• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bende korktum rahim büyüyor biliyorum ama normalmi değilmi diye insan korkuyo bide ikiz olunca daha tedirgin oluyorsun hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin hepimize
Aynen canım bende sürekli diken üstündeyim ikiz olduğu için. Kaç haftalıksın ?

Merhaba ,
Bugün tarnsferin 11. Günü kan değerim 606 çıktı.rabbime şükürler olsun 7. Denememde pozitif sonuç aldım.iki Embriyo transfer edilmişti ikiside tutunmuştur inşallah .20 gün sonra kalp atışları için gideceğim çok ama çok mutluyum.

Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
inşallah sağlıkla dünyaya gelir çok ama çok mutlu olun

Merhaba ,
Bugün tarnsferin 11. Günü kan değerim 606 çıktı.rabbime şükürler olsun 7. Denememde pozitif sonuç aldım.iki Embriyo transfer edilmişti ikiside tutunmuştur inşallah .20 gün sonra kalp atışları için gideceğim çok ama çok mutluyum.
İnşallah canım sağlıkla kucağına al gözünüz aydın

ben dondurulmus embiroo ile hamile kaldım çok şükür ilk transverimde inşallah seninkide tutar
Merhaba dondurulmuş embriyoyla Doğum yapanların bebekleri sağlıklı mı? Tüp bebekle doğmuş ama konuşamayan algıda sıkıntısı olan bir çocukla karşılaşmıştım. Korkuyorum. Bana bilgi verir misiniz bu konuda ?

Yarar canım zaten diğer verilen ilaçlarda aynı hormon salgılamak için biraz senin geç kalınlaştığı için hızlandıracaklar demekki 2 günde kalınlaşmasına göre ilaç takviyesi veya azaltması yaparlar inşallah yolunda gider herşey dua edelim

insallah canim insallah artik bir umut dogsun bi yerlerden. estrofem kullaniyodum zaten bgnde ek olarak bant yapistirdim.

Merhaba dondurulmuş embriyoyla Doğum yapanların bebekleri sağlıklı mı? Tüp bebekle doğmuş ama konuşamayan algıda sıkıntısı olan bir çocukla karşılaşmıştım. Korkuyorum. Bana bilgi verir misiniz bu konuda ?
Canın benim oğlum tüp bebek dondurulmuş transfer değil ama gayet sağlıklı çok şükür zehir gibi aklı bide dondurulmuş embriyolar sağlıklı oluyo mesela direk transfer donmadan konulan embriyolara göre doğum süreleri daha uzun ve kiloları daha fazla oluyormuş ben oğlumu 20 gün önce doğum yaptım sancı tuttu erken doğumla karşılaşmıştım herşeyden öte nasip kısmet kaderde varsa oluyo Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelene çok şükür inşallah sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz

Canın benim oğlum tüp bebek dondurulmuş transfer değil ama gayet sağlıklı çok şükür zehir gibi aklı bide dondurulmuş embriyolar sağlıklı oluyo mesela direk transfer donmadan konulan embriyolara göre doğum süreleri daha uzun ve kiloları daha fazla oluyormuş ben oğlumu 20 gün önce doğum yaptım sancı tuttu erken doğumla karşılaşmıştım herşeyden öte nasip kısmet kaderde varsa oluyo Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelene çok şükür inşallah sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşuruz
Allah bağışlasın. Amin inşallah. Cevap için teşekkür ederim Ama dondurulmuş olan birinden de aynı cevap gelirse içim daha da rahatlayacak

Selam kızlar, bişey sormak istiyorum biraz saçma olabilir ama
Aklıma bişey takıldı , benim 12 mayıs cumartesi opu yapıldı ilk defa , dondurulacak ve 18 haziranda ilk transferim olacak. 1 mi 2 mi embriyo isteyeceğime karar veremiyom, (36 dan gün aldım ama doktor 1 taraftarı) diyelim ki 2 koyduk bunlardan biri tutundu , diğeri tutunmadı, vücut buna nasıl tepki veriyor yani tutunmayan kanamaya sebep olurken diğerine zarar verir mi, ne bileyim biri tutundu da beta hcg yükseliyor bi taraftan da kanama var ? Yaşayan oldu mu hiç böyle ??

Valla benim doktorumun taze transferi hic yok diyebilirim yillardir.Ve hastalariyla grubumuz var ailecek gorustugumuz o kadar cok arkadasim var ki hepsi de masallah dunya akillisi.Saglik problemini tup bebege baglamamak lazim.Tam tersi en kaliteli sperm ve yumurtalar secildigi icin cok da akilli oluyorlar masallah yasitlarina gore.Benim kizim dondurulmus embriyo
34 haftalik premature dogdu
Yasinda yurudu 1 yasinda iken 3 heceli kelimeleri soyluyordu 1.5 yasinda ikende kendini ifade edebilecek cumle kuruyordu
Sizin ki tesadufi olmus

Aklıma bişey takıldı , benim 12 mayıs cumartesi opu yapıldı ilk defa , dondurulacak ve 18 haziranda ilk transferim olacak. 1 mi 2 mi embriyo isteyeceğime karar veremiyom, (36 dan gün aldım ama doktor 1 taraftarı) diyelim ki 2 koyduk bunlardan biri tutundu , diğeri tutunmadı, vücut buna nasıl tepki veriyor yani tutunmayan kanamaya sebep olurken diğerine zarar verir mi, ne bileyim biri tutundu da beta hcg yükseliyor bi taraftan da kanama var ? Yaşayan oldu mu hiç böyle ??

Aynen dediginiz gibi oldu
Hemde iki kez
Birinci hamileligimde hicbir kanama yasamadim gebeligin biri devam etti ama digeri kese olarak kaldi 9.haftada malesef tiroid yuzunden benegimi kaybettik tum genetik taramalarimoz yapildi hatta bebegin genetigi bile incelendi saglikli erkek bebek olarak cevap geldi
Ikinci hamileligimde yine 2 embriyo kizim ve ikizi kizimin kalp.atisini alirken diger kese olarak kaldi sadece 9.haftada ufqk bir lekelenmem oldu ama kanama alani vs hicbirsey yasamadim ikize bagladik biz bu kanamayi da
Benim bildigim ikiz bebek buyuyup gelismedigi surece daha sonra kayip yasanirsa diger bebege zarar verebiliyor ama bu baya baya buyumesi ve kaybedilmesi lazim bebegin

Valla benim doktorumun taze transferi hic yok diyebilirim yillardir.Ve hastalariyla grubumuz var ailecek gorustugumuz o kadar cok arkadasim var ki hepsi de masallah dunya akillisi.Saglik problemini tup bebege baglamamak lazim.Tam tersi en kaliteli sperm ve yumurtalar secildigi icin cok da akilli oluyorlar masallah yasitlarina gore.Benim kizim dondurulmus embriyo
34 haftalik premature dogdu
Yasinda yurudu 1 yasinda iken 3 heceli kelimeleri soyluyordu 1.5 yasinda ikende kendini ifade edebilecek cumle kuruyordu
Sizin ki tesadufi olmus
Çok çok teşekkür ederim. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza versin.

Herkeze merhaba yazismalari okuyamadim cunku okadar bile halim yok gebelik isteyin ama hayirlisini isteyin hanimlar okadsr bulantim yuksek ki gunlerdir gecesi gunduzu kalmadi yemek yiyemiyorum resmen lavaboda sabahliyorum düşuk riski olmasina ragmen tum kullandigim ilaclari biraktim progestanda dahil Rabbime siğindim insllh gebelik devam eder serumlarla besleniyorum bulanti haplari hicbir isime yaramadi bu gidisle yatiracaklar beni sadece aerumla besleyecekler Allah hepimizin yarsimcisi olsun oylede zor boylede

Kizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba

Kaç yaşında oğlunuz?
6yaşında oğlum
canım benim oğlumda iki embriyo transfer edildi tek oğlum tutunup kaldı diğeri hiçbir şekilde kanama rahatsızlık vermedi hiçbir şey olmuyo içini ferah tut
Herkeze merhaba yazismalari okuyamadim cunku okadar bile halim yok gebelik isteyin ama hayirlisini isteyin hanimlar okadsr bulantim yuksek ki gunlerdir gecesi gunduzu kalmadi yemek yiyemiyorum resmen lavaboda sabahliyorum düşuk riski olmasina ragmen tum kullandigim ilaclari biraktim progestanda dahil Rabbime siğindim insllh gebelik devam eder serumlarla besleniyorum bulanti haplari hicbir isime yaramadi bu gidisle yatiracaklar beni sadece aerumla besleyecekler Allah hepimizin yarsimcisi olsun oylede zor boylede
canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın çok zor bulantılar Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallah şifanı versin duam seninle

Back
X