Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benim 6.günü donduruldu kızlar daha transfer olmadı.6.günden sonra gelişimine nsl bakılacak çözülünce 7veya 8 gün hiç duymadım.yoksa çözülünce hemen transfer mi edilecek

Benimde 3. Gün kaliteli embriyolarım donduruldu.
Embriyolog transfer zamanından bir iki gün önce çözdürüp gelişimi devam eden transfer olur demişti. Eylül’de gidicem nasipse
Sizinle tamamen aynı durumdayım. Dün opu oldum, embriyolog cuma gunu, yani 3.gün muhtemelen donduracagız dedi. Eylul’de transfer olacak. Transferden önce çözdüreceğiz dedi. Bunu ilk kez duyuyorum, o nedenle garip gelmişti.
5.güne gelmesini neden beklemiyorlar veya 5.güne gelince neden dondurmuyorlar orasını anlamadım. Size bu durumu nasıl izah ettiler?

Benim 6.günü donduruldu kızlar daha transfer olmadı.6.günden sonra gelişimine nsl bakılacak çözülünce 7veya 8 gün hiç duymadım.yoksa çözülünce hemen transfer mi edilecek
Benim de 6.gün embriyolarım var. Bu ayın 15 inde transferim. Embriyolar aynı gün çözülecekmiş

Cok sorusturmadım aslında ben.
Bana göre 3 de aynı 5 de.
Sadece neden 5. Güne götürmeden dondurdunuz diye sordum. Embriyolog da cözdürünce 1-2 gün bekliyip öyle transfer ediyoruz dedi

merhaba rezerv azlığı ve genetik rahatsızlık problemim var benimde, 1 yılda bir tane dondurulmuş embriyo elde edebildik geçen ay doktora gittiğimde bununla hamile kalma şansın %20 2 embriyoyla düşünüyorum transferi demişti bizde heralde bu embriyo hiçbi işe yaramaz umudumuz kırılmasın diye bize böyle teselli veriyo diye düşünmüştük. bugün tekrar gittim kontrole çok şükür elimizde bi embriyomuz var işte deniyoruz herşeyi ama şöyleki rahim şu anda iyi durumda ilerleyen zamanlarda bunu bulamayadabiliriz transferi yapalım dedi canım çok sıkıldı büyük ihtimalle tutmayacak bu deneme ve bana hadi güle güle olmuyo senden bişey diyecek

Cok sorusturmadım aslında ben.
Bana göre 3 de aynı 5 de.
Sadece neden 5. Güne götürmeden dondurdunuz diye sordum. Embriyolog da cözdürünce 1-2 gün bekliyip öyle transfer ediyoruz dedi
Kaç tane dondurdular peki? Sadece transfer edilecek kadarını mı dondurdular, yoksa olumsuz olma ihtimaline karsılık yedek dondurulmuş da istediniz mi?
İnsallah güzel sonuclar alırsınız

Kaç tane dondurdular peki? Sadece transfer edilecek kadarını mı dondurdular, yoksa olumsuz olma ihtimaline karsılık yedek dondurulmuş da istediniz mi?
İnsallah güzel sonuclar alırsınız
10 tane yumurtam oluştu. 1 i transfer oldu 1 i dondurulmayacak kalitedeydi. 8 tane de donduruldu canım.
Amin hepimiz inşallh

Merhaba cnm nasilsin nasil geciyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu?
Merhaba canım iyiyim çok şükür sıcaklarda zorlu oluyo doğal olarak ama iyi gidiyo bizim bi kız dendi bi erkek dendi bakalım önümüzdeki ay ne diyecekler ona göre bende emin olacam inşallah sen nasılsın bebiş nasıl

Arkadaslar, transfer öncesi rahim hazırlanması için doktor nasıl ilaçlar veriyor? Yine iğne var mı?
Ve doktora çok sık gidiliyor mu yine 2-3 günde bir gibi?

Arkadaslar, transfer öncesi rahim hazırlanması için doktor nasıl ilaçlar veriyor? Yine iğne var mı?
Ve doktora çok sık gidiliyor mu yine 2-3 günde bir gibi?
Ben 5-6 günde bir gittim kontrole. İğne yok. Estrofem, coraspin, climara bant ve bi tane de vitamin verdi bana. Transferden 5 gün önce de crinone jel başlattı

Ben 5-6 günde bir gittim kontrole. İğne yok. Estrofem, coraspin, climara bant ve bi tane de vitamin verdi bana. Transferden 5 gün önce de crinone jel başlattı
Transfer adetin kacıncı günü oldu?
Umarım güzel sonuclar almışsınızdır

Bende iyim canim cok sukur bu pazartesi detayli ultrasonumuz var hayirlisiyla insallah benim minnakta kiz.ıste surekli bi korku var bende acaba iyimi suyu varmis boyle bi piskoloji cok normal degil aslinda iyi dusunim diyorum ama bi anda bi evhama kapiliyorum doktor gunlerini getiremiyorum neredeyse her hafta gidiyorum doktora bu ay bi sabrettim 3 hafta onuda nasil yaptim ben bilmiyorum Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…