- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Iyi cok sukur canim bende iyim 31.haftadayim dun kontrole gittim bende hersey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar cagirdi benim sezeryan oldugu icin 39.haftada aliriz dedi doktr.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ikimizede burdaki herkezede insallhIyiyim canım çok şükür bugün kontrolüm vardı 34e girdik hayırlısıyla herşey yolunda 3hafta sonra gidecem yine normal doğumu bekleyecem bakalım sonra paşa ne zaman gelmek isterse. Sen nasılsın senin doğum için ne diyor doktor
Hayırlısıyla kavuştursun Rabbim inşallah çoğu gitti azı kaldı. Dileyen isteyen bizim gibi emek harcayan herkese nasip etsin Rabbim kimseye aratmasinIyi cok sukur canim bende iyim 31.haftadayim dun kontrole gittim bende hersey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar cagirdi benim sezeryan oldugu icin 39.haftada aliriz dedi doktr.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ikimizede burdaki herkezede insallh
Canım hayırlı tedavilerin olsun öncelikle herkesin dediği stresten uzak dur düşünme ben transfer öncesi hazır gıdaları bıraktım günlük protein ağırlıklı beslendim düzenli kahvaltımda yumurta süt tükettim çay kahve kestim gazlı içecek içmedim transfer sonrası iki gün uzandım dinlendim sonra oturdum evin içinde ağır iş yapmadan dolandım transfer sonrası bir avuç kabak çekirdeği ile bir dilim ananas tükettim herşey bahane aslında sen önlemini al kafana takma Rabbim ol diyecek olacak hayırlısıyla duanı eksik etme duamızda sizlerle inşallahÇok önceden açılmış bir konu kızlar ama lütfen yazarmsnz benmde dondurulmuş 4adet var .taze transfer tutmadı..aranızda önceden evde ön hazırlık olarak neler yaptınIz ve sonrası.. ne güZel büyük oranda daha fazla şans veriliyor..bizlerede tavsiyeler verebilirseniz sevinirim..
Allah razı olsun kardeşim inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..ne güzel az kalmış....Canım hayırlı tedavilerin olsun öncelikle herkesin dediği stresten uzak dur düşünme ben transfer öncesi hazır gıdaları bıraktım günlük protein ağırlıklı beslendim düzenli kahvaltımda yumurta süt tükettim çay kahve kestim gazlı içecek içmedim transfer sonrası iki gün uzandım dinlendim sonra oturdum evin içinde ağır iş yapmadan dolandım transfer sonrası bir avuç kabak çekirdeği ile bir dilim ananas tükettim herşey bahane aslında sen önlemini al kafana takma Rabbim ol diyecek olacak hayırlısıyla duanı eksik etme duamızda sizlerle inşallah
Saol canım darısı sana inşallah sağlıkla hayırlısıylaAllah razı olsun kardeşim inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..ne güzel az kalmış....
Canım hiç kalbini kötüye yorma inşallah birşey olmaz tutunma ikinci gün kesin olmaya başladığı için 5.gün embriyosunda bebeğin yerleşmiştir güzelce ama uzun süreli kabizliktan sakin çok hareketsiz kalmakta kabızlık yapar inşallah güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar merhaba yardımınızı rica ediyorum. Benim dondurulmuş transferimin 5. Günü. Dün kabızlıktan dolayı bir iki defa ıkınmak zorunda kaldım. Bu şekilde olupta pozitif sonuç alan var mı
Insallah herşey yolunda gidecek. Olumsuz düşünceleri aklına bile getirme. Sadece ne kadar şanslı olduğunu düşün. Seneye bu zamanlar yavrunla birlikte gecirecegin harika zamanları düşün. Insallah hersey yolunda gidecek...bnmde kızlar 3. güm embrıoları domduruldu 7 tane 10 ve 15 hücreli dedileer. dua edelım birbirşmize. 25 kasım regl olcm sonrası transfee
inş cnm 3. gün embrıosu olması biraz endişe ettırıo ama hayrlısı hakkımzdaInsallah herşey yolunda gidecek. Olumsuz düşünceleri aklına bile getirme. Sadece ne kadar şanslı olduğunu düşün. Seneye bu zamanlar yavrunla birlikte gecirecegin harika zamanları düşün. Insallah hersey yolunda gidecek...
Inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olsunbnmde kızlar 3. güm embrıoları domduruldu 7 tane 10 ve 15 hücreli dedileer. dua edelım birbirşmize. 25 kasım regl olcm sonrası transfee
imşallah her şey gönlünce olur bitanembnmde kızlar 3. güm embrıoları domduruldu 7 tane 10 ve 15 hücreli dedileer. dua edelım birbirşmize. 25 kasım regl olcm sonrası transfee
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... benimde dondurulmuş var 3 tane işlem nasıl yürüyor bir sorum daha var hocayla konuşmadık ama hemen yaptırmakla biraz beklemek arasında bir fark var mı?Ben dondurulmuş transfer ile hamile kaldım
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... benimde dondurulmuş var 3 tane işlem nasıl yürüyor bir sorum daha var hocayla konuşmadık ama hemen yaptırmakla biraz beklemek arasında bir fark var mı?
Hay Maşallah çok pozitifsiniz, çok güzel bilgi vermişsiniz teşekkür ederim. Şuan içim rahatladıAmin teşekkür ederimilk iki negatifte taze transfer oldum. Yumurta toplamanın şişliği, kabızlığı, stresi, ilaçların psikolojik baskısı dondurulmuşta yoktu. İki adet dönemi atlattım adetin üçüncü muayeneye gittim. İlaca başladık beş güne bir gittim rahim kalınlığı takibi yapılıyor uygun kalınlığa gelince transfer günü veriliyor. Bana reglinin 19. Gününe transfer tarihi konuldu. Genel olarak bu aralıkta oluyormuş. Benim ilk iki tedavim de embriyo kalite sorunum var sanıyordum ki sperm seçimini adam akıllı yapamadıkları için o durum oluşmuş sonradan idrak ettik. Bunun tedirginliği ile önce dondurulmuş transfer istemedim doktorum ağırlığını koydu. Progestoron 2000 de bu durumda rahim müsait değil işime karışmaya getirdi :) 31 yumurta toplandı rahim haliyle yoruldu. Sonra iyiki dondurulmuş olmuş dedim ne stres oldu ne şişlik rutin elini kolunu sallayarak gidip alıp geldik. Transferim oldu mu anlamadım bile.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahHay Maşallah çok pozitifsiniz, çok güzel bilgi vermişsiniz teşekkür ederim. Şuan içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?