Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallahMerhabalar, benimde donmuşlarım var bugun çözdüler. Cuma nasipse transfer
Tmm cnm tesekkurler ay cok mutlu oldum valla hayirlisiyla bide kuacagina aldiginida duyariz burdan insallhCanım darısı sana inşallah bana transfere kadar ilaç verdi ama doktorunun bir bildiği vardır muhakkak transferden sonra hatta senin aşamanda her sabah kahvaltıda yumurtamı yedim çay kahve hazır yiyeceklerden uzak durdum transferden sonra hergun 1dilim ananas ve bir avuç kabak çekirdeği tükettim iki gün daha dikkat ettim diğer günler bazen uzandım bazen oturdum arada kalktım rahme kan gitsin diye
Amin inşallah güzel haberleri yazacam burdan çok arkadaş merak ediyor hepimiz birbirimize güzel haberler veririz mis kokulu yavrularımıza kavuşuruzTmm cnm tesekkurler ay cok mutlu oldum valla hayirlisiyla bide kuacagina aldiginida duyariz burdan insallh
Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallahİyi akşamlar kızlar. Ben bugun dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr iki tane atalım dedi ama ikiz ihtimalin den dolayı ben istemedim. Zaten bi kıızm var üç yaş. 12 sonra tahlilim var bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim size de bizlere deİyi akşamlar kızlar. Ben bugun dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr iki tane atalım dedi ama ikiz ihtimalin den dolayı ben istemedim. Zaten bi kıızm var üç yaş. 12 sonra tahlilim var bakalım hayırlısı inşallah
İnşallahHayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim size de bizlere de
Canım hergun bir dilim ananas ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüket demişlerdi bana sende ihmal etmeİyi akşamlar kızlar. Ben bugun dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr iki tane atalım dedi ama ikiz ihtimalin den dolayı ben istemedim. Zaten bi kıızm var üç yaş. 12 sonra tahlilim var bakalım hayırlısı inşallah
Ben günlük 1tane yumurta tüketiyorum rahat olmak daha iyi öyle olunca güzel sonuç elde ediyorsun ama yediklerimizle bol vitaminde almaliyizİlk çocukta yapmıştım onları. Haşlanmış yumurta beş tane yemiştim ilk hafta. Bunda daha geniş davranıyorum nedense.
Hayırlısı inşallah canım vardır bir bildiği sonucu güzel olsun tutunduktan sonra ne kullandığının önemi yok aslında Rabbim ol diyecek hayırlısı ile olacakBugun transferde 2.gunun doktr bana jel veya progeston hapida vermedi sadece folik asit ve kan sulandirici igne vurunuyorum bakalim nasil olucak
Aynen hayirlisi olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim evlat acisi yasatmasinHayırlısı inşallah canım vardır bir bildiği sonucu güzel olsun tutunduktan sonra ne kullandığının önemi yok aslında Rabbim ol diyecek hayırlısı ile olacak
Amin canım aminAynen hayirlisi olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim evlat acisi yasatmasin
Al benden de o kadar. Rahimde batmalar karın ağrısı. Anlamadım wallaKızlar kasıklarında ağrı olan var mı şuan adet sancısında sanki daha fazla bir ağrım var ve bacaklarıma vuruyor. Daha önce ki hafif hafif ağrıyordu şimdi bayağı ağrıyor.Çok korkuyorum bu sefer de bir şey olacak olmayacak diye. Bu kadar ağrıması normal mi ?
Batması normal ağrısı da normal diyolardı. Her gün ağrıyor hatta bu ağrı bile mutlu ediyordu beni. Fakat şuan bayağı şiddetli ağrıyınca panik oldum. Adet sancım da şiddetli oluyodu resmen adet oluyorum sandım. İki de bir tuvalete gidiyorum. İnşallah bebeklerimizin kendine yer açmasının ağrısıdır bu.Al benden de o kadar. Rahimde batmalar karın ağrısı. Anlamadım walla
İnşallahBatması normal ağrısı da normal diyolardı. Her gün ağrıyor hatta bu ağrı bile mutlu ediyordu beni. Fakat şuan bayağı şiddetli ağrıyınca panik oldum. Adet sancım da şiddetli oluyodu resmen adet oluyorum sandım. İki de bir tuvalete gidiyorum. İnşallah bebeklerimizin kendine yer açmasının ağrısıdır bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?