 2. Çocuğunu kucağına aldı
Herkes herseyi konuşuyor dinleme kimseyi

Back
X