Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Tmm cnm tesekkurler ay cok mutlu oldum valla hayirlisiyla bide kuacagina aldiginida duyariz burdan insallh

İyi akşamlar kızlar. Ben bugun dondurulmuş embriyo transferi oldum. Dr iki tane atalım dedi ama ikiz ihtimalin den dolayı ben istemedim. Zaten bi kıızm var üç yaş. 12 sonra tahlilim var bakalım hayırlısı inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah

Canım hergun bir dilim ananas ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüket demişlerdi bana sende ihmal etme

İlk çocukta yapmıştım onları. Haşlanmış yumurta beş tane yemiştim ilk hafta. Bunda daha geniş davranıyorum nedense.

İlk çocukta yapmıştım onları. Haşlanmış yumurta beş tane yemiştim ilk hafta. Bunda daha geniş davranıyorum nedense.
Ben günlük 1tane yumurta tüketiyorum rahat olmak daha iyi öyle olunca güzel sonuç elde ediyorsun ama yediklerimizle bol vitaminde almaliyiz

Bugun transferde 2.gunun doktr bana jel veya progeston hapida vermedi sadece folik asit ve kan sulandirici igne vurunuyorum bakalim nasil olucak

Bugun transferde 2.gunun doktr bana jel veya progeston hapida vermedi sadece folik asit ve kan sulandirici igne vurunuyorum bakalim nasil olucak
Hayırlısı inşallah canım vardır bir bildiği sonucu güzel olsun tutunduktan sonra ne kullandığının önemi yok aslında Rabbim ol diyecek hayırlısı ile olacak

Hayırlısı inşallah canım vardır bir bildiği sonucu güzel olsun tutunduktan sonra ne kullandığının önemi yok aslında Rabbim ol diyecek hayırlısı ile olacak
Aynen hayirlisi olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim evlat acisi yasatmasin

İlaçsız (yumurta çatlamasını bekleyip doğal, ilaçsız) dondurulmuşla pozitifi gören var mı?

Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı şuan adet sancısında sanki daha fazla bir ağrım var ve bacaklarıma vuruyor. Daha önce ki hafif hafif ağrıyordu şimdi bayağı ağrıyor. Çok korkuyorum bu sefer de bir şey olacak olmayacak diye. Bu kadar ağrıması normal mi ?

Al benden de o kadar. Rahimde batmalar karın ağrısı. Anlamadım walla

Al benden de o kadar. Rahimde batmalar karın ağrısı. Anlamadım walla
Batması normal ağrısı da normal diyolardı. Her gün ağrıyor hatta bu ağrı bile mutlu ediyordu beni. Fakat şuan bayağı şiddetli ağrıyınca panik oldum. Adet sancım da şiddetli oluyodu resmen adet oluyorum sandım. İki de bir tuvalete gidiyorum. İnşallah bebeklerimizin kendine yer açmasının ağrısıdır bu.

İnşallah adet ten farklı batma tarzı genelde.karın ağrısı bide şu göbekten iğnelerden de olabilir mi diyorum. Artık herşey den bişey çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…