Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Insalh cnm cok saol insalh tek temennimiz o

merhaba bende bu ay dondurulmuş transfer olacam. estrofem kullanmaya başladım. ama embriyo adedinde kararsızım. siz 2 embriyo denediniz dimi? 2 side tuttumu ? benim 5aa diğer 4 bb kalitede. ikiz olmasından korktuğum için sonuçları merak ediyorum

Bnm 2.tane kondu cnm teki tuttu sukur

Slm canım hayırlı olsun inşallah öncelikle ben 5kez tüp bebek yaptırdım hepside birinci kalite embriyolarda ilk tedavimde 3tane kondu tutmadı 2. Ikı tane kondu biri tuttu 8yasinda şimdi 3.de iki tane ikisi tuttu ama 20.haftada kaybettim 4. Yine iki tane kondu tutmadı 5. Ikı tane kondu biri tuttu. Her seferinde iki olma ihtimalini bile bile ne olur ne olmaz diye iki transfer kararı aldım belli olmuyo belki elenen embriyo tutarsa diye düşündüm her denememdede embriyolarim aa kalitede idi bence ikiyi köydür ne olur ne olmaz ikiside tutarsa Rabbim böyle nasip etti diyeceksin pişmanlık yaşamaktansa denedim demek daha iyi

kızlar bugün adetin 8. günü kontrole gittim. pazartesi ya da salı günü transferi yapacam dedi. yani 12 ya da 13. gün. bir yumurtam baskınmış çabuk gelişmiş ona yetiştirecekmiş transferi. dr. a sordum 2 embriyo transferini o da 2 transfer şansını artırır bence 2 dedi. sizlerde 2 transfer tavsiye ediyorsunuz. teşekkür ederim cevaplar için. son gün fikrim değişmezse 2 transfer olacam galiba eşim de çok istiyor. ben çok korkuyorum ikizden ama hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…