Benim de 6.gün embriyolarım. Kalitelerini hatırlıyor musunuzBizimde dondurulmus 6. Gun orta kalite idi. Hic umudumuz yoktu ama tutundu ve sagsalim kucagimizda darisi size
Msjiniz icin tesekürler, Rabbim bizede nasip eder insallah kucagimizda görmeyi, anali babali saglikla büyütmeyi, AMINBizimde dondurulmus 6. Gun orta kalite idi. Hic umudumuz yoktu ama tutundu ve sagsalim kucagimizda darisi size
5-6bbBenim de 6.gün embriyolarım. Kalitelerini hatırlıyor musunuz
Hmm tam anlamadım başta iki rakam yazdığı için. Bana 4AA ve 5BA dendi5-6bb
5-6bc yaziyordu. Iki taneydi
Bir müddet gecikiyor canım benimde gecikmişti histeroskopiden sonraOncelikle herkese allah hayirli evlat vsrsin arkadaslar ben histereskopi ameliyatı oldum acaba olup adeti gecikenler oldumu 23 Haziran’da adet oldum 1 temmuzda ameliyat oldum normalmi
Kac gun gecikme oldu hatrliyomusun canimBir müddet gecikiyor canım benimde gecikmişti histeroskopiden sonra
10 veya 12 gün arası oldu ama bazen histeroskopiden sonra gebe kalabilen olabiliyor 10 günü geçerse test yaptır her ihtimale karşıKac gun gecikme oldu hatrliyomusun canim
Canim rahatsiz ediyorum seni ama ben en son 23 haziranda adet oldum ayin 1 de ameliyat oldum adet bittikten 3 gun sonra ameliyat oldum 23 unu mu sayarak hesapliycam yoksa 1 inden mi çok karıştı aklım10 veya 12 gün arası oldu ama bazen histeroskopiden sonra gebe kalabilen olabiliyor 10 günü geçerse test yaptır her ihtimale karşı
Histeroskopiden sonra kanaman olmadıysa 23ünü sayacaksın ama kanama olursa vücut onu ara kanama gibi algılıyor demişti doktorum bu arada rahatsızlık söz konusu değil böyle düşünme olurmuCanim rahatsiz ediyorum seni ama ben en son 23 haziranda adet oldum ayin 1 de ameliyat oldum adet bittikten 3 gun sonra ameliyat oldum 23 unu mu sayarak hesapliycam yoksa 1 inden mi çok karıştı aklım
Anladım olacam galiba belirtiler başladı canım sen hamile kaldınmı sorun neydi seninHisteroskopiden sonra kanaman olmadıysa 23ünü sayacaksın ama kanama olursa vücut onu ara kanama gibi algılıyor demişti doktorum bu arada rahatsızlık söz konusu değil böyle düşünme olurmu
Evet canım hamileyim dondurulmuş embriyo transferi oldu benim polikist over sorunum vardı yumurtlama olduğu halde doğal yolla kalamadım 7 yaşında bi oğlum var oda tüp bebek ile oldu geçen yıl ikizlerimi kaybettim şimdi yine hamileyim kayıptan sonra transferim oldu gebelik değerim cıktı ama sonra düştü histeroskopi istedi doktorum polip cıktı inşallah sağlıkla bebeğime kavuşmayı bekliyorum Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin çok zorlu bi süreçAnladım olacam galiba belirtiler başladı canım sen hamile kaldınmı sorun neydi senin
Yani 5 ve 6. Gun arasi kalite günü olarak. 6. Gün 5. Gundeki kaliteyi yakalamis gibi düsün. Sen kaliteye takilma canim onemli olan sagliklica cozulmesi ve tutunmawi gerisi hikaye. Ne kadar irdelersen o kadar negatif sonuc cikar tecrubeyle sabit. Sadece cok gerekli seyleri bil ve takip etHmm tam anlamadım başta iki rakam yazdığı için. Bana 4AA ve 5BA dendi
Canim hala olmadimEvet canım hamileyim dondurulmuş embriyo transferi oldu benim polikist over sorunum vardı yumurtlama olduğu halde doğal yolla kalamadım 7 yaşında bi oğlum var oda tüp bebek ile oldu geçen yıl ikizlerimi kaybettim şimdi yine hamileyim kayıptan sonra transferim oldu gebelik değerim cıktı ama sonra düştü histeroskopi istedi doktorum polip cıktı inşallah sağlıkla bebeğime kavuşmayı bekliyorum Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin çok zorlu bi süreç
Test yaptim negatif ciktiCanim hala olmadim
Hayırlısı olsun her ihtimali düşünmek zorunda kalıyor insan bende gecikince yaptırmıştım ama doktorunla bi görüş gecikmem için bi baksın senin histeroskopide ne yapıldıTest yaptim negatif cikti
Canim rahimden polip vardi onu aldilar bide cikolata kistim var 9 ayda transferim varHayırlısı olsun her ihtimali düşünmek zorunda kalıyor insan bende gecikince yaptırmıştım ama doktorunla bi görüş gecikmem için bi baksın senin histeroskopide ne yapıldı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sanaCanim rahimden polip vardi onu aldilar bide cikolata kistim var 9 ayda transferim var
Benimde 3. Gün kaliteli embriyolarım donduruldu.Arkadaslar embriyolarınız kacıncı gün donduruldu?
3.gün dondurulup, transfer zamanı çözdürülüp, 5.güne giden en iyi kalitelilerin transfer edilmesi diye bir uygulama duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?