Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çikolata kisti ameliyatı olduktan sonra donmuş embriyo ile hamile kalan varmı

hayırlı olsun mübarek günde yüzün gülmüş darısı başımıza olsun benimde transferim yarın bizim gibiler için dua bekliyorum

Gözün aydın sağsalim kucağına da alırsın inşallah darısı isteyen herkese

Canım ilk adetimde tedaviye başladım ama kan tahliline göre bakılıp karar verildi adetin günü degisiyo genellikle aldığımız ilaçlardan kaynaklı çok uzarsa doktorunla görüş ona göre bi tedavi önerir

Canım biyopsi de farklı rahim filmi ile direk rahmin içinde septum polip oluşumu gozleniyo bunlar biyopsi normal ultrasonla anlaşılacak bi durum değil benim ıkizlerden sonra rahimde şekil bozukluğu oluşmuş bu şekilde tutunma olmaz olsada düşükle sonuçlanır dedi doktorum iyiki filmi çektirdik dedi hakkında hayırlısı bi baktır sonra ona göre bi yol çizilir

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün benimde transferim oldu 3 adet 5.gün dondurulmuş bu son şansım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ben kendi stresimd3n unutmuşum senin tahlillerinin gününü inşallah güzel haberler verirsin. Bende birazdan transfere gireceğim . Çözüldü embriyom aynı donduruldugu gibiymis 3. Gün 9 hücreli bana da du et .
Allah yardimcin olsun En zor süreç başlıyor ins 12 gün hemen biter canim ins guzel sonuç alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…