Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ins cnm cok heyecanliyim

Benim de 3.gun embriyosuydu 9.gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Kasik agrisi disinda hicbir belirti yok. Sanirim tutmadi. Neden bilmiyorum transferin basindan beri hep olumsuz bisiyler vardi icimde

Canim ole dusunme testi erken yapmisin bence test gunu kandan baktir belirtiler kisiden kisiye degisir tatlim hayirlisi olsun sikma bebisin caninida

Arkadaşlar merhaba bir konuda bilgi alıcam sizlerden. Adetten kaç gün sonra transfer işlemi gerçekleşiyor acaba. Geçen hafta yumurta toplandı ama progesteron biraz yüksek çıktı o yüzden embryolar donduruldu ve ertelendi transfer

Kızlar benımde dün dondurulmus 2 adet embrıyo transferım oldu.2 ay önce 2 ader dondurulmus negatıf olmustu kalan 2 li transfer edildi hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim ole dusunme testi erken yapmisin bence test gunu kandan baktir belirtiler kisiden kisiye degisir tatlim hayirlisi olsun sikma bebisin caninida
Tesekkur ederim. Allahtan umut kesilmez hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Cok emek harciyoruz

Tabikide maddi manevi ruhen cok zor bi surec bunu cogu kisi anlamak istemiyo okdr yoruldumki bu surecte herkesin ne oldugunuda anladim bazi kisileri sildim bazilarini gomdum kizkardesimi mesela ameliyat oldum sozde bakmaya yanima geldi dunyayi zehir etti bana karnimda dikislerle yemegime kdr kndim yaptim oda utanmadan yedi sirf yanima grzmek icin gelmis transferi kimseye solemedik bu sefer annm agir ameliyat oldu heyecan yapmasin diye ona bile demedik moralimizi yuksek tutup guzel olanlara odaklanalim saglicakla

Tabikide maddi manevi ruhen cok zor bi surec bunu cogu kisi anlamak istemiyo okdr yoruldumki bu surecte herkesin ne oldugunuda anladim bazi kisileri sildim bazilarini gomdum kizkardesimi mesela ameliyat oldum sozde bakmaya yanima geldi dunyayi zehir etti bana karnimda dikislerle yemegime kdr kndim yaptim oda utanmadan yedi sirf yanima grzmek icin gelmis transferi kimseye solemedik bu sefer annm agir ameliyat oldu heyecan yapmasin diye ona bile demedik moralimizi yuksek tutup guzel olanlara odaklanalim saglicakla
Hayırlısı canım hiçbirşeyi kafana takma

Ole cnm sen neyapiyosun oldumu transfer bugun 2.gunm ara ara yatiyorum kalkiyorum yemek vs bu sefer daha relax takiliyorum sadece kabizlik olstu bilmiyorum ilaclardanmi strestenmidir

Ole cnm sen neyapiyosun oldumu transfer bugun 2.gunm ara ara yatiyorum kalkiyorum yemek vs bu sefer daha relax takiliyorum sadece kabizlik olstu bilmiyorum ilaclardanmi strestenmidir
Bugün olcak canım dualarınızı bekliyorum bende inşallah hayırlısı bu sefer güzel olacak kabızlık ilaçlardan canım ben bol bol kayısı yiyorum gün kurusu ama çok iyi geliyor bide bol su tabi

Back
X