Kaç haftalık cnm gözün aydinMerhaba kizlar çok şükür kese ve kalp atışını gördük bügün 2 embriyo koymuslardi birisi tutmuş
Aminnn canimmCanım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Sagol cnm 6 haftalik olduk hayirlisiylaKaç haftalık cnm gözün aydin
bende hiç kan pıhtılaşma varmı dıye bakılmadı transferden sonra hemen baslattı doktor. şuan transferden sonra 10 cu gunumValla canim bnde ocak ayinda erken dogum yaptim kaybettim bebegimi doktr 3 ay yetrli dinlenmen icin dedi o sekilde 3 ay sonra transfer oldu bu sure zarfinda bn bi genetik testi yaptrdim bide kanimda pıhtılasma varmi ona bktirdim genetik iyi cikti kanimda pihtilasma cikti oyuzden transferden sonra hemn kan sulandirici igneye basladik tuttu com sukur sende bi pıhtılaşmaya baktr istersen
Test yaptin mi pekibende hiç kan pıhtılaşma varmı dıye bakılmadı transferden sonra hemen baslattı doktor. şuan transferden sonra 10 cu gunum
Test yaptin mi peki
Hadi hayirli olsun cnm degerin yukseliyo saglicakla kucagina al inşallh6 cı gunu 15.29
8 cı gunu 56 cıktı
11cı gunu yarın yapıcam
Bakalım sımdılık pozitif gidiyoruz
Hadi hayirli olsun cnm degerin yukseliyo saglicakla kucagina al inşallh
Sen nasilsin cnm birdahaki doktr kontrolun ne zamn?Canım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al insallah çok sevindimMerhaba kizlar çok şükür kese ve kalp atışını gördük bügün 2 embriyo koymuslardi birisi tutmuş
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda ilerler tutunma olanağı fazla denildiği gibi hazır gıdalardan uzak durdum protein ağırlıklı beslen çay kahve tüketme mümkün oldukça transferden sonrada bu dilim ananas bir avuç kabak çekirdeği tükettim Rabbim bu mübarek aylar hürmetine herkese evlat nasip etsin kucagimiza alıp büyütüp günleri görmeknasip olsunMerhaba kızlar benimde 3 yumurtam olmuştu 3 embriyom 4 gününe ulaştıktan sonra1 embriyom olmadı. 2 embriyom 5 güne 5aaydı . Agustosta ilk embriyom tarnsefr edildi . ama 7 haftalıkkken kaybettim düşük yaptım tabi ilk defa hamile kalmıştı çok üzüldüm alışamadım kalan 1 embriyom bir bebeğim daha var hemen düşünmedik hocam hemen düşünmememi , dinlememi hazır olduğunda bekliyoruz dedi biz şubatta düşünmüştük ama bazı sağlık sorunları yaşadık olmayan hastalıklar nedeniyle ama doktorların yüzünden nasip olmadı bizde şimdi tüp bebek merkezimizle hocamızla konuştuk bayram öncesi yada sonrası 2 tarnseferimi gerçekleştirmek istiyoruz inşallah ....Merak ettiğim benim bir kaç sorum olacak tutma olasılığı daha fazla diyorlar bir kere alıştığı için rahim tutma olur diyolar diğeri naturel düşünüyor hocamız bende araştırdığıma göre daha iyi diyolar . ve gitmeden önce yapmam gereken başka bir durum var mı ? hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu mübarek günlerde hepimize nasip etsin rabbim en iyisini sağlıklı bebekler
Maşallah canım hayırlı olsun darısı bize inşallah kaç haftalıksınızMerhaba kizlar çok şükür kese ve kalp atışını gördük bügün 2 embriyo koymuslardi birisi tutmuş
Aminn sagol canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah 6 haftalikMaşallah canım hayırlı olsun darısı bize inşallah kaç haftalıksınız
İnşallah bende gidince duyarım kalp atışını daha çok var kan değerleri iyi yükseldi drum iki hafta sonra dediAminn sagol canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah 6 haftalik
Sagoll canim insallh hepimiz yavrularimizi vakti zamaninda saglicakla kucagimiza aliriz insallhGözün aydın canım Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al insallah çok sevindim
Bende cok endiseliydim canim duyarmiyim ordami benlemi diye muayneye yattim ultrasonda ilk goremedim hemen bi kalbim skıştı sanki sonra hemen gorduk sukur cok rahatladim insallh sende duyucaksin dualarim hepinizle.doktor beni 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim yine bi bekleyiş yine bi heyecanİnşallah bende gidince duyarım kalp atışını daha çok var kan değerleri iyi yükseldi drum iki hafta sonra dedi
Doğurana kadar o endişe hiç bitmeyecek malisef bir önceki gebeliğim de midem çok bulanıyor Du bunda hiç yok onda ağrım hiç yoktu bunda var kafam allak bullak o kuzumu 9. Haftada kalp durması sonucu kaybettim onun için çok korkuyorumBende cok endiseliydim canim duyarmiyim ordami benlemi diye muayneye yattim ultrasonda ilk goremedim hemen bi kalbim skıştı sanki sonra hemen gorduk sukur cok rahatladim insallh sende duyucaksin dualarim hepinizle.doktor beni 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim yine bi bekleyiş yine bi heyecan
Evet degisiklikler var bende de oyle digeriyle ayni degil oburunde migde bulantisi olmamisti bunda biraz var. bende 27 haftalikken kaybettim bu yuzden daha bi korkum var ya yine bu kadr yaklasip kaybedersem bu aciya dayanabilormiyim . dusunmek istemiyorim ama surekli beynim donuyo kotu seneryolar Allah yardimcimiz olsun sabirla beklicez meleklerimiziDoğurana kadar o endişe hiç bitmeyecek malisef bir önceki gebeliğim de midem çok bulanıyor Du bunda hiç yok onda ağrım hiç yoktu bunda var kafam allak bullak o kuzumu 9. Haftada kalp durması sonucu kaybettim onun için çok korkuyorum
Hadi gozun aydin cok sevindim canim hayirlisiyla kucagina al insallh yavrucaklariniBenimki ler ikiz mis. Iki kalp duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?