Tebrikler ikiz olma ihtimali varmi?Kızlar 1247 cıktı normalmi
Evet canım üç adet transfer oldu son elimde kalandı inşallah rabbim hayırlısını nasip eder3 embriyomi koydular canim insallh tutarr duam sizlerle benden tavsiye hergun 1 bardak havuç suyu iç
Maşallah çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 1247 cıktı normalmi
Gözün aydınKızlar 1247 cıktı normalmi
Bilmiyorumki tek kondu amaTebrikler ikiz olma ihtimali varmi?
Kızlar 1247 cıktı normalmi
Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz sendende cnm hayirlisi olsunÇok güzel canım . Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim transferimde oldu. Yola çıkacağız birazdan
Canım inşallah güzel sonuçlanır dualarım seninle bebeklerine inan sımsıkı sarıl onlarda sana sarılacak annesiEvet canım üç adet transfer oldu son elimde kalandı inşallah rabbim hayırlısını nasip eder
Tebrik ederim kaçıncı gün değerin belki tek kese içinde bölünüyor ikiz olabilir Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin kucağında göstersinKızlar 1247 cıktı normalmi
Rabbim sımsıkı tutundursun inşallahÇok güzel canım . Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim transferimde oldu. Yola çıkacağız birazdan
İnşallah öyle olur canım Rabbime sığındım içimden hep tuttu diye geçiyor ama yinede korkuyorum bu son şansımCanım inşallah güzel sonuçlanır dualarım seninle bebeklerine inan sımsıkı sarıl onlarda sana sarılacak annesi
Rabbim sana da yardım etsin arkadaşım bir gün var aramızda beraber gün sayıcaz inşallahÇok güzel canım . Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim transferimde oldu. Yola çıkacağız birazdan
Amin hayırlısı olsun 12.günum bugunTebrik ederim kaçıncı gün değerin belki tek kese içinde bölünüyor ikiz olabilir Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin kucağında göstersin
Korku her seferinde oluyo inşallah umduğumuz olurİnşallah öyle olur canım Rabbime sığındım içimden hep tuttu diye geçiyor ama yinede korkuyorum bu son şansım
Amin inşallah canım üç ay önce 9 haftalık kaybettim bebeğimi kalbi durdu çok zor topladım kendimiKorku her seferinde oluyo inşallah umduğumuz olur
Biliyorum canım Rabbim böyle nasip etmiş benimde 21 haftalık ikizlerim gitti Allah kimseye nasip etmesin böyle birseyi yaşayan bilirAmin inşallah canım üç ay önce 9 haftalık kaybettim bebeğimi kalbi durdu çok zor topladım kendimi
Gozun aydin canim saglikla kucagina al insallh tek embriyomu cift mi deger baya yuksek cunkuKızlar 1247 cıktı normalmi
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar 1247 cıktı normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?