Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler

10 veya 12 gün arası oldu ama bazen histeroskopiden sonra gebe kalabilen olabiliyor 10 günü geçerse test yaptır her ihtimale karşı
Canim rahatsiz ediyorum seni ama ben en son 23 haziranda adet oldum ayin 1 de ameliyat oldum adet bittikten 3 gun sonra ameliyat oldum 23 unu mu sayarak hesapliycam yoksa 1 inden mi çok karıştı aklım

Canim rahatsiz ediyorum seni ama ben en son 23 haziranda adet oldum ayin 1 de ameliyat oldum adet bittikten 3 gun sonra ameliyat oldum 23 unu mu sayarak hesapliycam yoksa 1 inden mi çok karıştı aklım
Histeroskopiden sonra kanaman olmadıysa 23ünü sayacaksın ama kanama olursa vücut onu ara kanama gibi algılıyor demişti doktorum bu arada rahatsızlık söz konusu değil böyle düşünme olurmu

Histeroskopiden sonra kanaman olmadıysa 23ünü sayacaksın ama kanama olursa vücut onu ara kanama gibi algılıyor demişti doktorum bu arada rahatsızlık söz konusu değil böyle düşünme olurmu
Anladım olacam galiba belirtiler başladı canım sen hamile kaldınmı sorun neydi senin

Anladım olacam galiba belirtiler başladı canım sen hamile kaldınmı sorun neydi senin
Evet canım hamileyim dondurulmuş embriyo transferi oldu benim polikist over sorunum vardı yumurtlama olduğu halde doğal yolla kalamadım 7 yaşında bi oğlum var oda tüp bebek ile oldu geçen yıl ikizlerimi kaybettim şimdi yine hamileyim kayıptan sonra transferim oldu gebelik değerim cıktı ama sonra düştü histeroskopi istedi doktorum polip cıktı inşallah sağlıkla bebeğime kavuşmayı bekliyorum Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin çok zorlu bi süreç

Hmm tam anlamadım başta iki rakam yazdığı için. Bana 4AA ve 5BA dendi
Yani 5 ve 6. Gun arasi kalite günü olarak. 6. Gün 5. Gundeki kaliteyi yakalamis gibi düsün. Sen kaliteye takilma canim onemli olan sagliklica cozulmesi ve tutunmawi gerisi hikaye. Ne kadar irdelersen o kadar negatif sonuc cikar tecrubeyle sabit. Sadece cok gerekli seyleri bil ve takip et

Canim hala olmadim

Arkadaslar embriyolarınız kacıncı gün donduruldu?
3.gün dondurulup, transfer zamanı çözdürülüp, 5.güne giden en iyi kalitelilerin transfer edilmesi diye bir uygulama duydunuz mu?

Arkadaslar embriyolarınız kacıncı gün donduruldu?
3.gün dondurulup, transfer zamanı çözdürülüp, 5.güne giden en iyi kalitelilerin transfer edilmesi diye bir uygulama duydunuz mu?
Benimde 3. Gün kaliteli embriyolarım donduruldu.
Embriyolog transfer zamanından bir iki gün önce çözdürüp gelişimi devam eden transfer olur demişti. Eylül’de gidicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…