Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ve cok kramp vardi dun hala ara ara agrilarim var arti kahverengi lekenlenmeler doktoru aradim olabilir diyo vallaha delircem ya yine dis gebelik geciriyorum galiba cumartesi tekrar test artik umudum kalmadi skldm yaa kac deneme oldu bu

Ama siz tahminler üzerine yorum yapıyorsunuz bence değerleriniz normal...

Of ayni durumda olan varmi dusuk deger cikip sonra yukselen sonra kese goren ya vallaha suan kahverengi akintilarim var ve biraz agri doktorlar zaten umursamiyor

Hakkında hayırlısı olsun canım bazen küçük olan hızlı bi gelişme gösterebiliyor sağlıkla kavusta tek iki fark etmez
Sagol canım. Gecen hafta cuma küçük kesenin kalp atışları çok zayıf yaşamaz demişti dr, ptesi uzun süren bir kanama yaşadım adet olur gibi, dün dr a gittik, küçük kesenin kalp atışlarını göremedi, ptesi durmuş sanırım kanama ondanmış, diğeri çok şükür gayet iyi, Allah kalana saglık versin. Sen nasılsın, bebis nasıl?

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım nasip böyleymiş sağlıkla al bebisini kucağına inşallah bizde ıyiyiz bebisde iyi pazartesi 2aylik olacak zaman çabuk geçiyor doğduktan sonra

2015 yılında ilk tedavimde dondurulmuş 5.gün 1.kalite tek embriyo transferi ile hamile kaldım.kızımı kucağıma aldım. 9tane dondurulmuş embriyom vardı.salı günü 2.transferime gireceğim bakalım nasıl sonuçlanacak.
benim dondurulma sebebi pkolu olduğumdan 26yumurtam toplandı. ohss riskine karşı taze transfer düşünülmedi. 2.adet sonrası transferim yapıldı.

Merhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadim ama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?

Transferle bi ilgisi yoktur. Stres, heyecan, gerginlik falandır. Bişeylerle uğraşıp kafayı dağıtmak rahatlamak lazım. Güzel haberler alırsınız inşallah.

Hayırlı olsun umarım pozitif sonucu alırsınben öyle bişey yaşamadım ama o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki o süreçte yan etkisi olabilir,asistan en iyi yanıtı verir ama yine de endişelenme sorun yoktur Marsade

Evet konustum bugun doktorumla ilaclarin etkisi sakin klmaya calis dedi.. bekleyecegiz bakalim Hepimiz icin pozitif olsun sonuc

taze transferde ohss riski vardır ama sanmıyorum fiziksel bişey olduğunu stresten olabiilir bence.

selam arkadaşlar ,

embrıyo dondurduktan sonra ki kaç adetınızde transfer oldunuz , hangı ılaçları kullandınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…