Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

tşk ederim adetle beraber nar suyu içmeye başlayacam inşallah... bide bide bu dönemde ananas yemek gerekiyormuş..
Nar suyunu iç canım ama ananas transferden sonra her gün bir dilim tuketiyorsun bide kabak çekirdeği transferden sonra yine stres yapma dua et akışına bırak inşallah Rabbim gönlümüzdekini verir

Selam hanımlar yarın inşallah bir buçukta transferim var dualarınızı bekliyorum Rabbim şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını doldursun hayırlısı ile

Benim transferim de yarın 1 de İnşallah hayırla sonuçlanır ikimizinki de Siz Kayseri’de mi tedavi görüyorsunuz?

Kızlar bugün transferimin 4. Günü transfer olanlar sizde durumlar nasıl ben hiçbirşey hissetmiyorum korku sarıyor bazen

Kızlar bugün transferimin 4. Günü transfer olanlar sizde durumlar nasıl ben hiçbirşey hissetmiyorum korku sarıyor bazen
Canım hayırlı olsun hissetmemen çok normal çünkü çok erken bende birşey hissetmiyordum ilk belirtimde 7. Haftamda mide bulantımla olmuştu

Canım hayırlı olsun hissetmemen çok normal çünkü çok erken bende birşey hissetmiyordum ilk belirtimde 7. Haftamda mide bulantımla olmuştu
Korktum gerçekten bazıları bulantı kramp hissetmişler teşekkür ederim

Arkadaşlar 1nisanda transferim olmuştu çok şükür kanda pozitifi gördüm darısı hepinizin başına inşallah kese kalp atışı derken kucağımda görmek nasip olur
Ay cok sevindim Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Bende yarin muayneye gidicem transfer gunu belirlencek dua edin banada.aklima takilan doktor bana hic bi ilac vermedi estofem felan neden acaba?bide tarnsferden sonra neler yedin ?

Ay cok sevindim Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Bende yarin muayneye gidicem transfer gunu belirlencek dua edin banada.aklima takilan doktor bana hic bi ilac vermedi estofem felan neden acaba?bide tarnsferden sonra neler yedin ?
Canım darısı sana inşallah bana transfere kadar ilaç verdi ama doktorunun bir bildiği vardır muhakkak transferden sonra hatta senin aşamanda her sabah kahvaltıda yumurtamı yedim çay kahve hazır yiyeceklerden uzak durdum transferden sonra hergun 1dilim ananas ve bir avuç kabak çekirdeği tükettim iki gün daha dikkat ettim diğer günler bazen uzandım bazen oturdum arada kalktım rahme kan gitsin diye

Arkadaşlar 1nisanda transferim olmuştu çok şükür kanda pozitifi gördüm darısı hepinizin başına inşallah kese kalp atışı derken kucağımda görmek nasip olur
Çok mutlu oldum senin adına canım benim Rabbim bu defa sonuna kadar sağlıkla gitmeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım benim kaç çıktı değerin

Çok mutlu oldum senin adına canım benim Rabbim bu defa sonuna kadar sağlıkla gitmeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım benim kaç çıktı değerin
Çok saol canım inşallah güzel duaların için teşekkür ederim 7.gün kan değerim 42,10 cıktı 9.değerim 96,84 cıktı

Merhabalar, benimde donmuşlarım var bugun çözdüler. Cuma nasipse transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…