Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

bende hiç kan pıhtılaşma varmı dıye bakılmadı transferden sonra hemen baslattı doktor. şuan transferden sonra 10 cu gunum

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda ilerler tutunma olanağı fazla denildiği gibi hazır gıdalardan uzak durdum protein ağırlıklı beslen çay kahve tüketme mümkün oldukça transferden sonrada bu dilim ananas bir avuç kabak çekirdeği tükettim Rabbim bu mübarek aylar hürmetine herkese evlat nasip etsin kucagimiza alıp büyütüp günleri görmeknasip olsun

İnşallah bende gidince duyarım kalp atışını daha çok var kan değerleri iyi yükseldi drum iki hafta sonra dedi
Bende cok endiseliydim canim duyarmiyim ordami benlemi diye muayneye yattim ultrasonda ilk goremedim hemen bi kalbim skıştı sanki sonra hemen gorduk sukur cok rahatladim insallh sende duyucaksin dualarim hepinizle.doktor beni 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim yine bi bekleyiş yine bi heyecan

Doğurana kadar o endişe hiç bitmeyecek malisef bir önceki gebeliğim de midem çok bulanıyor Du bunda hiç yok onda ağrım hiç yoktu bunda var kafam allak bullak o kuzumu 9. Haftada kalp durması sonucu kaybettim onun için çok korkuyorum

Evet degisiklikler var bende de oyle digeriyle ayni degil oburunde migde bulantisi olmamisti bunda biraz var. bende 27 haftalikken kaybettim bu yuzden daha bi korkum var ya yine bu kadr yaklasip kaybedersem bu aciya dayanabilormiyim . dusunmek istemiyorim ama surekli beynim donuyo kotu seneryolar Allah yardimcimiz olsun sabirla beklicez meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…