İnşallah sende güzel haber verirsinHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün benimde transferim oldu 3 adet 5.gün dondurulmuş bu son şansım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz sendende cnm hayirlisi olsun
Rabbim sımsıkı tutundursun inşallah
SaolunTebrik ederim hayırlı olsun
Rabbim sana da yardım etsin arkadaşım bir gün var aramızda beraber gün sayıcaz inşallah
Tek canim bende anlamadım neden bu kadar yüksek ins normaldirGozun aydin canim saglikla kucagina al insallh tek embriyomu cift mi deger baya yuksek cunku
Canım muayeneye gittin mi ?Hmm anladım canım. Ben de Cumartesi gideceğim de niye böyle bekledim diye düşünecektim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
6 mayıs canımAmin canım . Test tarihin ne zaman.
İnşallah canımİnşallah sende güzel haber verirsin
Belki yumurta bolunmus olabilir belki ikiz olur saglicakla kucagina al insallh mayisin 10 da kalp atisi ve keseyi gormeye gidicem bnde insallhTek canim bende anlamadım neden bu kadar yüksek ins normaldir
Erken değil canım 10. Gün benim yumurtalar 5.gün yumurtasıydı seninki kaçıncı günSeninki neden erken öyle
Erken değil canım 10. Gün benim yumurtalar 5.gün yumurtasıydı seninki kaçıncı gün
Transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1.gün oluyor senin muhtemelen 12.gün istemişlerdirBenim 3. Gün canım 1 tane . 10 mayıs dediler ama 9 mayısta yap cam doğum günüm
Transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1.gün oluyor senin muhtemelen 12.gün istemişlerdir
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahGittim, gördüm canım, çok şükür
Ins Cnm hayirlisi olsun bende yarin bi kez daha kan vercem sona bana da gün verirler artikBelki yumurta bolunmus olabilir belki ikiz olur saglicakla kucagina al insallh mayisin 10 da kalp atisi ve keseyi gormeye gidicem bnde insallh
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Fatma seninle aynı gidiyor uz galibaIns Cnm hayirlisi olsun bende yarin bi kez daha kan vercem sona bana da gün verirler artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?