- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Sagol canim korkuncada acaba kotuyu dusunup kotuyu cagiriyorum gibi geliyo bazen.aslinda duz dusunmek lazim ama insan bi evladini kaybedince korkuyo iste hayirlisiyla hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inşallahNormal canım, o devam ediyor ara ara. Sakın endişeye kapılma ❤
Sagol canim korkuncada acaba kotuyu dusunup kotuyu cagiriyorum gibi geliyo bazen.aslinda duz dusunmek lazim ama insan bi evladini kaybedince korkuyo iste hayirlisiyla hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inşallah
Seni çok iyi anlıyorum. Saat 8 olsun istemiyorum ben de. Ama yakıcı etkisi birkaç iğneden sonra geçiyor ya da vücut alışıyor. O kadar zorluklara katlanıyoruz, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Sadece iki gun dinlenmen yatman yeterli canim dolaş evde arada ben 15 dakika yuruyis yaptim evin icinde kan dolasimi hizlansin diye evet igneler mahvediyo gobegi benimde igneyi biraktigim halda hala morluklar duruyo
Amin inşallah . Zor gerçekten yasadiklarimiz Allahım kucagimiza almayı nasip etsin. Çektiğimiz sıkıntıları evlat kokusuyla unutalım. Bu arada oglum da bana daha nazik davranıyorçok istiyor kardeşinin olmasını.
Yok iş yapma zaten bende yapmadim halada yapmiyorim sadece kendime yemek kahvalti hazirliyorim simdi ben ilk tup bebek denemesinde hep yatmistim sadece wc ye gidiyordum o tutmadi diger ikisinde de yine yattim ama arada kalkip sadece 15dk yuruyus yaptim canim.tabi sen daha iyi bilirsin kv takmiyosa tabiki dinlen bol bol sakın bi iş yapma yap bisey olmaz desede yapma Rabbim seninde bizim oldugu gibi yuzunu guldursu insallhCanım doktor bana ilk 4 gün hiç bişey yapma sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Yavaş yavaş dönerim normale . Ama iş yapmam ben kv ile oturuyorum şimdi bile sen hep yatcan mi diyor .işlerden kaçmak için . Annem var şimdi o geldi yapıyor işleri kv pek takmıyor
A igne mi kullaniyorsun ben kan sulandirici olarak coraspirib kullanıyorumSıkıcı yatmaktan sırtım ağrıdı . Arada bir ateş basıyor onun dışında bişey yok. Birde bu kan sulandirici göbekten olan iğne çok fena yaptı mosmor oldu gobegim
Ayy ne tatlı yaaKardeşi olduğunda kim bilir ne kadar mutlu olacak Rabbim onun gönlünden geçenleri kabul etsin
Benim kızımda cok istiyor simdiden besigi benim odamda olacak diyorAmin inşallah. Etrafında ki yaşıtlarının hep kardeşi oldu onlara ozeniyor birazda ne yapıyorsa bu kardeşim için diyor.
Yok iş yapma zaten bende yapmadim halada yapmiyorim sadece kendime yemek kahvalti hazirliyorim simdi ben ilk tup bebek denemesinde hep yatmistim sadece wc ye gidiyordum o tutmadi diger ikisinde de yine yattim ama arada kalkip sadece 15dk yuruyus yaptim canim.tabi sen daha iyi bilirsin kv takmiyosa tabiki dinlen bol bol sakın bi iş yapma yap bisey olmaz desede yapma Rabbim seninde bizim oldugu gibi yuzunu guldursu insallh
A igne mi kullaniyorsun ben kan sulandirici olarak coraspirib kullanıyorum
Benim kızımda cok istiyor simdiden besigi benim odamda olacak diyor
Himm bende igne yok allah'tan sadece 3 kere prognexy yaptrdin kalcadanHem iğne hemde coraspirin kullanıyorum .
Himm bende igne yok allah'tan sadece 3 kere prognexy yaptrdin kalcadan
Ben hergün göbekten kan sulandirici 3 günde 1 progestan iğne yaptircam . Iki iğnede zor gerçekten ya bilmiyorum nasıl dayancam . Eşimde diyor ismini ne koyacağız . Dedim dur daha belli değil . Ailede herkez pozitif görüyor şimdiden
Benim geçen hafta cuma günü 189 cikti ptesi 660 cikti bu gün 16. GunumNeşeli senin kan değerin kaç cikmisti
Senin ikiz gibi duruyor ama???Cıktı cnm 2833 cikti
Bende kan sulandirici yapıyorum 0.6 doz senin dozunu nedir?Ben hergün göbekten kan sulandirici 3 günde 1 progestan iğne yaptircam . Iki iğnede zor gerçekten ya bilmiyorum nasıl dayancam . Eşimde diyor ismini ne koyacağız . Dedim dur daha belli değil . Ailede herkez pozitif görüyor şimdiden
Valla bir tane kondu canimSenin ikiz gibi duruyor ama???
Ne güzel işte herkes olumlu düşünüyor, sana moral veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?