- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
Ama siz tahminler üzerine yorum yapıyorsunuz bence değerleriniz normal...Kizlar , uzun suredir piyasada yokum ben tup bebek yaptirdim degerim 12. Gun 16 14 gun 70.8 16.gun 279 dis gebelik galiba ve crinone jel verdi ve acayip cok kahverengi akintim var galiba dis gebelik olacak bu ve cok dusuk cikti 2 blast embriyo koyuldu.
Ama siz tahminler üzerine yorum yapıyorsunuz bence değerleriniz normal...
Canım nasılsın en son durumun ne oldu çoktandır yoktunHic sorma daha once basima geldi ve hep kahve rengi akintim var
Sagol canım. Gecen hafta cuma küçük kesenin kalp atışları çok zayıf yaşamaz demişti dr, ptesi uzun süren bir kanama yaşadım adet olur gibi, dün dr a gittik, küçük kesenin kalp atışlarını göremedi, ptesi durmuş sanırım kanama ondanmış, diğeri çok şükür gayet iyi, Allah kalana saglık versin. Sen nasılsın, bebis nasıl?Hakkında hayırlısı olsun canım bazen küçük olan hızlı bi gelişme gösterebiliyor sağlıkla kavusta tek iki fark etmez
Hayırlısı olsun canım nasip böyleymiş sağlıkla al bebisini kucağına inşallah bizde ıyiyiz bebisde iyi pazartesi 2aylik olacak zaman çabuk geçiyor doğduktan sonraSagol canım. Gecen hafta cuma küçük kesenin kalp atışları çok zayıf yaşamaz demişti dr, ptesi uzun süren bir kanama yaşadım adet olur gibi, dün dr a gittik, küçük kesenin kalp atışlarını göremedi, ptesi durmuş sanırım kanama ondanmış, diğeri çok şükür gayet iyi, Allah kalana saglık versin. Sen nasılsın, bebis nasıl?
Gerçekten her 5.gün 5AA embriyosunun aynı cinsiyet olacağını yada bunun hakkında fikir vereceğini mi düşünüyorsunuzMerhabalar çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu 5AA kalitede donmuş embriyo transferi olanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Gerçekten her 5.gün 5AA embriyosunun aynı cinsiyet olacağını yada bunun hakkında fikir vereceğini mi düşünüyorsunuz
bu değişen bişey benim ikiside erkekMerhabalar çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu 5AA kalitede donmuş embriyo transferi olanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Transferle bi ilgisi yoktur. Stres, heyecan, gerginlik falandır. Bişeylerle uğraşıp kafayı dağıtmak rahatlamak lazım. Güzel haberler alırsınız inşallah.Merhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadimama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?
Merhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadimama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?
Evet konustum bugun doktorumla ilaclarin etkisi sakin klmaya calis dedi.. bekleyecegiz bakalimHayırlı olsun umarım pozitif sonucu alırsınben öyle bişey yaşamadım ama o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki o süreçte yan etkisi olabilir,asistan en iyi yanıtı verir ama yine de endişelenme sorun yoktur Marsade
taze transferde ohss riski vardır ama sanmıyorum fiziksel bişey olduğunu stresten olabiilir bence.Merhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadimama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?
Ilaclar kaynakliymis doktorumla konustum normal sakin kal dedi..taze transferde ohss riski vardır ama sanmıyorum fiziksel bişey olduğunu stresten olabiilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?