Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimki ler ikiz mis. Iki kalp duyduk
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim birdaha bu acıları kimseye yaşatmaz sağlıkla kucağımıza almayıda nasip ederEvet degisiklikler var bende de oyle digeriyle ayni degil oburunde migde bulantisi olmamisti bunda biraz var. bende 27 haftalikken kaybettim bu yuzden daha bi korkum var ya yine bu kadr yaklasip kaybedersem bu aciya dayanabilormiyim . dusunmek istemiyorim ama surekli beynim donuyo kotu seneryolar Allah yardimcimiz olsun sabirla beklicez meleklerimizi
Aminn cok sukurAllah hepimizin yardımcısı olsun. Bu güne çok şükür.
Ay masallah canim 2 tane mi konmuştuBenimki ler ikiz mis. Iki kalp duyduk
Evet canım 2 tane konuştu ama geçen hafta tek kese gördük diğeri sonradan çıktı. SoktayimmAy masallah canim 2 tane mi konmuştu
Oh oh masallah kaç haftalık olmslarEvet canım 2 tane konuştu ama geçen hafta tek kese gördük diğeri sonradan çıktı. Soktayimm
Aa ciddden mi bnimde oyle olabilir mi acaba senin kan degerin kaç cikmişti birde 2.keseyi kacinci haftada gordulerEvet canım 2 tane konuştu ama geçen hafta tek kese gördük diğeri sonradan çıktı. Soktayimm
6 haftaliklar bebekleri de gördük sonradan çıkanın kesesi kusum ama bebek Diğeri yle aynı buyuklukteOh oh masallah kaç haftalık olmslar
Benim kan degerim 12. Günde 189 cikti 3 gün sonra 660 oldu 5. Haftada tek kese gördük hatta foto yükledim eski sayfalarda vardir 6. Haftada ikiye çıktı şok olduk hepimiz. Olabilir böyle dedi dr. Küçük olan devam etmeywbilir dedi kısmet artık. ..Aa ciddden mi bnimde oyle olabilir mi acaba senin kan degerin kaç cikmişti birde 2.keseyi kacinci haftada gorduler
Hayirlisi ozaman nasip kismet Allahim ikisinide saglikli bi sekilde buyutr insallhBenim kan degerim 12. Günde 189 cikti 3 gün sonra 660 oldu 5. Haftada tek kese gördük hatta foto yükledim eski sayfalarda vardir 6. Haftada ikiye çıktı şok olduk hepimiz. Olabilir böyle dedi dr. Küçük olan devam etmeywbilir dedi kısmet artık. ..
Salı günü canım. Çok heyecanlıyım Allah ım birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahSen nasilsin cnm birdahaki doktr kontrolun ne zamn?
Bende perşembe gidicem kalp atışı icin6 haftaliklar bebekleri de gördük sonradan çıkanın kesesi kusum ama bebek Diğeri yle aynı buyuklukte
Hayirlisi ozaman nasip kismet Allahim ikisinide saglikli bi sekilde buyutr insallh
[/QUOTEinşallah
Gümbür gümbür çok güzel çok heyecanliBende perşembe gidicem kalp atışı icin
Ayyy insallah günler gecsede duysak hayirlisiylaGümbür gümbür çok güzel çok heyecanli
Aminmm hayirli haberlerle gel insallh cnmSalı günü canım. Çok heyecanlıyım Allah ım birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım allah razı olsun çok sağol allahım hepimizin dileğini kabul etsinCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda ilerler tutunma olanağı fazla denildiği gibi hazır gıdalardan uzak durdum protein ağırlıklı beslen çay kahve tüketme mümkün oldukça transferden sonrada bu dilim ananas bir avuç kabak çekirdeği tükettim Rabbim bu mübarek aylar hürmetine herkese evlat nasip etsin kucagimiza alıp büyütüp günleri görmeknasip olsun
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallahBenimki ler ikiz mis. Iki kalp duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?