• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar birşey sormak istiyorum , pozitif alanlar pozitifi aldıktan sonra da adet sancısına benzer sancılarınız oldu mu ? Korkutuyor beni bu sancılar :KK43:

Kızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen.oysaki sol kasığımda ve belimde kaç gündür ağrı var.umarım daha erken olduğu için böyle çıkmıştır sonuç.artik buna inanmak istiyorum.
erhaba 19 unda oldum bende transferimi dondurulmis embriyolardan iki adet transfer edildi 5. Gununm sabah dayanamadim odrarda cok silik ikinci cizgi cikti ama kan icin cok erken oldugunu dusunuyorum yaptirmadim bana 2 mayıs dendi tarih olarak oncesi kan testi yaptirmayi dusunmuyorum ilk erken yaptirmayi dusundum ama sonrasinda doktorun bir bildigi vardirki o tarihlere uzatti bence sen hemen endiseye kapilma ne tarih denmisse bekle

Merhaba, ben de dondurulmus embriyo ile 5.gun dondurulmus transferi oldum, ikinci denemem, kalite 4aa ydi. Bugun 8.gunum, evde idrar tahlili yaptim sonuc negatif, persembe gunu kan tahlili gunum, ama okudugum kadariyla idrar tahlilinde en azindan ikinci cizginin silik cikmasi gerekiyor. Acikcasi umudum azaldi ama tabiki kan tahlilini de yaptiracagim, bu sekilde deneyim yasayan oldu mu? Simdiden tesekkurler..

Kızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen.oysaki sol kasığımda ve belimde kaç gündür ağrı var.umarım daha erken olduğu için böyle çıkmıştır sonuç.artik buna inanmak istiyorum.
Canım erken daha umudunu kaybetme hormonlar kana anca etki ediyor sabırla bekle dua edelim inşallah

Merhaba kızlar
Ben 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ve 2 denemem ,1 denememde gene 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ama malesef negatif tı ama şimdi microçip yöntemi uyguladı dr.um
Bugün 7 günüm
Lütfen bana dua edermisiniz
Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah canım yavruların seninle olsun duamız seninle hepimizle

Merhaba, ben de dondurulmus embriyo ile 5.gun dondurulmus transferi oldum, ikinci denemem, kalite 4aa ydi. Bugun 8.gunum, evde idrar tahlili yaptim sonuc negatif, persembe gunu kan tahlili gunum, ama okudugum kadariyla idrar tahlilinde en azindan ikinci cizginin silik cikmasi gerekiyor. Acikcasi umudum azaldi ama tabiki kan tahlilini de yaptiracagim, bu sekilde deneyim yasayan oldu mu? Simdiden tesekkurler..
Benim oğlumda oldu onda dondurulmuş değildi idrarda negatif kanda pozitif almıştım inşallah sende pozitifi görürsün

Canım erken daha umudunu kaybetme hormonlar kana anca etki ediyor sabırla bekle dua edelim inşallah
Allah razi olsun canım.inan duaya çok ihtiyacım var.elimden geldiğince hep dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.

Canimm sen normal rutin hayatına dönüş yaptın mi ? Ben ancak 4-5 gün dikkat edebildim sonrasi koşturmaca devam , malum başka çocuk olunca ister istemez insan koşturuyor .
Aynen canım bende normal yaşantıma döndüm rutin aynı şeylere devam ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylere ben oğlumdada normal işlerime dönmüştüm Rabbim esirgeyecek inşallah bebeklerimiz sağ salim bizle olacak
Allah razi olsun canım.inan duaya çok ihtiyacım var.elimden geldiğince hep dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.
Amin inşallah canım Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasın kulun kula duası kabul olurmuş birbirimize dua edelim inşallah

Back
X