Ikı gün arayla 2kati ve uzeri olmalı artışın iyi bence iki katını geçmiş geç tutunma olmuş minik nazlandı sanırım sen yine yaptır yarın düzenli artarsa bebisin seninledir annesiDum bida kan verdm cnm 19 olmus nasil
Ay cnm cok saol insalh kuzucum yaptrcam evt cnmIkı gün arayla 2kati ve uzeri olmalı artışın iyi bence iki katını geçmiş geç tutunma olmuş minik nazlandı sanırım sen yine yaptır yarın düzenli artarsa bebisin seninledir annesi
Güzel haberini bekliyorumAy cnm cok saol insalh kuzucum yaptrcam evt cnm
Insalah kzuucummmmGüzel haberini bekliyorum
Kan verdm cnm bugunde 34.3 ckdiGüzel haberini bekliyorum
Canım mesajını yeni gördüm kan artışın sabit maşallah şimdi değerin kaç olduKan verdm cnm bugunde 34.3 ckdi
238 oldu cnm sukur dün yarn bida vercemCanım mesajını yeni gördüm kan artışın sabit maşallah şimdi değerin kaç oldu
Cok güzel gözün aydın inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin sırada kesenu kalp atışını sağlıkla duy238 oldu cnm sukur dün yarn bida vercem
Insalh cnm cok saol insalh tek temennimiz oCok güzel gözün aydın inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin sırada kesenu kalp atışını sağlıkla duy
Insalh cnm cok saol insalh tek temennimiz o
Bnm 2.tane kondu cnm teki tuttu sukurmerhaba bende bu ay dondurulmuş transfer olacam. estrofem kullanmaya başladım. ama embriyo adedinde kararsızım. siz 2 embriyo denediniz dimi? 2 side tuttumu ? benim 5aa diğer 4 bb kalitede. ikiz olmasından korktuğum için sonuçları merak ediyorum
Slm canım hayırlı olsun inşallah öncelikle ben 5kez tüp bebek yaptırdım hepside birinci kalite embriyolarda ilk tedavimde 3tane kondu tutmadı 2. Ikı tane kondu biri tuttu 8yasinda şimdi 3.de iki tane ikisi tuttu ama 20.haftada kaybettim 4. Yine iki tane kondu tutmadı 5. Ikı tane kondu biri tuttu. Her seferinde iki olma ihtimalini bile bile ne olur ne olmaz diye iki transfer kararı aldım belli olmuyo belki elenen embriyo tutarsa diye düşündüm her denememdede embriyolarim aa kalitede idi bence ikiyi köydür ne olur ne olmaz ikiside tutarsa Rabbim böyle nasip etti diyeceksin pişmanlık yaşamaktansa denedim demek daha iyimerhaba bende bu ay dondurulmuş transfer olacam. estrofem kullanmaya başladım. ama embriyo adedinde kararsızım. siz 2 embriyo denediniz dimi? 2 side tuttumu ? benim 5aa diğer 4 bb kalitede. ikiz olmasından korktuğum için sonuçları merak ediyorum
Slm canım bugün sonucun kaç cıktıBnm 2.tane kondu cnm teki tuttu sukur
669 ckdi cnmSlm canım bugün sonucun kaç cıktı
Maşallah Hayırlısı ile tamamına erdirsin canım669 ckdi cnm
Amin cnm cok saol sen naptnMaşallah Hayırlısı ile tamamına erdirsin canım
Bende bebişi uyuttum biraz dinleneyim dedim seni merak ettim sonucun kaç cıktı diye fırsattan istifade hemen yazdımAmin cnm cok saol sen naptn
Saol kuzum 669 ckdiBende bebişi uyuttum biraz dinleneyim dedim seni merak ettim sonucun kaç cıktı diye fırsattan istifade hemen yazdım
Cnm bi arkadas bana 2iz olabilir dedi ama deger sence.nasil 16 gun 669Maşallah Hayırlısı ile tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?