Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok üzüldüm canım inşallah rabbim birdaha bu acıları kimseye yaşatmaz sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder

Aa ciddden mi bnimde oyle olabilir mi acaba senin kan degerin kaç cikmişti birde 2.keseyi kacinci haftada gorduler
Benim kan degerim 12. Günde 189 cikti 3 gün sonra 660 oldu 5. Haftada tek kese gördük hatta foto yükledim eski sayfalarda vardir 6. Haftada ikiye çıktı şok olduk hepimiz. Olabilir böyle dedi dr. Küçük olan devam etmeywbilir dedi kısmet artık. ..

Hayirlisi ozaman nasip kismet Allahim ikisinide saglikli bi sekilde buyutr insallh

Teşekkür ederim canım allah razı olsun çok sağol allahım hepimizin dileğini kabul etsin öncelikle o sağlık sorunları sebebiyle kilo baya verdim daha da versem benin için daha iyi tabi çok tüketmiyoruz desekte hep arada kaçamak yapıyoruz . Kabak çekirdeği demişsin onu brn geçen transeferimdede yemiştim kavrulmamış. Allah sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin

Kabakcekirdegi yagi tabletler var hamilelikte tuketmenin zararı okur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…