Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Slm canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah uzun zamandır giremiyordum seni merak ettim
Ay inanirmisin sende benim aklimdaydin msj atim dedim bi firsat olmadi cok şükir iyim canim bazen hafif kasık agrilarm oluyo ama sukur hersey yolunda 13.haftayida bitirdik 5 hafta sonra perinotologda detayli ugs var hayirlisi bakalim cinsiyetimiz de belli oldu cok sukur sen nasilsin hersey yolundadir umarim

Maşallah size bizim bebek uykucu cinsiyetini göstermiyor uyuyor arkası dönük biz öğrenemedik daha ama çok şükür herşey yolunda Rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin kasık ağrıları oluyo bendede aynı önce korkuyordum alıştım artık onlarada

Masallh Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder insallh sen kacinci haftadasin simdi

kizlar merhaba ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane pgt den gelip donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1kez 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? aranizda orta kalite denilip hamile kalan varmi

Benimde orta kalite idi ve hamileyim suan 2 embriyo koydular birisi tuttu.

Bence şansınızı deneyin hem maddi hem manevi yeni tedavi sizi çok yorar ben orta kaliteli embriyolarla üçüzlerim hamileyim

Selam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş
mesajınızı okuyunca umutla doldum, orta kalite demişsiniz bölünmesi yani hücre sayısı nedeniyle mi yoksa fragmantyasyon nedeniyle mi orta kaliteydi? ben de aynı durumdayım biri 4 biri 6 biri 8 hücre üçüncü gün taze embriyo... sonuç bekliyorum

Hücre sayısını bilmiyorum canım benimkiler 5.gün dondurulmuş embriyo idi çözülünce iyi ilerlemiyor demişti drum 3cc 3bb 3cb kaliteleri

Hücre sayısını bilmiyorum canım benimkiler 5.gün dondurulmuş embriyo idi çözülünce iyi ilerlemiyor demişti drum 3cc 3bb 3cb kaliteleri
Allah ol derse oluyor gerçekten demek ki... umut oldunuz bana da sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi

Kızlar, dondurulmusları, adetin kacıncı gününde transfer ediyorlar? Ortalama nedir acaba?

Oncelikle herkese allah hayirli evlat vsrsin arkadaslar ben histereskopi ameliyatı oldum acaba olup adeti gecikenler oldumu 23 Haziran’da adet oldum 1 temmuzda ameliyat oldum normalmi

Bizimde dondurulmus 6. Gun orta kalite idi. Hic umudumuz yoktu ama tutundu ve sagsalim kucagimizda darisi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…