Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaslar, transfer öncesi rahim hazırlanması için doktor nasıl ilaçlar veriyor? Yine iğne var mı?
Ve doktora çok sık gidiliyor mu yine 2-3 günde bir gibi?
Estrofem coraspin antibiyotik bide progestan iğne kullandım transferden önce iğneyi 6gun kullandım transferim 17. Gün oldu transferden sonra estrofem coraspin deltacortil progestan fitil bide yine progestan içerikli iğne bende pıhtılaşma sorunu olduğu için kan sulandırıcı iğne kullandım transfere kadar iki defa kontrole gittim 2 3 güne bir cagirmadilar inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlısı olsun hakkinda

Arkadaslar, transfer öncesi rahim hazırlanması için doktor nasıl ilaçlar veriyor? Yine iğne var mı?
Ve doktora çok sık gidiliyor mu yine 2-3 günde bir gibi?
Ben adetimin 3.günü gittim, estrofem, vagifem, coraspin ve climara bant verdi doktorum, ikinci kontrol 10 gün sonrasıydı, vagifemi bıraktırdı crinone jele geçiş yaptım, prolutex iğne, estrofem, coraspin, climara bant. Toplamda iki kontrole gidip üçüncüde transferim oldu. Ben 3 saatlik mesafeden gelip gittiğim için mi öyle oldu bilmiyorum ama sanırım dondurulmuşlarda çok kontrole çağırmıyorlar. Benim adetten 12 gün sonra rahim kalınlığım iyi demişti, 19. günde transferim yapıldı, ama maalesef tutunmadı. İki dondurulmuş denemede de aynı ilaçları kullandım, iğneyi kendim çok rahat yapıyordum, ilaçların iştah açma dışında pek yan etkisini görmedim, ancak sonuç negatif olduğu için kalan son 2 dondurulmuşla aralıkta denemeyi düşünüyorum. Embriyolar iyi kalitedeydi, bende de çok şükür herhangi bir sıkıntı falan yok ama nasip şimdi değilmiş. Olanada olmayanada eyvallah demekten baska çaremiz yok. İnşallah sen guzel haberlerle gelirsin, Allah yardımcın olsun, bol şans...

Mrb gebe kaldıktan sonra estrofem yada cylo pronova kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız

Detaylı acıklamalarınız icin tesekkurler. benim de bugun adetimin 3.günü, şu anda kontrolden geliyorum. Sadece coraspirin ve estrofem verdi. Haftaya bugun yeniden kontrol için çağırdı. O zaman eklenen ilaçlar olacakmış.
Sizin için de üzüldüm, ama gercekten ne desek boş. Nasip kısmet işi, allah isterse oluyor. Doğru zaman değilmiş demekki, vardır bunda da bir hayır.
Başka dondurulmuşunuz kaldı mı?

Selam arkadaşlar benimde transferim olacak dondurulmuş. İlaçlara adetliyken mi başlanıyor benim doktorum adetin bittikten sonra gel dedi de kafam karıştı.

Iyiyim çok şükür sona doğru ilerliyoruz herşey yolunda hamdolsun biraz zorluklar oluyo ama oda çok normal bu zamanlarda artik kesin oğlum olacak sen nasılsın bebiş nasıl
Iyi cok sukur yakisikliyi hayirlisiyla kucagina al insallh saglicakla bende iyim cok sukur kontroller bekleyis korku heyecan gidiyo o sekil cok guzel bi sureç Allah isteyen bizim gibi herkeze nasip etsin

Iyi cok sukur yakisikliyi hayirlisiyla kucagina al insallh saglicakla bende iyim cok sukur kontroller bekleyis korku heyecan gidiyo o sekil cok guzel bi sureç Allah isteyen bizim gibi herkeze nasip etsin
Amin canım bende artik hazirliklara başladım Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımızda göstersin

Ben daha baslamadim valla 1 ay daha gecsin oyle baslim diyorum bebek hareketleri nasil ben bigun guzel hissederken bir gun cok az hissediyorum
Bir gün çok hareketli birgün sakin ama geceleri yatarken özellikle çok hareketleniyor belli olmuyor günü gününü tutmuyor. Gün geçtikçe ağırlaşıyorsun biraz biraz bakmaya başla iki hafta sonra çantamı da hazırlamaya başlıyacam ne olur ne olmaz ilk.dogumum 20 gün erken oldu o yüzden hazırlıklı bekleyim diyorum

Slm arkadaşalar.onceden takıp ettiğim bi kaç isimle aynı dönemlerde doğum yapacağız inş.Bende de heyecan başladı diyebilirim nasıl yapcam yetisecekmi bebeği nasıl giydircem kafa karışık yani.Alisveris konusunda kararsızdım kötü bişey olurmu diye ama baktım sonrası alamiycam aldık bizde çoğu eksiğimizi Allahim kucagimizda görmeyi nasip etsin.

Merhaba kızlar.Rabbim nasib ederse mart ayında dondurulmuş embriyo transferim olacak.önceki tedavimden 2.5 yaşında bir kızim var.şimdi kardeş istiyoruz Rabbim herkese nasib etsin inşallah.

Baya olmuş. Yinede merak ettim dondurulmuş embriyo transferi tutu mu? Benim de bir oğlum var tüp bebekle oldu ve şimdi kardeş istiyoruz 2 sene oldu dondurali

Amin canim. Kafa karışıklığı her zaman oluyo benim önceden tecrübem olmasına rağmen ben bile ne yapacagimi bilemiyorum Rabbim büyük annelik duygusu hepsini hallettirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…